Pitanje za update

Daj covece od 2011. si ovde a ne umes da nadjes jednostavan tutorijal: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=8491

Ja radim po njemu ali stacu kad nesto iskrsne.
Znaci ubacim launch.ini i FSD samo prekopiram i to je to?

Simply as that…

Evo uspeo sam drustvo, hvala vam puno svima i izvinite na smaranju !!!
E sad imam jos 2 pitanja i konacno zavrsavam sve:
1.Dali ako mi igra ima 2 cd-a mogu naraviti da se nekako samo vidi 1 cd cisto da ne stoji tako 2 cd-a
2, Od kada sam updotovao igre, kada mi svaki put kad upalim konozlu skenira hdd to traje oko min, a prije je samo 4,5 sekundi. Jeli to u redu i normalno?
Hvala jos jednom i izvinite svi evo jedno <3 od mene…

1. Kada selektujes igre, odaberi ono sto ne zelis pa Y > Move > No Section.
  2. Sto vise igara i propratnog sadrzaja imas, skenirace sporije.

Gde posleda pronadjem igre sto sam sakrio?
Sta bi sa linkom, pricalo se da ce mo moci da igramo online a sad nista od toga?

Ne mozes nikako da ih pronadjes, tj. mozes da im pristupis preko File Managera rucno ako ti nesto trebaju. Zato nemoj zaboraviti da kada brises igre koje su na dva i vise diskova, moras i rucno da obrises onaj koji si sakrio. Brisanje jednog ne povlaci za sobom i brisanje drugog.
System link uredno radi za igre koje podrzavaju system link.

Znaci nemogu nikako da skinem update ako ga nema za moju media id igru?
Ali sta da radim ako postoji za moju igru nekoliko updatea, ali za moj media id nema nijedan, dali je onda mogu nekako updatovati?

Ne mozes. Treba ti TU za tvoj Media ID i nikako drugacije. Bar ja ne znam za drugacije, a kontam da bih do sada nekada negde cuo kada bi postojalo resenje. Reci koja ti je to igra, i koji je tvoj Media ID?