Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Prosle godine sam mislio i bio ubedjen da im je velika greska sto propustaju e3 al onda kad sam sve odgledao i video da je ono bio po meni najgori e3 ikad shvatio sam da je sony bio najpametniji sto se nije uopste pojavio, tako da ne bih sad nista negativno da pricam.

Pa mislim da je zato i bio bezveze, ja sam uvek voleo da gledam MS konferenciju i Sonijevu u paketu. Bilo je uzbudljivo gledati kako se nadmecu, a mi korisnici dobijamo vrhunske naslove i jos se sve to desavalo na jednom mestu u roku od 3 dana gde saznas sve. A sada odgledam dve konferencije ravnodusno i to je to. Malo mi je bezveze sto ne najavljuju konzolu kao 2013. ili kada je vec bilo, kada su i MS i Sony na E3 najavili sadasnju generaciju, pa secam se uzbudjenje do krova iako nisam imao para ni za jednu konzolu. :laughing: To se uzmu grickalice i pivo i gledao se prenos uzivo, a sada meh… Sve rastrkano, ni rivalstvo nije sto je nekad bilo. :smile:

Ako nekoga zanima kako se igrao u prošloj godini na PS4:

https://www.playstation.com/en-gb/campaigns/2019/wrap-up/

1 Like

Koja igra je bila za ovaj 11 hour gaming streak ?

Zar treba pitati - BFV :joy:

Uz dobro društvo, ništa nije teško :grin:

1 Like

Da nije Vite, brojka bi bila mnogo manja. Ovako, ona vadi prosek :smiley:

Ali, nemam pojma otkud ovo od 24 sata…

Jedino da je Vita bila nakacena online i radila u pozadini. Realnije je da sam zaređao oko 12 sati igranja bez prestanka.

1 Like

Jesam ja lud il ovde nesto nije kako treba ? :smiley: 2232 sata si igrao za 152 dana ? Znaci danima kad si igrao igrao si 14 sati dnevno ?

Ne igra se svaki dan, ali kad se igra… Igra se. :smiley: Uz to, lako se nakupe sati kad igraš na prenosnoj konzoli.

Koliko sam vremena proveo igrajuci fifu 20 govori cinjenica da sam je batalio jos u oktobru i do sad nista ne moze da je pretekne :joy:
Naravno definitivno ju je pretekao bfV jer je na guest nalogu…
A Cod ide dobrim putem

Meni nece da prikaze vreme, nije dostuono za sve lokacije ili mozda nemam 10 sati u 2019 godini :neutral_face:

1 Like

Meni je prosle godine izbacilo mnogo mnogo sati. Ispade sad da 2019. godine nisam igrao PS4 uopste. Jeste da se uzeo i Box sli nema sile da je ovo realna slika. Pa samo Days Gone imam sigurno mnogo vise nego recimo GTA IV. U prilog tome govori podatak da sam osvojio 804 trofeja. Dakle igralo se mnogo mnogo vide :smile:

Koji je ovo deo, i da li se isplati?

Iskreno meni je bila veoma dobra igra i za te pare mislim da se definitivno isplati.

1 Like

To ti je 2 dio posle reboota. Rise of the tomb raider, a ta 20 year edicija je izbacena za sony sa zakasnjenjem jer je xbox dobio poprilicno ranije.
Meni je rise omiljeni dio, shadow
Mi je najgori, stoji mi na hardu pola predjen vec 4-5 mjeseci

Ljudi je l zna neko gde mogu da narucim novi dodatak za dzojstik koji je izasao?

I mene zanima isto

Hmm… Kažu da je ovaj lik pogodio sve što je leak-ovao vezano za Resident Evil ranije. Iskreno se nadam da je ovo istina :thinking::hugs:

Consolemania sa KP ili kupinda ga prodaje za 35e

2 Likes