Ma to je ok
Nego BFV oće da proda - izdajica. Posle će da kuka, zašto je to uradio
Moracu…Ne igram ga uopste vise, presao na COD totalno…
Ako već razmišljaš o zameni hdda, možeš potpuno isto da gurneš ssd u konzolu. Odavno sam to uradio, još kad je witcher 3 bio aktuelan, i jeste pomoglo pri loading timeu, isto brže učitava open world mape tipa gta witcher itd. Oko 100tinak evropejaca bi trebalo da su od terabajta. Adata i samsung neki najbolji. Opet se vodim mišlju da gledajući da ps5 dolazi uvek kasnije možeš bolje iskoristiti ssd nego 2.5" hdd.
Možeš i taj trenutni hdd iz konzole prikačiti na komp i pogledaj u hd sentinelu health performance jesu li na 100%, isto pod tabom s.m.a.r.t. jel u logu prijavljuje neki error
Hvala na savetu, hocu da proverim health performance pre nego sto bilo sta promenim, a ako bude trebalo definitivno stavljam ssd, vise se isplati
Playstation je iz nekog razloga od juce ukinuo integraciju sa Facebookom.
mislim da nije bas od juce, da ima desetak dana ako ne i vise.
Cak toliko? Hmmm juce sam primetio da profile picture nije sa fb…
Bas sad citam, ima skoro mesec dana
Ja mislim da sad ne moze da izbacis sliku na fb direktno sa sonija, jer su ukinuli to…
Nije imalo neku spec. funkciju
Neko potpuno lud je napravio repliku Wipeout-a u Dreamsu:
Ghost Recon Breakpoint, je l to igra za sebe ili nastavak?
Posto sam je dobio na poklon pa me zanima da l treba da kupim neki deo pre nje da odigram?
Top, hvala.
Moracu da je odigram onda
Što meni ne pokloni neko igru
Eh, kupila mi devojka, bas me iznenadila
Poklonu se ne gleda u zube
Odigracu je celu makar bila najvece sranje
Ako postoji neko ko jos nije odigrao God of War, trenutno je 10$ na US store-u.
Sto se u nas kaze, neka ga, ne jede leba
Mozes meni taman da izrentas da ja obrnem Spajdi DLCove i da odigram Days Gone
Heheheheh e jbg.
I ja se dvoumim oko division 2 samo da uzmem onu verziju sa 1 year passom. Ona je oko 20 i nesto dolara
Dosta je teža igra od D1 i najbolje je igrati u co-opu. Ako si dobar u fpsu možeš i solo. Igra je poboljšana u odnosu na D1 i ima više opcija ali zato i traži više vremena.