Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Gde ste vi našli Days Gone i sl? Ja ne videh ni jednu jedinu ekskluzivu na popustu u ovim black friday deal-ovima… :roll_eyes:

Sad videh da su mu svi dlcovi free i da pass otklucava samo 7 dana ranije. Ako je tako onda ne treba u opste

Zavisi koji store gledas, nisu uvek isti naslovi na popustima.

1 Like

2 Likes

Blamcuga. Cele godine vrlo tanka ponuda. Pretplata skuplja nego na proslogodisnjem snizenju. Odustajem od iste do daljnjeg. Na dalje samo GP.

Pa ponuda je ono srednje zalosna , moglo je to mnogo bolje ali znalo je biti i gore , cujem da Titanfall 2 ima zanimljivu SP kampanju a ovaj Monster Energy Supercross bi mogao da bude ponekad ok za razbibrigu , ali u svakom slucaju nista posebno.

Mada od letos pa na ovamo je bila dosta dobra PS+ponuda, u poslednjih nekoliko meseci dali su Batman Arkham Knight, Detroit, Nioh, The Last of Us, Darksiders 3, Heavy Rain, Sniper Elite 4…doduse ponuda u prvoj polovini godine je bila bas uzasna i razocaravajuca ali u drugoj polovini godine, od leta pa na ovamo se drasticno popravila, sad neki su se nadali s obzirom da je Decembar da ce ponuda biti bas nesto posebno mada koliko se ja secam gotovo uvek decembarska ponuda je bila bas najgora.

Vidim da je na akciji pa me zanima da li da nabavim Shadow of the Colossus? Igrao sam ga svojevremeno na ps2 i nije mi se dopao ali sam ga igrao par sati samo i hteo bih da mu opet dam sansu.

Zanima me kako je igra ostarila, da li se oseca da je igra zesce matora u gameplayu i to ili ipak i sada vredi odigrati?

isti slucaj i kod mene, probao sam ponovo ali me igra zesce smori posle par sati, dosadno mi bre to pentranje po kolosima :grin:

1 Like

Šuška se da Horizon: Zero Down dolazi na PC, i da bi uskoro trebalo da bude objavljeno…

Na G2A God of War, Horizon Zero Dawn Complete Edition i Crash Nsane Trilogy za smešne pare pa ko nije imao prilike da kupi, nek navali sada dok traje.

4 Likes

Kupih i Horizon i God of War. Hvala za informaciju!

2 Likes

Dokle li traje ova bruka od cene?

Traje već par dana tako da imaš fore još koji dan verovatno, možda čak i više jer ovde se nikad ne zna… A Gift Card od 75 dolara košta 53 dolara trenutno isto na G2A, to sam zaboravio da napišem.

2 Likes

Zanimljivo… bas me zanima oce li na ps5 dzoju ovo biti po difoltu.

Bas me zanima da li ce postojati opcija za bezicno punjenje kontrolera za ps5? Bilo bi extra samo ostavis na konzoli i puni se hahaha

Gde se nalazi tema sa PS tagg-ovima? Ne mogu da je pronadjem a dodao bih za prijatelje igrace sa foruma :slight_smile:

Jos traje, upravo sam kupio GoW i Horizon complete edition za 13e ukupno. :+1:

2 Likes

Dzabe je i za nas koji smo odigrali na guest nalozima… treba ih imati u kolekciji narocito jer ce moci da se igraju i na PS5, dve najbolje PS4 ekskluzive u ovoj generaciji.

5 Likes

Kako da ih kupim, ako moze neko da objasni kupio bih vec sutra.
Ili ako mogu nekome da uplatim 13e da kuoi za mene, da bih stigao?