Ma da, ma ne mozes usporedjivati Bay i privatni tracker…meni je od tamo muka kada moram skinuti neki divx(700MB) a kamoli igru ili Bluray rip…tamo skidam ako bas ne mogu naci nigde na privatnim trackerima.
Za filmove je tu vec drevni i dugo koristeni ‘prijatelj’ extratorrent a za igrice jos nisam nasao neki dje je full speed,bez prekida :headbang:
Download Latest Xbox360 Games For Free! | XboxPirate
Za mediafire linove je potrebna registracija. Za ostale nije.
Jel nekom uopšte radi ovaj sajt [http://Download Latest Xbox360 Games For Free! | XboxPirate](http://Download Latest Xbox360 Games For Free! | XboxPirate)
Meni inace radi ali danas ceo dan pokusavam i nista…mozda je “pao” ne bi me cudilo :(-o
Taman sam uplatio rapidshare, sve mi se smučilo
bitsoup.org i midnight scene vrlo dobri private trackeri gdje se uvjek mozete lako registrovati a najbolji je xbpx sky samo sto se jako tesko registrovati a ima i stare i nove igre ma sve zivo
Mozete li mi dati neki link gdje imaju xbox igrice za download, nesto kao xboxpirate (jer je pao )
Zabranjeno je traziti linkove ka piratskom sadrzaju i deliti iste.
Moj savet ti je GOOGLE.COM
Moze ali samo preko PM-a, reko ti je MOO7P zasto, …
Niti meni ne radi ceo dan, ne skidam igre od tamo, ali tu i tamo ga citam…
Moze li mi onda neko poslati u PM (PP) ako nije problem.
xboxpirate.com is back online. Ko će me častiti pivom?
A koji je najpouzdaniji za PS3 igre, idealno igre koje su pakovane tako da su izbaceni svi jezici osim engleskog? Ako neko zna, neka mi nabaci na PM
Nas 7-8 se udruzilo i preko njuzhostinga skidamo,od igara pc xbox360 ps3 ps2 xbox dlc-ovi…sve sto izadje novo cak i staro stavljaju ponovo.Naravno filmovi serije u hd dvd dvdrip formatu,muzika mp3,lossles… placam 140 din mesecno,i sve super sljaka.To su nzb fajlovi,koji se skinu i samo ubace u altbinz program,i lepo u full-u ide.Sajt je nzbmatrix.com mada koristim i ovaj xboxpitate… to jest koristio sam dok je rapid extra radio,i poskidao sve sto mi je trebalo.Mesecno nzb izadje oko 10 evra,al je super sto ima dosta konekcija,taman za gomilu nas A sad je sbb povecao na 10 mb, tako da se ni ne skida dugo.
Retencija je preko 1000 dana na nzbmatrix-u… tako da kad nesto stave,imam otprilike 3 godine fore da skinem
Binarne vesti(nzbin) su cudo ima ama bas sve, tesko je za pracenje i kontrolu, ja nisam nikada skidao ali pricaju da je vrh za sve sto ti treba.
Vec su izbacili nov Resident Evil Operation Raccoon City , Ninja Gaiden 3 na nzbmatrix-u . Skinuo sam ih za cas sa 10 mb/s
Ne znam samo sto nece novi silent hill da mi stavi cover i screenshotove na update artwork.Mozda zato sto sam je ubacio ranije.
Ni kod mene neće da stavi cover a ostalo oće.
nema ja sam ubacio sam. upalite xbox, otvorite browser na kompu, ukucajte adresu boxa (102.168.5.203 npr), otvorice vam se login screen. u oba ukucajte fsdhttp, odete na games list, kliknite na silent, i vec ce vam biti jasno kako dalje ide, skines cover sa neta, ubacis, opis screenshotove isto i to je to, save details i cap eto ti covera, 5 minuta posla.
da ne bude bas offtopic, bitgamer za igre, torrent day za filmove i serije, meni ne treba nista drugo…
Znam ja da tako moze,al mi se ne svidja sto kad mi izlistava spisak ispod naziva igre ne pise ko je napravio vec onaj broj foldera Ne znam dal moze i to da se menja sa kompa,kao coveri ,wallpaperi i ostalo.
Video sam da moze…sve je ok
Koristi li neko warez-bb.org? Ja ga koristim maltene za sve. Za filmove jako je dobar shaanig.com.