Da kapiram Exe, necu onda jos nista da diram, igracu ovo sta imam, dok nemam neki put prema Bg-u ili NS-u.Kome je najbolje da se javim da mi to zavrsi najbolje i narjbrze?
Sada izlazi sve viÅ”e igara sa 1080p u poslednjih nekoliko dana izaÅ”le 2 sa 1080p CoD:MW3 i Skryim obe igre fantastiÄne! I dosta MP igara ima 1080p ako se ne varam.
Evo pogledaj na forumu za M007P, akiris , duschan , Nemesis ā¦
Ok,sada mi je sve mnogo jasnije,hvala na brzom odogovoru!!!
original HDD od konzole
Varas se, MW3 radi u 1024x600 (2xAA) a Skyrim u 1280x720 (likely FXAA, less aggressive edge detection than PS3 iteration) a to nije full hd
Kako da diskonektjem profil sa xbox livea? Imam moj profil i hocu da igram offline,on mi se odmah kaci na live?
Izvuces kabl
Snaso sm se sad,samo ugasis internetā¦Hvala u svakom slucaju
Ne varas se MW3 I Skyrym su 1080p,istina je da se vecina igara rade u 720p,racunaj da oko 20% igara ti je u 1080p,tako reci svaka 3-4 igra ti je u 1080pā¦
P.S. Svaki COD koj je izasao na ovoj generaciji konzola znaci od 4 pa do COD 8 svi su ti u 1080p
Predatore, nisi u pravu, ja ti jednom objasnih da nije tako, ti i dalje ne verujes, mislis da te zafrkavam inace, ako racunamo da je 20% igara ima neku osobinu to je svaka peta, a ne treca-cetvrta. Slabo ti ide matematika
Evo ko ne veruje pa nek vidi sam, od nacin kako videti u kojoj rezoluciji igra radi do full liste naslova sa rezolucijama u kojima rade paralelno za PS3/XboX360 pa cete videti koliko igara je stvarno full hd (daleko manje od 20%)
List of Rendering Resolutions + basics on hardware scaling, MSAA, framebuffers - Beyond3D Forum
Ja govorim za 1080p a to ga dodje full hd,uzmi original igru i videt ces lepo da pise 1080p i to ako se secas onih igri koje sam napisao sve su i 1080p pa ***** mu misa nisam slep i ne pismen valda znam ono osnovno da citam,sta pise na kutiji :p,namerno sam odvojio(uzeo iz kolekcije) jako staru igru a to je Bioshock 1 i ona je takodjer u 1080p evo tacno sta pise PAL HD 720P,1080i,1080p dok na nekima samo pise PAL HD 720P oped evo primer GOW3 pise PAL HD 1080i,1080pā¦mislio sam slikati kao da dokazem ali nemam sta ja dokazivati mislim nije mi tesko slikati pa postaviti na forum ali iskreno mi se nedaā¦a i oni koji kupuju originale znaju sigurno o cemu pricam i sta je 1080p
Takodjer evo napisat cu ti tacno u slovo kako pise za Ninja Gaiden Sigma 2 pod resolution e ovako: PAL/HD 720p,1080i + 1080p
P.S. Isto tako bi odvojio ove recenzije kad rade pa kad kazu igra je ili nije u 1080p sta onda i oni zajebavaju isto kao sto ispada da svaki drugi developeri i izdavaci lazuā¦zato jer umesto 720p napisu 1080pā¦
Citam sad da xgd2 igre mogu da se igraju onlajn,bez obzira na dae.binā¦ja sam pomenutog dana 17.11. igrao samo pes2012,nisam igrao xgd3 igre na konzoli,bez obzira na to,ne mogu da pustim nijednu xgd3 igruā¦znaci da sam obelezen?
