Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Nema neke specijalne procedure, klasicno napravis akaunt, slikas licnu kartu i na kraju imas video intervju, cisto da potvrde identitet (nista strasno :grin:)

E sada, ako planiras da se bavis grafickim dizajnom, jako je bitan portfolio i kada saljes proposale klijentima, da npr, ako je njihov budzet 50$, kazes im da ces da im odradis posao za 10$ samo da bi ti ostavili dobar feedback. Jako je bitno da sto vise feedback-a imas na profilu, jer ces moci kasnije da mnogo vise naplacujes poslove.

Eto, to je nesto ukratko. :grin:

1 Like

Tako je.
Cekaj je l si ti prebacio novac sa upworka na paypal? @newvnja

Jesam, ali ne mogu da podignem sa paypal-a

1 Like

e to, super
Javi je l uspelo

1 Like

Da li je moguce promeniti jezik na kome ce mi biti nalog?
Spletom okolnosti mi je glavni nalog na nemackom, a ne znam promeniti to :confused:

1. Bioshock: The Collection
  2. Firewall Zero Hour (PSVR)
  3. Sims 4

Nije loše.

5 Likes

Konacno PSVR?! Sta su cekali do sada.

Kapa dole kako igrate Sims na dzojstiku.

A nije bas igra koja zahteva neku brzinu ili preciznost, mislim da bih mogao da ga igram i na volanu.

2 Likes

Mislim da bih razbio i dzojsti i TV posle 20min.

1 Like

Merkao sam Bioshock kolekciju iz čiste nostalgije, kad ono ne lezi vraže :smiley:
Ja mene vrhunski mesec.

Sims-e neću ni probati, ali zato će se napokon oduvati prašina sa PSVR.

2 Likes
1 Like

Jel neko ispratio sta se desava sa PlayStation eventom? Koliko se secam pominjao se neki pocetak februara ali se nigde nista ne prica.

Brate ima li sta novo u vezi paypala?
Je l stigla kartica?

Stigla je kartica, ali naravno i problem. Kada ukucam karticu, izbacuje mi error da ista ne moze da se doda zbog banke ili da probam da dodam neku drugu karticu. Tako da cu morati da zovem, ili mozda jos bolje da odem licno do intese i da vidim u cemu je problem…

1 Like

Mozda moras da sklonis zastitu, ako banka ne da da se kartica vezuje za neke neproverene sajtove.
A i vrlo moguce da je do paypala.
E da, htedoh da te pitam je l bolje da se novac direktno uplati na paypal bez posredstva sa upworkom, posto mislim da upwork skida neki novac?
Ili je to nesto sitno?

Provericu sa bankom, mora da je problem do te zastite.
Nisam siguran, ali mislim da svaka “radnja” van upwork-a nije dozvoljena…cini mi se da uzimaju 1% ili tako nesto

1 Like

Mhm, vazi :+1:

1 Like

Ps4 Pro 250€ u Njemackoj
https://www.saturn.de/de/product/_sony-playstation-4-pro-1tb-jet-black-standalone-2495539.html

1 Like

Koliko se sjecam, bio je rumor da je datum objave 04.02. Bilo bi lijepo da me iznenade neke vjesti sutra kada ustanem.