Sad mi se još više igra ovo kad vidim šta je moglo da bude.
Pokupljeno hvala @jahalang0112 ali se ceka GoW da se odigra tek za nekih 2-3 meseca. Na III chaperu sam u RDR2 pa da se podsetim LOU(presao ga na trojci), Detroit mozda Beyond two souls, Ace Combat 7 i Rachet-a.
Eee onda pocinjem God of War pa Horizon Zero Down.
Najbolje si ostavio za kraj
Takoe
Hocu spajdija da predjem jos jednom polako natenane kako kazu stari i zavrsih sa ovom generacijom.
Taman treba konacno da krenem da igram.
Inace na znam za vas ali trenutno mi UI na xbox radi jedno 10 puta bolje nago na ps, ovde non stop koci ne znam da li je samo do mene ili su nesto zeznuli updatom. Odvratno radi i samo zabode na pola sekunde pa nastavi.
Da bar ima neke opcije pa da kazes ovako bas fail.
Meni primetno zabada kada mi je pokrenuta neka igra i kad hoću da odem na početni meni. Iritantno jeste, mada se dešavalo i pre. Ume da se desi malo štucanja i kod XB ali ni upola ovako loše kao kod PS.
Nije mi tako ranije bilo, cini mi se sa poslednjih par updatova. Pritom meni koci i kad nije pokrenuta igra…
Tema za PS4 Ghost of Tsushima
US PSN BEFB-AMNR-R4F6
EU/AU 38BE-G6N8-L93A
Pa ko voli nek’ izvoli.
Zahvaljujem
Trenutno je dobra akcija u radnji Games na fizicke kopije PS 4 igara. Exlusive su u pitanju i sve su po 1800 kinti.
Edit: Vecina je 1800, spajdi je nesto vise od 3000.
Da li je uzeo ko? Ako nije, rado bih prosledio burazeru koji voli ovaj tip igara. Ukoliko nekome ipak treba, nek uzme, pre mene
Nije limitirano, moze svako da uzme
Jel uzimao neko EA accsess za PS4? Hoce moj drugar da kupi pa ga zanima ima li Plants VS Zombies i Battlefront SW tamo, radi li kao na Xbox-u ili PC-u. Skines HUB sa prodavnice i uplatis preko EA ili mora da novac prodje kroz Sony odnosno da uplatim preko Amazona za code
Treba li PS pretplata da se igraju ove igre?
Sorry za ovoliko pitanja ne zelim da zahebem drugara, pa hocu da cujem iz prve ruke.
Nisam mogao da cekam pa smo uzeli na amazon 10$ i u walletu mu stoji da ima sredstva. Ali kad idem da pazarim preko sonijevog store-a EA accsess izlazi mi poruka da postavim karticu ili reedem-ujem code za wallet. Ovo smo radili preko broswera da li ce moci preko konzole da se odradi preko tog njihovog HUB-a ili smo bacili novac?
Niste bacili novac, kada kupiš iz wallet-a, sve će ti raditi kao da si kupio običnu igru.
Samo skineš hub program i iz njega skidaš igre. A ako to nećeš, onda tražiš po imenu i skineš, sve će ti u store-u biti označene kao free.
Nazalost jeste bacen novac. Nije bilo moguce platiti EA ovim novcem. Verovatno jer EA zeli da bude povezana kreditna kartica da mogu ti skinu i sl.meseca novac ako je ne stopiras(msm na pretplatu) tako je isto i za PS+. Klinci su kupili neke dzidza-bidze za Fortnite i tako ga potrosili…
Drejk je super izbor. Kozu bolje da ne komentarisem
ja mislio klip sprdnja oni nam stvarno dali ovo… mislio bice bolji pocetak Nove godine. Sumnjam da pravi PS fan nema Uncharted kolekciju
j…u nas za sve pare. Barem nas sto ne visimo na MP naslovima
Ovo nije lose za nekog ko se pocastio konzolom za Novu, dobija tri odlicna naslova