Pise i na tarabi p**** pa ti probaj ako si lud
Video sam original covere od igara, bas me i zaintrigiralo cim si mi rekao, ne moras nista da kacis Tacno je da pise 1080p ali je to marketinska fora sto i dokazuje link koji sam naveo gore gde su ljudi razlicitim metodama testirali (npr. ovde ti je objasnjeno kako Beyond3D Forum - View Single Post - The Neverending Upscale Discussion Thread * Summary=#457 mada je ovo uopsteno ima jos) u kojim rezolucijama igre rade i dosli do tacnih podataka, nisu kao ti pogledali sta pise na coveru i uzeli zdravo za gotovo
To 1080p sto pise ocigledno proizvodjaci igara zloupotrebljavaju cinjenicu da konzole nove generacije mogu da prikazu sliku u 1080p i to rade tako sto igre koje su u nizoj rezoluciji softverski (PS3) ili hardverski (Xbox360) razvlace (āscalujuā) sliku nize rezolucije (evo i link ako ti nije jasno Video scaler - Wikipedia, the free encyclopedia) u 1080p. Dakle to nije pravih 1920x1080 nego razvucenih.
Ovo sto ti pisem moze da ti potvrdi svako sa foruma ko se bolje razume, da se ne bih vise ubedjivao sa tobom, samo te molim da ne siris dezinformacije:p
Da.
Da na zalostā¦ma ljudi bezite od Live-a ako imate flashovanu konzolu bila igra XGD2,original ne vazno,ne spajajte se na Liveā¦
**Nisu to nikakve dezimformacije **ja cu i dalje tvrditi da je svaka 3-4 igra 1080p kao sto lepo pise i kao sto svaki revenzenti recenzisu i pisu a ti misli po svojem,pa brate svako ima pravo na svoje misljenjeā¦:emoticon-0100-smile ajd ziveo ti meni
Ovo je bas bila drugarska rasprava i ne razumjem kako je mogla zavrsiti svadjom??? Npr. ovo āaj zivio ti meni " mi je savim ok zavrsnica jedne rasprave! Inace od ovakvih rasprava izmedju dva suprotna misljenja ljudi najvise i mogu nauciti, dok svako iznese svoje misljenje izvuce gomilu podataka mi ostali to procitamo i svi smo bogatiji sa znanjemā¦naravno dok se ljudi drze tehnickih stvari i da nema vredjanja! Ja sam prvi zakuvao sa Antaresom ali mi je sada zao sto je banovan jer bio je vrijedan clan xbox republike! Sto se tice ovoga oko 1080 pā¦ja imam tri lcd 32ā jedan do drugog od toga su mi dva HD redy a jedan full hd i kada igram halo 3 multy u sistem linku ne primjecujem nikakvu razliku u slici izmedju dva tv sa hd redy i onoga koji je u full-u i ako na okviru orginalne igre pise kako je Predator rekao PAL HD 720P,1080i,1080p i ako mi je xbox koji radi na full hd lcd namjesten na max! Ispada da ste u pravu i jedan i drugi jbg. Znaci kada bih birao izmedju full hd 59 cm i 82 cm hd redy uvijek bi se odlucio za veci jer ipak je razlika od 23 cm osjetna dok vamo razlike nema ili je jedva primjetna!
Dobio sam FAT jasper da se digne na lt+2.0 (ako je to treutno zadnje,ne pratim)
trenutno je kako muÅ”terija reÄe 1.91
Predlog kako odraditi konzolu po PS-u ?
vratiti na stock uraditi update pa na 2.0
ne raditi update dasha,zbog ovih MS zaŔtita ,nego sam na lt+2.0 i bog te veselio
da ne izlazi muŔterija na live
ako može kratko u par reÄi.
Pogledaj na Pitanja i odgovore 1.0 mislim da ima bar jedno 10 postova na tu temu
Nikola hvala pogledat Äu,ali sam pitao zbog ove situacije sa Microsoftom,sve se neÅ”to u poslednje vrijeme zakomplikovalo,preciznije,da li da diram uopÅ”te dash,ili nek bude koji jeste i spucam mu 2.0
Stavi mu predzanji dash, onda spucaj 2.0 i bog te veseli.