pazite sto se tice demonoida i zamunde tu vise negledaju ratio, tu mozete da skdiate koliko hocete niko vam nece nista reci. lasttorrents je ok sto se tice drugih stvari, filmova ,serija ali serije samo ove nove koje se prikazuju ali ako hocete da skidate po sezonama ili neke starije to zaboravite, bitsoup isto tako, dvd filmovi novije serije ali sve isto kao i kod LT. za igre ajde nisu losi ali ima mnogo boljih sajtova.
evo jos uvek skidam igru za xbox360 i varam i za sada je sve uredu, brzinu koju sam stavio je oko 300 kb/s i prolazi ali videcemo sta ce biti za par dana ili ujutru vec. samo mi je jos uvek malo nejasan program na kom principu radi? jer negde vuce punu briznu ali uplaod ide sporje dok ne nekom drugom torrentu brzina za upload ide u full-u 900 i nesto kb/s dok download nece da krene ili krene ali ga drzi oko 15-30 kb/s. to me jos jedino buni sto radi jer lazni upload nebi trebao da utice na moj brzinu skidanja ali izgleda da nekim slucajem ipak utice. sacu probati da skinem najnoviju verziju da vidim sta ona kaze?!
jer ko i duchanu tako je i meni prolazio ratiomaster ali sam posle par dana zvizno dole.
uploadovao sam ja na nekim sajtovima brzinama i do 15 mbps pa je sve bilo uredu a negde jedostavno stavis nesto tek vise od tvoje prave brzine i ban. sve to zavisi kakvu sajt ima skriptu i koliko je dobra, jer ako koriste one standardne sto su na vecini trakera onda upload prolazi ladno ali ako imaju neku svoju napisanu e tu popijes bananu.
ja tamo (sa ratio masterom) uploadujem oko 200 kb/s i nema zime⦠to nije neka brzina, tako da ne verujem da sam im sumnjiv, a pritom nabijam dobar ratio na sajtu! do sada imam jedno 700 giga uploada (fejk naravno )
Evo jednog sajata nakoji naleteh: Latest PC,Xbox 360,PS3,Wii,PSP Games ne mora da se uloguje da bi se imao pristup. Ja skinuo NFSHP ali ga na zalost ne mogu igrati! Igra mi se skidala u punoj brzini 100kb/sec sto je neki max za moj protokā¦
cek malo, ako ti je izmedju 1.5 mb i 2 mb onda bi brizna trebala da ti ide do maximalnih 220 kb/s a da bi imao one brzine koje si ti naveo bi morao da imas linkove 8192/4096 da bi imao cistih 1000 kb/s za download i 500 kb/s za upload. da nisi mozda negde pogresio u racunici ili oko izbora paketa?
imas dobar protok stim da postoje dozvoljeni gubici i nikada ne mozes da izvuces maksimum iz konekcije zbog infrastruktureā¦
Direktan link resava problem.
telekom na 1mbps uzima oko 18 kb po downloadu tim se slaze od prilike kako je @aleksa94 i rekao.
@aleksa94 u idealnom slucaju bez gubitaka u teoriji da u praksi na ADSL tesko.
pozdrav
edit: Glasao sam ali dzaba onaj ce pobediti sto je stavio and happy new year al meni je najbolji onaj prvi OFFTOPIC ali morao sam da iznesem svoje misljenje