Čovek od 2008. pisao skoro sve recenzije za xbox igre. Toliko.
Ok imam pametnija posla nego da rovarim sada tekstove gde je konzolase nazivao imebecilima ili tako nesto al ajd. To mi ostalo urezano jer smo uvek zezali jednog iz drustva koji je imao ps3.
Qzma kralj, bio i ostao.
Jeste hejtovao konzole, al’ na kvalitetan nacin. Od ove generacije to vise nema mnogo smisla jer su PC-centricne.
Ne slazem se sa mnogim njegovim stavovima, ali pise apsolutno fantasticne opise i kolumnu.
Ishvalio je Qzma God of War , rekao je da je najimpresivnija konzolna igra ikada, a pre toga je to tvrdio za Horizon Zero Dawn. 92. ocena u novom broju SK
Today during Sony’s Corporate Strategy Meeting, PlayStation boss John Kodera said the PlayStation 4 is entering the end of its lifecycle.
Hm, pitanje je od kada racunaju “kraj”. Moguce je da su poslednje 2-3 godine kraj, sto se optrilike slaze sa dosadanjim tajmlajnom zamene generacija.
Takodje, ovaj deo mi se uopste ne svidja
Ovo objasnjava dosta tanku podrsku i smanjuje sansu da cemo videti naslednika. Ceo VR je ispao gimmick uprkos ogromnom potencijalu.
Sony je bas teska sisa, nemaju muda da rizikuju uopste.
Unistili Vitu, a mogla je biti 10x bolja konzola.
Vr iskoristili 10 posto.
Nece da daju remote play sem na par Sony mobilna. Iako imam dobar Sony telefon, on nije kao podrzan. A taman posla da to nije sony telefon.
VR je platforma koja raste? Samo ne znam kako raste… Što se tiče kraja, 2020 je taman blizu… Možda nešto nagoveste kao što je MS radio sa Scorpiom… Moguće, sve je moguće…
Moguce je da raste, u smislu da se povecava broj korisnika, sto je i logicno jer su dosta spustili cenu, ali dzabe to ako se ne uklapa u projektovanu stopu rasta i prodajne targete.
Veliki minus je sto ti treba PS4 pro da VR bude bolji. Meni ne pada na pamet da kupujem pro, pogotovo nakon predjenog GOW. Gde sam imao samo 1 framedrop u zaista masivnom fajtu sa brdom efekata.
Kazu da je bas minimalna razlika izmedju PS4 i Pro za VR.
Ozbiljno?
Ja bas citao da je primetna razlika.
Kada bude neka polovnjaca od 100 evra uzecu, makar bilo i 2021.
Posto kako su igre sve veci MP krsevi, sumnjam da cu da kupim sledecu generaciju konzola.
I sada sta igram?
Jakuza Kiwami-remaster
Nier Automata-opet SP igra, jedinstvena
Defence Grid 2- multiplatform igra
Van Helsing-Isto
Ratchet n clank remaster ekskluziva
Na listi cekanja u biblioteci su mi :
DS2
Surge
Metro redux
Mad Max
Borderlands Handsome Collection
FFV
I bog zna sta jos
80 posto igara sto sam igrao su remasteri. Ova generacija ima 5-10 max ekskluziva sto vrede, a i tu upada neki remaster.
Ako ne promene to, vracam se PC-u. Posto realno gledano, uvek cu moci da pozajmim od nekog sledecu konzolu/iznajmim da bih presao neku dobru ekskluzivu.
Ono sto sam video, razlika nije drasticna, tj kakvu god sliku da vidis na ekranu monitora kod Pro-PS4 poredjenja, izgledace daleko losije unutar VR headseta zbog jako nsike rezolucije, problema sa fokusom i sa socivima itd. Output mozda nije los, ali je optika VR headseta na zalost limitirajuci faktor. Cak i npr Wipeout VR koji hvale kao najostriji VR, daleko je od ostrine klasicnih ekrana.
Taman krenuo na vreme kec da igram
Serveri im se istopili, a sad nazad na Fortnite
E dodjavola, uradio preorder Detroita zbog Heavy Raina, al’ se ne dobija Heavy Rain u standardnoj nego samo u Deluxe ediciji koja je 10$ skuplja.
Uglavnom, ako neko oce, eno ga na razmeni, standardno 1000 din jeftiniji share nego kod posrednika.
Najbezbednije je da se saceka sutra, kada ce biti review-ovi.
Kejdzove QTE igre uvek ce podeliti kritiku, i svaka je nailazila na neodobravanje gamera koji bi “da igraju igru, a ne gledaju film”. Ocekivanja za Detroit su uglavnom da bi sve 80+ bilo pun pogodak, a preko 90 ravno cudu.
Meni se demo bas dopao, i ceo taj fazon osvescivanja robota. Ide savrseno uz West World i Electric Sheep seriju, a planiram da uzmem i knjigu Asimova “Sabrani roboti”.
Na kraju krajeva ne treba meni nikakav metacritic da znam da ce sledeca Kejdzova igra biti remek delo. Kao i prethodne tri. Ako vam se svideo Beyond i Heay Rain, onda ce i ovo.
Zao mi je zbog Quantica samo ako padne ispod 80, ali to je zivot.
Ako nekoga zanima mini review Dieharda na Reseteri i link ka celom opisu.
My review is up [9/10, not on MC] Detroit: Become Human (2018) - EmuGlx
I enjoyed it A LOT, IMO best game that Quantic Dream has created so far! They handled the characters, story and theme very skillfully, and they even completely delivered on that home violence story. The conclusion of that mini-story was really great [but ofc, it’s missable so some may not see it]. The game covers both small human stories and big society-changing events, and it worked great on screen. Major kudos to main and support cast.
In the genre of branching cinematic adventure games, IMO it only comes behind TWD S1, because that game really messed us all up with the events in its last episode and it managed to really make us care about the kid.
Ovakav tip igre ili volis ili mrzis,izmedju ne postoji…