Desava se
Jaoā¦jao⦠svaki put kad odvojim malo vremena da reko procitam ove teme Pitanja i odgovori reko mozda nekom malo da pomognem,podelim znanje i onda se samo iznerviram. Molio bih sve clanove da pre nego sto postave pitanje razmisle dva puta sta hoce da kazu i onda kad napisu to nek procitaju tri puta to sto su napisali i onda razmisle o tome sto su napisali. Posto nam je forum pun pitanja tipa " Ja kad upalim svetlo sijalica gori a kad ugasim sijalica se ugasi,zasto ja kad izvadim sijalicu i upalim svetlo na prekidacu i dalje imam mrak u sobi??? āā" Ne zelim da se raspravljam sa ljudimaā¦posto verovatno oni koji razumeju sta hocu da kazem ce da se nasmeju a ovi sto postavljaju ovakva pitanja ce da me napadnu sadā¦
Ubacio sam FIFA 12 u moj XBOX360 i zatrazilo mi je da restartujem konzolu da bi se instalirao neki update, sad mi stalno izlazi poruka
Canāt read update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update. STATUS CODE 22FB 351F 8800 0F00 C000 0034
potreban ti je reflash, zabagovao ti se update, xbox ti vise ne cita pirate pa samim tim ne moze da zavrsi update sa piratskog diska. mozes da skines 2.0.13599 update sa neta, prebacis ga na usb i zavrsis update, konzola ce ti se vratiti u normalu ali kako sam vec napisao, citace samo originale. svi su prosli kroz to, flashovali na 2.0 i furaju dalje. to je neizbezno ako oces da igras fifu12 i nove igre. ako oces da flashujes na 2.0 kontaktiraj me na pm
evo ti link, skini, otpakuj i ceo folder prebaci na USB stick koji mora da bude u FAT32 system modu. stekni ga u upaljenu konzolu i zavrsice se update i videces da ti nijedan pirat nece raditi
http://download.digiex.net/Consoles/Xbox360/Dashboards/2.0.13599.0.zip
ako link ne radi klikni na ovu stranicu, skroluj malo dole i videces tamo download link koji radi
Hvala Akiris, uspeo je update. Ja sam radnim danima u centru BG-a, ako zivis tu negde mogu da ti donesem Xbox da mi flashujes.
Vala brate, ja evo treci put citam i ne mogu da sastavim sta si hteo da kazes.
ljudi ogroman problem imam. kad ukljucim xdg3 igru izlazi mi unsuported dick⦠do sada je radilo normalno, a i obicne xdg2 igre rade. pomognite mi molim vas, stvarno sam se uplasio.
flaggovan si ali sacekaj kao i svi mi ostali, mozda dodje do rollbacka, videcemo kako ce teci situacija
Pobrao si silent update,nisi jedini ima nas jos koji smo pali na taj silent updateā¦
Evo u ovoj temi u prvom postu ti pise sve sta ti se desilo ali prolistaj malo i ove zadnje postove od 17.11 pa ce ti biti sve jasnije :http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/3357-dashboard-updates-i-lt-custom-firmware-up-to-date-18-11-2011-a.html
auuuu ljudi. koje ****** taman sam igrao novi assassins creed, sta mislite kada cu opet moci da igram i to? i da li cu morati opet da fleshujem konzolu da bi igrao xdg3 igre?
Tacno se jos nista nezna,trebao bi uskoro da izadje novi abgx koji bi resio problem oko igranja XGD3 igara(AP 2.5)ā¦za sada drzi konzolu dalje od Live-a i prati scenuā¦
Prije dvadesed dana sam tebi i Jovanu preporucio da cijeli novembar ne idete na XBL!!! Vidim nisi imao strpljenja
hvala puno. bas sam se zeznuo iskreno sto sam otisao na live, jbg ******. na 6. misiji sam ostao na ac i sada umirem sto ne mogu da igram. ***** ti live.
probao sam sad da igram battlefild 3ā¦i lepo sam isnstalirao sveā¦posle mi je zatrazilo da se skine jos nesto sto zauzima 1.5gb za bolje teksture valjda sto je na drugom diskuā¦i lepo sam instalirao i drugi diskā¦i kad sam pokusao da pustim igru izlazi mi poruka the game couldnāt start.Try downlaoding the game again.zna li neko u cemu je problem?
Da li imas original HDD ili imas custom neki kupljen preko ebay-a ili limundo-a?
Dvoumim se koji od ova dva TV-a da kupim za xbox360:
1.32"(82cm) HD ready ili
2.24"(59cm) FULL HD
Pitam posto neznam kakva je slika na HD ready televizorima?
Pozz,svima na forumu,imam dilemu,neznam sta da radim.Imam arcade x koji je stigao sa zapada sa nekoliko starijih narezanih igrica koje sve lepo rade.Na njemu je dash 2.0.12416.0 ,a posto sam u ovom svetu od skora,pretpostavljam da je ovo dosta stariji i ne mogu da se igraju novije igre.Sta sada treba da uradim, da li samo update dash-a ili mora flashovanje, pa tek onda update?
ps.procitao sam da moze samo update preko usb-a,da li bi to resilo problem.Samo da napomenem DA NE idem na net.
Hvala unapred,izvinjavamse svima ako je glupo pitanje.
TrebaÅ” da uradiÅ” updare preko USB drive-a i posle da ga odneseÅ” nekome od āFleÅ”eraā sa XBOX Republike da ti fleÅ”uju na najnoviji FW.
Poz
Ja sam imao priliku da igram na oba TV-a i mogu da ti kažem igrice koje podržavaju 1080p MNOGO bolje izgledaju na FULL HD jer HD Ready može da puÅ”ta do 720p. TakoÄe ova razlika se samo vidi kada se igra sa HDMI kablom jer sa AVG koji dobijaÅ” uz XBOX slika je da kažem sr***e.
A igara koje podrzavaju 1080p ima svega nekoliko, 2-3. Ja bih uzeo veci TV.