Ako ima neki dobrovoljac nek se javi.
Prvo ja uplacujem vama 13$ za ove dve igre, pa mi vi uzmite preko tog sajta, hvala unapred
Javi mi se na PP @Shamso69
Mogu i ja da ti pomognem sa kupovinom ako bude zatrebalo, sad tek videh postove.
Hvala vam ali dogovorio sam se sa Vukanom juce da kupimo obe igre i podelimo ih
Svakako hvala
Super. Ako ih uopšte nisi igrao, slede ti sati i sati uživanja
Ja poceo GoW ponovo jer sada mogu u 4K HDR-u. Pored nestvarne grafike, apocinjem da mislim da je i sama igra najbolja svih vremena i da ce se ceniti i posle 100 godina kao sto danas gledamo Bergmanove filmove. Neverovatan sountrack, gameplay sa vracanjem sekire, emotivni naboj, karakteri, nordijska mitologija… Meni je ovo broj 1 ne samo ove generacije (sto je manje vise vec konsenzus). Da li ima smisla igrati na vecim nivoima tezine? Narocito jer sam vec odigrao na normal, ali opet ne volim mnogo da se mucim (ponovo sam poginuo kod prvog diva).
Meni je fascinatan bio kraj igre i ceo dijalog izmedju Kratos i Atreusa. Mislim da su nam ujedno otkrili i fabulu sledeće radnje. Ja sam ga instalirao ponovo. Prvi playthrough je bio na normaln. Ovaj drugi neću igrati na većem nivou težine već na nižem. Iz razloga što želim da pokupim sve ono što do sada nisam. Znam, moguće je i posle igre, ali želim ponovo da prodjem kroz celu priču, da uživam u grafici, ambijentu, muzici, a da se baš nešto i ne pomučim previše
Po meni ta igrica je dovoljna da se odluci covek za PS
Iskreno meni je GoW 3 malo bolje legao i malo mi se vise svideo od novog GoW-a, , da se razumemo novi GoW mi je isto fantasticna igra u kojoj sam uzivao gotovo od pocetka do kraja i bez sumnje jedna od top igara ove generacije ali nekako fali mi ona dinamicnost i onaj hack ‘n’ slash smek koji su imali stariji GoW nastavci , nekako GoW 3 mi je dinamicniji i ima raznovrsniji gejmplej, takodje ima i vise opreme, ovaj novi GoW ima ono sekirce veci deo igre i rokaj u GoW 3 ima vise opreme, eh kad se samo setim onih cuvenih metalnih rukavica od Herkula pa kad njima krenes da boksujes i pravis vezujes kombo udarce ili recimo krila kad imas , ono sve u svemu ipak mi je GoW 3 malo bolje legao iako daleko od toga da mi novi GoW nije legao kao igra ,ni slucajno.
Po meni GoW 3 mi je igra za cistu 10-ku , ono 10/10 dok mi je novi GoW recimo za 9,3/10 (recimo tu bi mu dao izmedju 9 i 9,5),
U starim igarama je samo divljak koji razbija i udara, ovde ima ulogu oca i logicno je sto veci deo igre prodje u interakcijama sa sinom. I ceo tim je sazreo vremenom, kada su pravili prvi i drugi GoW bili su napaljeni klinci. Poslednji GoW je umetnost, i iako je gameplay skoro savrsen, nema smisla da se posmatra samo kroz isti vec u kontekstu evolucije karaktera. Banalno je porediti samo kameru, oruzja, bos fajtove. Naravno da je slabiji u tom segmentu. Ni jedna igra se i ne moze porediti po cistoj kolicini nasilja i akcije sa starim GoW-ovima. Namerno su i odabrali tu devijaciju jer nije bilo moguce prevazidji stare GoW naslove. Segmenti u kojima GoW moze da se razvija su storytelling, otvorenost i arhitektura nivoa, rpg…
Iskreno nista ja ovde ne vidim nesro narocito povoljno, uglavnom se po tim cenama te igre mogu naci i preko oglasa i u fizickom izdanju.
Jedino sto mi se cine kao bas dobre ponude su Batman Arkham Triology (bundle) - 14,99 , Batman Return to Arkham 5,99 , Assassin’s Creed : Odyssey -14,99 i UFC 3 - 5,99 i Battlefield 1 - 4,99 i to je to sto bi se moglo nazvati dobrim ponudima, ostalo bas tanko, nista nema povoljno, pogotovo ne nesto novije.
A većina je vrlo verovatno već odigrala sve ove naslove jer su na desetine puta već bili na istim ako ne i boljim sniženjima. Sem Odiseje. Čak su pojedini naslovi skuplji nego što su bili na Black Friday. Od tih novijih možda Modern Warfare za 40$ je okej kupovina. Sve ostalo …
Pa tesko da se 40 $ za igru moze nazvati “dobrom” kupovinom, iskreno ja se ne secam maltene u zivotu da sam dao 40 $ za jednu igru ili mozda ako desilo jednom, dvaput, cak i prosle zime isto negde oko Nove godine sam kupio fizicku verziju GoW-a koji je bio star mozda nekoliko meseci za 20-ak evra.
Ono dobra kupovina znaci kad kupis neku dobru igru za 5 ili 10 dolara recimo.
Slabo. 40$ je previse definitivno. Odiseja eventualno za 15 ali samo ako su svi DLC ukljuceni sto sigurno nije slucaj. G2A je izvukao bozic sa GoW + complete Horizon bandlom za 13e.
Da ili vidim Star Wars Jedi : Fallen Order 50 dolara i to kao na akciji, mislim kakva je to kurceva akcija, sto bi rekao Tadija Tadic " pa srecoooo sa parama mogu i sam da kupim" : D
Ah shit, Odiseja je povoljna ali osjećam da je igra predugačka i da nikada neću stići da je završim. A još me čekaju RDR2 i Vampyr…
Kakva su vaša iskustva sa Odisejom? Uzeti ili ne?
Wolfenstein 2 isto povoljan ali svaki mogući spoiler sam već vidio na yt
Ako nisi igrao Witchera onda ćeš sigurno uživati ako jesi sve oduzmi 3+ ocene. Ali odlična grafika, kao i mesta, ako voliš taj fazon naravno. Ali je igra ogromna. Meni je to super drugima nije…
Igrao sam Witchera. Imaj u vidu da nakon Syndicate-a nisam igrao AC, tako da nisam iskusio te inovacije koje su počele od Originsa. Ali opet brine me ta veličina igre, čuo sam da je baš baš ogromna.
Znaci dizu mi se dlake na ledjima kada vidim ove plasticne poveze utegnute na kutijama.
Nadje se jos po koja