Playstation 4 - diskusija, info, slike, video - Vol. 3

Pa ne bojim se spajdermena :smiley:

Ali biće garant i njegovih malih prijatelja u igri :smiley: Imam druga koji se plaši zmija, čak i ako je samo slika odmah beži u tri lepe :joy::joy::rofl::rofl:

Heh, nije bas toliko ozbiljno. Imao sam cak i sukob sa ogromnim paukom u Skyrim VR-u. Ali mi ne treba da non stop zurim u stilizovanu siluetu na konzoli.

Sonijev fokus na ovogodisnji E3 su 4 igre, bar tako pise. Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider-Man, i The Last of Us Part 2.

Dokle god daju neki gameplay za The Last of Us. :smiley: Ako samo budu pricali i najavljivali igre koje mozemo ocekivati za 2-3 god, sign me out. :smile:

Hahahaha…E vidis to i mene zanima…od te 4 exkluzive ne zna se koja je bolja, samo kada cujem The Last of Us i pored part dva…I onda kazu(sto je naj gore i ja sam medju “njima” )igre su pre bile bolje, meh…

Pa ja bi voleo jos nekog keca u rukavu, da poludimo.

Ako dodaju još i Bloodborne 2 na te 4 igre, može da se desi, da se odmah uneredim od sreće :smiley:

S’ obzirom da najavljuju igre po 4-5 godina u napred, realno bi bilo da očekujemo nove naslove u ranom razvoju… Čak mi je realno da je driver club u po odmakloj fazi razvoja…

Jbga kad je zgusnut raspored :joy:

A koja je trenutna verzija?

An update to the PlayStation®4 system software was released on April 24, 2018. Use this update to install system software version 5.53-01.

5.05 je izašao u januaru prema googleu, a kako piše na linku, većina konzola koje se trenutno mogu kupiti su na tom ili nižem FW.

Ja imao 5.05 do pre mesec dana. Ali svakako ne bih sada cipovao konzolu. Jedino ako izmisle da radi online.

Qzmi se svidja Detroit

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209361655157941&id=1820620620

On je ziv?!
U je.
Ali nije relevantan jedno 10 godina skoro, vreme ga prekazilo.

Edit: sada vidim i zbog cega :grin:. Dobio decu, pa nije vise HC.
Mada koliko se secam jer sam citao redovno od neke 2001 godine do neke 2010 SK, da nije bio naklonjen konzolama. :thinking:

Ja mislim da sve tekstove za igre na konzolama piše većinom on, a i tekstovi su mu odlični, ne znam što kažeš da ga je vreme pregazilo, čovek je skroz u toku.

O tome i pricam. On je bio veliki hejter konzola, a sada ispade da samo njih gazi.
Izlapeo izgleda. :grinning:

Kazem ti znam kako je bilo do 2010, posle sam batalio casopis jer je bas krenuo da opada sa kvalitetom.

Pričaš mi o časopisu koji pratim od prvog broja, daleke 1985. godine :slight_smile:

Dobro i ? Kada smo izmerili ko ga duze prati. Da ne idemo u off.
Hoces da kazes da nije bio hejter konzola u slavnoj PC eri ?
Realno i ja sam i dalje PC master race, ali da covek toliko promeni stav.
A znam koliko je bio zagrizen po nekim pitanjima.