Ako npr. Gta V(a i sve druge igre) kada igru povezem nan et preko kabla i stisnem da mi skine update, ao on mi nista ne skida, a xboxuniti nadjem update, dali mogu da skinem i da prebacim preko fleske, fino stanem na rb na upload TUs i on mi to ubaci, posle samo A set active i dali cemi tako update raditi iako mi u Xboxuniti kaze da je to za drugi ID igre?
Sta uopst znaci ID igre?
Izvinite al sam ga zbrljio totalno :)…
Mozes tako da radis, ali moras da potrefis odgovarajuci Title ID (jedinstven za svaku igru), i Media ID (moze da ima nekoliko za svaku igru). Ti si verovatno mislio na Media ID kada si gore pisao.
Kako da vidim koji je Media i Title ID te moje igre koju imam u konzolu?
I kako da vidim jeli mi aktivan update kada sam kliknuo na A?
Media ID mozes lako da saznas ako imas najnoviju verziju FSD-a, i onda pritisnes guide dugme, pa ti ispise u dnu ekrana u onom baru koji je Media ID. A aktivan je ako je zeleno X, a ako je sivo X, onda je neaktivno.
Hvala ali jos ne razumem za media id
Sta ne razumes? Udji u igru, pritisni Guide dugme (veliko srebrno dugme na kontroleru), i u dnu ce ti pisati Media ID. Kada skidas TU, moras da potrefis odgovarajuci TU za tvoj Media ID.
Nerazumem,Meni je guide kao ovaj:
Gde tu pise id igre?
Ae udji u FSD, pa onda pritisni guide dugme.
Ne razumem kako ima ovakav meni kada pritisne guide dugme … Ja i kada sam imao stariju verziju FSD kada stisnem guide bi mi izbacilo xbox home sve klasicno nzm kako ima ovo , mozda mu nije update-ovan na najnoviji .
Mislim da se sve vreme nalazi u NXE, pa zato.
Pa kako da ga obrisem?
I da, ako imam starije update dali ih slobodno mogu obrisati da mi radi ovaj najnoviji npr imam update 5 dali mogu obrisati sve starije koje imam i radice mi normalno jel da?Kapiram da hoce ali rekoh bolje da pitam?
Radice ti normalno, slobodno obrisi starije. Svaki novi update sadrzi u sebi sve starije.
Kako da obrisem NXE?
Sinak, ae ti malo na citanje neke literature ovde po forumu, i nauci terminologiju, sta je NXE, sta je FSD, i ostalo. Problem ti je resen pre jedno 10 postova, ali nema ti pomoci dok ne naucis elementarne stvari.
Sad sam shvatio. Ali ja nisam na NXE, ja sam uvek na FSD, to mi je tako odkad sam uradio RGH(ima vec par godina).
Njega instaliram tako sto ga ekstraktujem na fsd folder i to je to jel tako?
Imas tutorijal za instalaciju FSD.
Kada ubacim flesku i upalim ga pise: Freestyle 3 crashed, what would you like to do?
Restart F3
Get Back to NXE
Try to continue…
Sta da radim?
Uspio sam, ali kada izbacim flesku otvara NXE?
Na hdd sada stavis fsd i odgovarajuci launch.ini i pokretace ti fsd… Imas sve u tutorialu, i da skines i kako da postavis…