Bitsoup je uz Xbox360iso najbolji sajt za Xbox.Danas mi se prvi put desilo da ne mogu da uđem u Bitsoup.Dobijem poruku 403 Forbidden Unauthorized IP address.U Mi torentu na fajlovima koje skidam sa Bitsoupa u Trackers tabu u koloni Status stoji Failure: Invalid passkey! Re-download the .torrent from http://tracker.bitsoup.org.
Ranije mi se dešavalo da me zbog malog ratia izbrišu, ali sam mogao da pristupim sajtu i kada se oslobodi mesto otvorim novi nalog.
Da li se ovo desilo još nekome i znate li šta je rešenje?
evo jednog zanimljivog torrent sajta X360-Club :: Главная :: Скачать бесплатно игры для xbox 360 торрент треккер
Dobar sajt ! Živi bili braćo RUSI .
zanimljiv sajt ovaj ruski samo sto sam slab sa jezikom
Koliko vidim ovako radi ----> Bitsoup.org The Best site for your Torrent appetite
Taj post je star godinu dana :emoticon-0100-smile
posebno mi je zanimljiva sekcija xbox360E games gde su igrice za xbox1 kompatibilne sa 360, samo skines, otpakujes, rezes i ne mislis
X360-Club :: Главная :: Скачать бесплатно игры для xbox 360 торрент треккер za ovaj sajt potreban invitacion code
hehe nisam ni video
mada onaj link sto je on dao i dalje ne radi.
meni nije trazio ivitation code
Price da se ljudi bespotrebno “pate” sa torrentom su mi malo besmislene. Sve sto ja treba da uradim jeste da unesem link u moj torrent klijent i da pustim download. Mogu da prekinem kada god zelim i da nastavim kada god zelim. A sto se tice brzine, megaupload nije ni blizu torrentu. Torrent mi cesto ide preko 650kB/s, megaupload sa besplatnog naloga je mnogo sporiji.
Sajtove koje ja koristim your360stop.com, 0.arenabg.com/index.php, dispersethe.net/browse.php (ima dosta DLC-eva) i demonoid
Demonoid obožavam ,dosta je brz a ne banuju zbog niskog ratia( postoji samo zbog statistike).
Blackcats 2.2 :: signup
registracija otvorena
pa ko voli nek izvoli
Unauthorized IP address. ?
SOPA :hihi
Stop Online Piracy Act!
Ljudi ja sam vec na Bcatz jedno sigurno 4 godine i na Demonoidu takodje… Uglavnom skidam sa BC. poenta je sto na BC nemorate da varate i upload nista…oni imaju sistem po kom ti daju beneficirani upload tipa ako ti seed-ujes neku igru 8h za to dobijes odredjen postotak upload-a. Ja naprimer skinem igru i drzim je seedovanu otprilike 3-4.dana zavisi od velicine ali za igru od 8gb treba oko 3.dana (komp mi je stalno upaljen retko kad gasim) i ratio mi je 1.001 i mogu dalje da skidam.Poenta je da igru kad skines drzis je pod seedom pa nek ti je upload i 5 kb/s
Za x360 igre koristim sajt Download Latest Xbox360 Games For Free! | XboxPirate, odlican je, sve novije igre ima, cak i pre izlaska ponekad izbacuju developer’s copy, uvek najnovije vesti o zastitama i sve po redu. Sto se filmova i pc igara tice, po meni je najbolji btjunkie.org
Pregledan i brz, ne treba mi nista drugo.
Otvorena je registracija na Demonoidu!
Pozurite nece jos dugo biti sigurno!