Grim Fandango sam po sebi opravdava ovaj mesec, ali te, Warfighter i OPET PSP igra za Vitu… Pa majku mu *****, da li su ovi u Sony normalni? PSP igre za Vitu uz Plus… Dokle smo došli… Ajd da su neke dobre PSP igre, ali Legends Of War? Invizimals? Ko tu koga podva? Što nisu dali Trails in The Skies, da nabiju hype za novi deo, dobiju malo dobre volje i jednostavno ljudi budu malo zadovoljniji, ali jok, *****i Legends Of War… Do sad sam branio Plus, ali ****te, iako se dobio Grim Fandango za januar, mesec nije za krivi k.
Dobro, jadan je Plus vec duze vreme, ali u njihovu odbranu moramo priznati da ne moze mnogo kulje od Grim Fandanga i Nihilumbra deluje kao jedna od onih malih narativnih indie dragulja. Ko ima PS3 wink wink takodje nije lose prosao.
Generalno gledano ne znam da li iko ovde igra te besplatne igre, osim Nenada koji je tek kupio PS4.
Jbg, na Plus sve lošije igre a na GWG igre za 360 koje ne možemo skinuti
Ni jedni ni drugi nisu savršeni, ali je kvalitet Plusa opao poprilično u poslednje vreme, dok se GWG poboljšava. Branio sam Plus dok sam mislio da vredi, ali sad više ne vredi. Pogotovu ne za Vitu… Nije da nema igara, ima, i to popriličan broj, ali sad daju PSP igre… Ajd da su dobre PSP igre, ali jok, smeće od smeća. Invizimals je bio jedva igriv i radio je kao bulja, dao sam sve od sebe, ali nije išlo. Sad ovo… Isto i za PS3. Koliki je *****i katalog a daju Warfighter… Za Dragon Age Origins nemam pojma kakav je, nisam igrao, niti imam neku želju, ali ****te, moglo je bolje, to je sigurno.
Za PS4 je ok po meni, ali su ove druge dve konzole za******.
Jbg, sva sreća pa sam bio pre 2 meseca kupio Grim Fandango Remastered, pa nemam potrebe da obnavljam Plus do daljnjeg. Izgubilo je to malo vrednosti što je imalo.
Da, Grim Fandango vadi ovaj mesec. Igrati ga na Viti sa Developer Commentary je sjajna stvar. Još ima i opciju za korišćenje Touchscreena da bi usmerio lika, umesto da ga šetaš sa analogom. I Nihilumbra je ok, mislio sam par puta da je kupim za Vitu, kad bude na akciji, ali je uvek bilo boljih igara.
Touchscreen na Viti je kao igranje na nekom praistorijskom mobilnom, ali u ovom slucaju bi bilo opravdano. Al zbog komentara jedva cekam. Sony ipak pazi na kvalitet, koliko god to bile igre male komercijalne vrednosti.
Meni plus igre nikad bolje…Sve shto me interesuje od AAA naslova za ps4 sam odigrao,koji god da daju imam,a ove igre svakako ne kupujem…
Za Vitu se najvishe isplati ,ne secam se kad sam zadnji put kupio igru,sve ce doci free…
Ko hebe plus, evo bitnih novosti
Hacking Group Has Linux Running on a PS4
The group that was responsible for hacking the Wii U and the PS3, Fail0verflow, has given a demonstration at the CCC that shows Linux running on the PS4 (Penguins on Aeolia). Much like the previous Xbox 360 King Kong exploit demo, they did not show us how they were able to do it, just that it works.
During the demo, they launched the user guide which then started the Gentoo boot process. Once they are in the desktop environment, they play a slide show listing off a few of the things that they have working at the moment. So far they have gotten Bluetooth, WiFi, serial ports, the HDMI encoder, and 1Gbs Ethernet to function properly. They are also working on getting 3D acceleration, HDMI audio, and USB functionality to work. However, there are still some things that need to be tested, such as Blue-Ray.
They also mention that there are “kernel patches coming soon” and “custom bootstrap code,” which could mean there will be some sort of release in the near future. They do, however, say “bring your own exploit,” which likely means they don’t plan on sharing all the steps needed to exploit the PS4. Although they did not confirm what console version they did this on, they did say that the PlayStation 4’s security is rubbish. They then close the demo by surprising the audience with an application that was sitting on the desktop named “???”, which turned out to be Pokemon.
You can view the presentation here.
Meh, zabole me za pokretanje Linuxa, to može i 3DS. Kad odrade posao do kraja, tad postaje interesantnije. Mislim, i ovo je kul što su uspeli, ali za sad je za laike i kranjeg korisnika beskorisno. Yay, mogu da pokrećem Linux!!! OMG WTF My life is now complete!!!
Pa zar cfw bar na ps3 nije u suštini pimped out linux? Znam da sam kačio hdd na komp i da je bila ext particija, windows je mogao samo da čita sa tog tipa particije ali za pisanje je trebao ili linux ili rootkey za windows
Opa, Grim Fandango! To se svakako mora opet igrati. Svojevremeno mi je igra bila vrhunac lucasartsovih avantura, ali tad sam takodje bio mladjan i pun strpljenja. Ko sto sam puno puta rekao, nije slucajno klasicna avantura kao zanr izumrla, al GF bio specijalan.