Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Po meni oekivano.

Ne bi ni toliko prodali da ga nisu zadnje godinu-dve gurali i uz prasak za ves.

Nisam siguran da ce neka konzola ikada uspeti da dostigne PS2. Dok se nije pojavio prvi Xbox, jednostavno nije imala konkurenciju a portovi za PC su bili retki kao sneg u Valensiji (Silent Hill 2 mi prvo pada na pamet).

1 Like

Po ovoj statistici ispadne da se nijedna XB1 konzola nije prodala u poslednje dve godine lol. Odakle im brojke ako ih MS ne objavljuje od 2015? :thinking:

Ne znam, nisu naveli izvor informacije.

Verovatno neke procene jer je doticne sramota da nam daju prave informacije.

Nije mi realno za 3ds ovako mala cifra

E sad je već malo ozbiljnija priča kada su sve stranice počele da dele ovu vest. :thinking: Ja sam jedini koji se raduje ovome ako je istina. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Gde je najpovoljnije uzeti sada PS+ pretplatu?
Hoce dva drugara da podele pretplatu, pa su mene pitali za savet, a ja naravno vas :slight_smile:

Na G2A ima godinu dana za 37€. Da li je to ok?

Naravno da je okej :smiley: ako je prodavac sa odličnom reputacijom, pazari.

98% na 3000+ transakcija :slight_smile:

A na cdkeys-u ima za nesto manje od 35€.
Jesu oni provereni?

Ja sam uzimao i na cdkeys-u i na g2a od tih 98% prodavaca i nikad nisam imao nikakvih problema.

Nije ova tema ali samo kratko pitanje.
Kako se moze podici i da li se uopsre moze podici novac sa paypala u srbiji?

Ja sam pre mesec dana poceo da radim kao freelancer na upworku, gde je jedini nacin da podignes novac preko PayPal-a. Pre nedelju dana sam pokusao da podignem novac sa MasterCard-on, ali bezuspesno. Pisao sam support-u i rekli su mi da novac mogu da podignem jedino sa Visa karticom, tako da sada cekam da mi stigne ista.

2 Likes

Hmm, ista stvar i kod mene, radim preko Upworka neke poslove i imacu uskoro oko 100e, kako da podnesem zahtev za vizu ako vec imam master?
Ja sam jos uvek na omladinskom racunu ali mi on istice 07/20 ove godine.
Koji racun treba da otvorim devizni ili dinarski, pretpostavljam da je prvi ali eto da pitam da budem siguran.

Takodje imam omladinski racun(master card) u Erste banci i kada sam otisao kod njih da im kazem za problem oko Paypal-a i za Visa karticu, rekli su da vise ne izdaju tu karticu i da nemaju resenje. Tako da sam otisao u Intesu i izvadio Visu. Ja cu svakako zadrzati Master, jer na omladinskom racunu nemas odrzavanje do 27. godine cini mi se…
U intesi nisu znali koji racun mi treba za podizanje, pa sam otvorio devizni, jer mi je logicnije

1 Like

E super i kada ti stize kartica?
I ja cu zadrzati ovaj racun u erste banci jer je sve besplatno, pa sto da ne kad ga imam vec 2 godine.

e jel bi mogao ukratko da opises iskustva vezano za upwork. Ja sam planirao da probam ali nisam informisan sta i kako.
Mislim uopsteno za freelancer kakva je procedura o da li mogu ja kao student da radim.

Kad otvoris racun, cekas do dve nedelje da ti stigne.

1 Like