Nema neke specijalne procedure, klasicno napravis akaunt, slikas licnu kartu i na kraju imas video intervju, cisto da potvrde identitet (nista strasno )
E sada, ako planiras da se bavis grafickim dizajnom, jako je bitan portfolio i kada saljes proposale klijentima, da npr, ako je njihov budzet 50$, kazes im da ces da im odradis posao za 10$ samo da bi ti ostavili dobar feedback. Jako je bitno da sto vise feedback-a imas na profilu, jer ces moci kasnije da mnogo vise naplacujes poslove.
Stigla je kartica, ali naravno i problem. Kada ukucam karticu, izbacuje mi error da ista ne moze da se doda zbog banke ili da probam da dodam neku drugu karticu. Tako da cu morati da zovem, ili mozda jos bolje da odem licno do intese i da vidim u cemu je problem…
Mozda moras da sklonis zastitu, ako banka ne da da se kartica vezuje za neke neproverene sajtove.
A i vrlo moguce da je do paypala.
E da, htedoh da te pitam je l bolje da se novac direktno uplati na paypal bez posredstva sa upworkom, posto mislim da upwork skida neki novac?
Ili je to nesto sitno?
Provericu sa bankom, mora da je problem do te zastite.
Nisam siguran, ali mislim da svaka “radnja” van upwork-a nije dozvoljena…cini mi se da uzimaju 1% ili tako nesto