Po meni oekivano.
Ne bi ni toliko prodali da ga nisu zadnje godinu-dve gurali i uz prasak za ves.
Nisam siguran da ce neka konzola ikada uspeti da dostigne PS2. Dok se nije pojavio prvi Xbox, jednostavno nije imala konkurenciju a portovi za PC su bili retki kao sneg u Valensiji (Silent Hill 2 mi prvo pada na pamet).
Po ovoj statistici ispadne da se nijedna XB1 konzola nije prodala u poslednje dve godine lol. Odakle im brojke ako ih MS ne objavljuje od 2015?
Ne znam, nisu naveli izvor informacije.
Verovatno neke procene jer je doticne sramota da nam daju prave informacije.
Nije mi realno za 3ds ovako mala cifra
E sad je već malo ozbiljnija priča kada su sve stranice počele da dele ovu vest. Ja sam jedini koji se raduje ovome ako je istina.
Gde je najpovoljnije uzeti sada PS+ pretplatu?
Hoce dva drugara da podele pretplatu, pa su mene pitali za savet, a ja naravno vas
Na G2A ima godinu dana za 37€. Da li je to ok?
Naravno da je okej ako je prodavac sa odličnom reputacijom, pazari.
98% na 3000+ transakcija
A na cdkeys-u ima za nesto manje od 35€.
Jesu oni provereni?
Ja sam uzimao i na cdkeys-u i na g2a od tih 98% prodavaca i nikad nisam imao nikakvih problema.
Nije ova tema ali samo kratko pitanje.
Kako se moze podici i da li se uopsre moze podici novac sa paypala u srbiji?
Ja sam pre mesec dana poceo da radim kao freelancer na upworku, gde je jedini nacin da podignes novac preko PayPal-a. Pre nedelju dana sam pokusao da podignem novac sa MasterCard-on, ali bezuspesno. Pisao sam support-u i rekli su mi da novac mogu da podignem jedino sa Visa karticom, tako da sada cekam da mi stigne ista.
Hmm, ista stvar i kod mene, radim preko Upworka neke poslove i imacu uskoro oko 100e, kako da podnesem zahtev za vizu ako vec imam master?
Ja sam jos uvek na omladinskom racunu ali mi on istice 07/20 ove godine.
Koji racun treba da otvorim devizni ili dinarski, pretpostavljam da je prvi ali eto da pitam da budem siguran.
Takodje imam omladinski racun(master card) u Erste banci i kada sam otisao kod njih da im kazem za problem oko Paypal-a i za Visa karticu, rekli su da vise ne izdaju tu karticu i da nemaju resenje. Tako da sam otisao u Intesu i izvadio Visu. Ja cu svakako zadrzati Master, jer na omladinskom racunu nemas odrzavanje do 27. godine cini mi se…
U intesi nisu znali koji racun mi treba za podizanje, pa sam otvorio devizni, jer mi je logicnije
E super i kada ti stize kartica?
I ja cu zadrzati ovaj racun u erste banci jer je sve besplatno, pa sto da ne kad ga imam vec 2 godine.
e jel bi mogao ukratko da opises iskustva vezano za upwork. Ja sam planirao da probam ali nisam informisan sta i kako.
Mislim uopsteno za freelancer kakva je procedura o da li mogu ja kao student da radim.
Kad otvoris racun, cekas do dve nedelje da ti stigne.