Piratski sajtovi

Hvala,bio sam ranije registrovan dok im sajt nisu blokirali,nisam imao pojma da su opet online.

Inace moj omiljeni sajt za igre je Bitgamer.Ne znam da li su registracije otvorene ali je freeleech pusten od katolickog bozica,pa ko moze nek navali.

Edit: Spojio sam ti postove, ne piši duple postove!

thepiratebay i xbox360iso

Ја откад знам за себе користим warez-bb.org

Ljudi, mozda ovo ne bi trebalo da se nalazi ovde, ali odakle da skidam Mass effect dlcove? Mislim, realno, ugasili su Mega upload, a na pirate bay nema. Hvala unapred, i molim brz odgovor.

Tu imas sve samo trebas da se registrujes i malo bolje da se potrudis da nadjes to sto ti treba :smiley:
XBOX360 ISO - XBOX 360 GAMES

nema. nema. MRTVO JE!!! Svi, ali bas svi hosteri su uplaseni posle ovoga sa megauploadom. Naravno da imam xbox360 iso acc, ali… nema. Na torrentima takodje, a ne zelim da prelazim na pcu. Sta da se radi, neke stvari se moraju podneti. ufff…

Posalji mi naslov koji ti treba u poruku pa cu ti ja uzvratiti sa linkom za skidanje :wink:

Uglavnom koristim X360ISO, ali sada više prelazim ka torrentima, pošto lepo seedovan torrent je duplo bolji od (bivšeg) megaupload-a (po meni) .

Inače ako ne torrente, ovaj lik ima dobar vebsajt sa dosta file hostova. NBA Jam XBOX360 RF | RapidShare MegaUpload FileServe free download | XboxPirate

Samo Thepiratebay.Retko kad Megaupload i slicno.

Ja konstantno Xbox360iso i sad stalno i stavljaju na Rapidshare koji mi radi punom brzinom free link po link free bez cekanja u Jdownloaderu.Nekada skidam sa arenabg …sve sta izadje imam na ova dva sajta.

Dok rapidshare radi full speed za free korisnike na konju smo, samo da nam ne ukinu te privilegije jer ce onda definitivno vec malo teze biti naci neke starije i redje igre.

Evo nekoliko sajtova odakle ja skidam!!!
Rarbg.com Torrents , filmi , download
Login @ ArenaBG.com Beta
na ovaj drugi samo se registrujete,ne morate da pazite na upload na oba sajta!!!

Ja skidam sad sa torrenta dok nisu ugasili megaupload ali ja imam sbb net od 10mb i preko j downloadera na rapidsheru mi skida 50kb/s a na torentu 1mb/s
uopste ne znam koja je fora osim premium accounta a dok je bio megaupload mi je odlicno skidao…

The Pirate Bay keva :wink:

Nope, nebi bi se slozio, tamo idem samo ako bas ne mogu nesto nigde na privatnim trackerima naci, pre bi rekao da je baba nego keva brzina im je uzasno spora, nije ni slicno kao na privatnim trackerima…Ali videt cemo sada kako ce biti, pre tri dana su poceli sa novim sistemom rada, skida se preko magnetnih linkova i sav sadrzaj koji ima malo seedera su sklonili, bumo videli…

Ne znam,ja recimo sve igre,filmove i ostalo skidam sa gorepomenutog sajta godinama,i nikad nisam imao problema,brzina je uvek maksimalna jer izaberem dobre torente.

Izaberem i ja one koji su najbolji ali sve jedno mi je brzina uzasno spora, ili krene normalno prvih 20-30% i onda padne na minimum i tim tempom do 100%, evo pre nekih 2-3 nedelje sam bas probao skinuti igru za Xbox(7GB) sa Bay-a, nebis verovao nedelju i po dana mi je skidalo igru :[

Brate,probaj da namestiš one portove i čuda,i radiće ti sigurno dobro.Ne znam koji internet imaš,ja imam ADSL ovaj paket Click 4,i skida mi uvek preko 400 kb/s.Ja lično nisam ništa podešavao,samo skinuo Bit Torrent i sve je radilo savršeno.
Ja svaki dan u zadnje vreme skidam igre za Xbox,i brzina je sjajna,prosto leti :smiley:

Ma drzim se ja svojih starih privatnih trackera :wink:

Evo ja skidam sa pirate bay-a De Blob 2 vec 2 dana i skinuo mi je nesto manje od 5 gb a fajl je 6.64 gb-katastrofa. Najbolji je bio btjunkie,zamalo nisam zaplakao kad sam vidio da su ga ugasili :(-o