Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Ma znam @robotnjik

Veruj mi da sigurno niko ne voli tu konzolu više od tebe, mene, @SlobeX @ninja @Djordje1990 i Šogora narano :smiley:

Samo jebiga, imao sam sve to na umu, game pass je brutalna stvar, ali jebiga kada nije popularan ovde… Što je neko gore rekao, svima ovde ko spomene konzolu i igre, prva asocijacija je PS… Ima ko i ne zna šta je Xbox…

1 Like

Pa koja je razlika između FIFE na PS i na Xboxu? Ako će to da igraju mahom?
Kontam da je PS poznatiji, ali ako ti to finansijski nije toliko bitno, što da ne…

Nikakva na fifi, na pesu mislim na ps4 mogu da se ubacuju modovi… Na Xbox ne može sigurno

Da, vec polako u vecini igraona koje vidjam ps4 ladno preuzima vodjstvo, rijetko vidjam negdje i pc(gdje vecinom igraju djeca do 8 god). Vjeruj samo ps i nema greske.

1 Like

Dobra ideja. Mozda da uzmes 4 PS4 konzole, 2 XO konzole.
Minus kod XO je sto vecini koja igra PS4, nece odgovarati kontroler na XO (iako je meni mnogo i drazi i lepse lezi u ruci).

Ovo sto je @NmY rekao, da uvezes konzole, to je pod obavezno :slight_smile:

2 Likes

Populacija koja ide u igraonice da se igra na nekoj konzoli uglavnom nisu neki gameri, jer da jesu kupili bi konzolu za pisljivih 200 evra i igrali kuci.

Ovako to je u velikoj vecini populacija za koju je to Soni 4 i dosli su da igraju neki sport ili tabacinu. Kada bi videli da pise xbox igraonica mislili bi da se to maze na leba.

2 Likes

Neću mešati, ili jedno ili drugo… Eventualno ću uzeti 360-ku sa rgh i kinektom… Baš za one najmlađe, jer vidim da ni jedna rođendaonica ne može da prođe bez toga, i to im je baš zanimljivo… Naravno sa nekim ok projektorom :slight_smile:

Bukvalno, i na žalost tako je…

@marko_gts Ko “Hilti” za busilicu sa cekicem a na njoj pise bosch, AEG… placem ali ljudi su malo xxx.

Kada kazu igre kazu SONY

3 Likes

Verovali ili ne najvise im smeta kontroler kod xboxa…Jer su naviknuti na sonijev i onda ih smara da igraju

ovo je tako tacno!

Nekada se znalo da je PES kao drugaciji bio na 360 i ps3 ali sada sem kontrolera nema razlike.

7 Likes

Po meni ocekivano. Ps5 ce i vise i uvek vise.

Pa nije uvek vise i vise, PS2 je i dalje najprodavanija Playstation konzola.

To je zbog toga sto je tad bilo manje “izbora” ili igras ps2 ili maltene ne igras nista dobro :slightly_smiling_face:
Sad imas pc, ps, xbox, nitendo…logicno je da ce se ljudi podeliti, sto kod ps2 nije bio slucaj, tad je bio dosta manji izbor

Pa bio je i tad PC, Xbox, Nintendo, pa i Sega Dreamcast je jos uvek bila aktuelna, nego stvar kod PS2 je bila to sto je imao ogroman izbor igara , kostao je nesto tipa 150 evra (ne racunajuci cenu na izlasku) secam se bas za bagatelu se mogao naci , plus je i podrzavao pirateriju, pa tako da ono kupis konzolu jeftino a onda imas na stotine dobrih igara koje si mogao da odigras po cenu jednog praznog cd-a.

Tada je playstation bio na vrhuncu svoje slave trona, PC je bio van konkursa konzola a sega odsvirala svoje, mladi Xbox se probijao na trzistu konzola a nintendo zagubljen u japanskom svetu izgubljenij gejmera :-D.
Cena i piraterija su stvarali vecu prodaju i igranost ps2 konzole, dan danas da piraterija na ps4 bude na nivou ps2 pa ne da bi bila prodaja duplo veca nego spreman sam i da se kladim.

1 Like

Tada su sve igre bile SP, zbog toga je radila piraterija i sve je išlo na ruku…

Danas je većina igara MP, gubi se automatski mogućnost piraterije zbog raznoraznih pečeva, update i ostalog…

Velikom zaslugom ms-a :smiley: i zanimljivim lepim,finim zaebavanjem na e3 kad su predstavljali konzole :smiley: