jel vas ispostovao Sony sa avatarima?
Mene jok, ni za toliko
probajte kod, mozda nije bas samo za mene
E dodjavola sto nije za xbox snizen.
Drugar kupio PS4 pa hoce da uzme pretpatu. Ja mu predlozio da uzmemo zajedno jer sam procitao negde da moze share. Kako to funkcionise i da li ima nekih ogranicenja? Moj nalog je US, a njegov UK pa ne znam da li je to problem?
Da još malo pojasnimo, ti svoj nalog deaktiviraš na svojoj konzoli, ne brišeg ga, samo deaktiviraš, kod druga aktiviraš kao primarni i izloguješ se. Isto to uradite za njegov nalog, dakle deaktivira sa njegove konzole, ne briše ga, a posle kod tebe aktivira kao primarni i izloguje se.
Dalje svako igra igre sa svog naloga na svojoj konzoli, ali su konzole uvezane.
Kada neko nešto kupi, automatski možete da igrate na obe konzole i u isto vreme, bez ograničenja.
Bitno je samo da znaš da ako si ti nešto kupio, tvoj drug mora da udje na tvoj nalog na svojoj konzoli i da pusti igru da se skida, pa da se izloguje. Isto, ako on nešto kupi, ti udješ na svojoj konzoli na njegov nalog, staviš da se igra skida i izloguješ se.
Vrlo jednostavno i korsino, princip je isti kao nosilac i guest, samo sa tom razlikom, da u ovom slučaju to radiš sa poznatim čovekom i da sve pretpale i igre delite na dva.
Jel? Nisam video, samo da je obicna edicija u okviru gamepass-a.
Ima li neko da je skoro uzimao od king accounts igre, jel mogu sve igre da se poskidaju i postavi nalog kao primarni? Pretpostavljam da je neko odavde vec uzimao.
Uzimao ali sam napravio gresku postavio svoju konzolu kao primarnu…i decko je promenio password.
Srecom poskidao igre i diskonektovao je sa interneta, igram offline duze od mesec dana. Verovatno kad se zakacim pojavice mi se katancic na igrama.
Quick question - ima li iko da igra BO4 zombi modove?
U sustini skines igre i odes offline i ne gubi se licenca ili kako? Taj deo oko primarnog, diskonect pa brisanje primarnog mi je poznat ali sa onim duh skidanjem mi bas nije jasno?
Drugari, treba mi mala pomoć…
Drugar mi je predložio da otvorimo ps4 igraonicu kod nas u selu… Zainteresovan sam, pa sadase lomimo oko toga da li sa budu ms ili sony konzole, mada iako sam ms fanboy, mislim da bi ps imao bolju prođu generalno… Ne razumem se oko share, počeli bi smo sa 5 konzola, pa me zanima da li možemo da kupimo igre, i da odradimo te guestove i nosioce na sve naše konzole pa da se tako igra u lokalu? Naravno igre su fifa, tekken, mortal i tako to… Hvala unapred na pomoći
U te detalje oko igara se ne razumem ali jedno je sigurno ili uzmi PS ili nista.
Pa svi kazu idemo na Sony
To je pojam za igrice i konzole. Za 95% ljudi kod nas xbox i ne postoji.
To je kao sto svi kalkulator zovemo digitron a to je bila firma koja ga pravi.
Ili smo svi godinama pastu za zube zvali kaladont…
Ameri kopiranje zovu xerox
Moze jedan nalog da se deli na dve konzole. Sa jednog naloga igras, a dugi je postavljen kao “nosilac” na drugoj konzoli, gde se igra sa nekog drugog naloga.
Kao sto marko rece, samo sony. Kod nas ti 70 pa i vise % i ne zna za xbox. Bacis na njih pes, fifu, mortal, tekken fortnite, mozda pubg(ne znam kakav je na ps) i to ti je to. Nesto sto bih ti preporucio, sto sam vidio od jednom momka kod kog sam isao do nisam nabavio svoj ps, kupi one kao maske ili kako vec one zastitnike za ds4 kontrolere, vjeruj mi ne znas sta sve bagra radi sa kontrolerima. I da , puno srece u poslu
Ma to je već rešeno da će biti Sony… Čuo sam se baš sa @padawan u suštini share se radi isto kao na Xboxu, tkd mi je to više nego ok… Jedan nalog dve konzole mogu da dele… Duplo manji troškovi… Igre kao što su FIFA, TEKEN, PES itd ću uzimati digitalno… Pored ću po jedan dva diska kupovati neke SP igre, eto čisto da imam ako se nekome igra…
@emel dobra ideja za te gumene zaštite… To ću morati da kupim…
Mozda i da probate sa 6 konzola, pa taman da kupujete po 3 igre (1 na 2 konzole).
FIFA, PES, NBA, UFC 3, GTA 5. To su igre koje obavezno trebas imati.
Mimo toga mozes jeftino da nadjes The Last of Us, Uncharted, God of War i Horizon, kao mozda i neke trke, pa eto i Tekken.
S vremena na vreme organizujte neke akcije i neke turnire, to ti moze dosta privuci ljude. Marketing je dosta bitan, da bi ljudi culi za igraonicu i pomislili na nju kad nemaju sta da rade.
Neka je sa srecom i javljaj kakva je situacija
Isto sta mozes da uradis je da napravis sve US naloge, dodas ih medjusobno za prijatelje i onda mogu online da igraju npr Rocket League 2vs2 na dve konzole u split screen-u sto moze super da ispadne, pa neki mali turniri itd.
Malo đavoljeg advokata da se igram, možeš uzeti i XB1. Na isti način ih uvežeš, da dve konzole dele jednu igru. Ovde ti velika prednost može biti Game Pass Ultimate gde za min trošak imaš 200 igara u startu i Xbox Live Gold uključen. U Game Passu već imaš PES 2020, Rocket League i GTA V, plus sve nove MS igre kao što je Gears 5 i Forza Horizon 4. A i pomenuti Tekken 7 dolazi uskoro, mislim da je MK10 već u passu. Na to ti treba samo par zicera poput FIFE, Call od Duty ili šta već ima.
Uglavnom pogledaj katalog igara i za 30eur mesečno imaš dobru biblioteku od 200 igara na 6 xbox mašina.