upao konacno na blackkats thnx kornjaco
ti kada bi znao sta je blackcats nebi tako pricao? ima dve vrste trakera one javne gde ti niko nista ne govori sta ces da skidas i koliko ces da skidas ali ti zato niko ni ne garantuje brzinu kojom ces da skids, moze da leti a moze da se vuce da na kraju odustanes od skidanja. a imas privatne trakere na koje se dovoljno registrovati i to je to a imas i one koji zahtevaju pozivnicu, takodje se i oni dele na dve grupe one svakidasnje i one elitne gde su brzine od 1 seedera uvek u full-u a ne od njih 20 ili vise na nekom popularnijem torrentu.
naravno nije ni taj sajt sto ti kazes los ali je daleko daleko ispod blakcats jer je blackcats predodredjen samo za sve vrste igara od danas nama poznatijih konzola.
nema na cemu, rekoh ti samo treba biti uporan.
Takodje sam se registrovao,videcu kako ide.
Na koje sve nacine odrzavate ratio na elitnim privatnim torrent trackerima ? Da li koristite fake upload ?
Hvala na savetu skida 400kbs, nisam imao problem sa registracijom
Ja pustim preko noci da siduje+ dok sam u skoli,dosta mi je spor UL,ide ~ 50kb/s,ali jbgā¦Iako mi se na zamundi nikada nije desilo da ide ispod max brzine,plasim se da ce uskoro da me banuju jer ranije nisam uopste uploadovao(Tamo mi je ratio 0.059),pa sam se osigurao na ovim mackama Evo,sad skidam FNR4 i ne ide ipod 940kb/s.
pa ja ne koristim nista meni je upload oko 100kbps pa do 130kbps
Ja koristim
u principu seedujem kolko mogu, ali upload mi ide dosta sporo (oko 20 kb/s) ali i to ostavim, pa se neko bar malo ovajdiā¦
a i poŔto su uglavnom svi fajlovi sa torrenta zippovani, onda to znaci da ako hocu da seedujem i da koristim fajl, moram da imam duplo vise prostora, da bi (recimo film) mogao da gledam i da bi mogao da sharujem!
a vise prostora i brzi upload kostaju
sto se tice same zamunde slobodno idalje skidaj jer oni negledaju toliko na ratio. koj ti kolega ima preko 300 gb skinuto a ako ima vraceno gb dva na zamundi to je sve i niko ga nedira sve je ok.
a sto se tice blackcats, e tu vam je vec malo drugacije i ako mislite da imate nalog tu onda pokusajte da sto vise uplodujete a da sto manje skidate odatle. evo jutros sam se cuo sa akiris koji se isto registrovao tamo i vec uploduje Red Dead Redemption - Undead Nightmare jer je vec imao rar fajlove u racunaru koji su se poklopili sa onima na blackcats.
varanje bi trebalo da moze da prodje ali nezalite ako vas otkriju i banuju vam nalog. zato pamet uglavu.
a ljudi jel radi zamunda jos meni neradi odavno??
I ja sam upao na blackkatsā¦thx.
Nego jedan domaÄi sajt za download igara: Free forum : XBOX360 MASTER
power7 bez ljutnje ali za tako nesto postoji xbox360iso koji ima sve. a evo sada sam gledao taj sajt, i mogu reci da je on tek u samoj izradi i pocetku tako da nije bas najpouzdaniji za skidanje 6-7 gb igara.
ipak ako neko hoce onda su tu vec provereni sajtovi kao sto je xboxsky, xbox360iso, i kao sto mogu da viidm vec se vas dosta uspelo registrovati na jedan od boljih trakera za igre a to je blackcats tako da nema potrebe za nekim sajtom koji je tek u izradi. ipak je bolje ici na sigurnije i proverene pa tamo skidati.
Ratio Master je zakon. Od kad mi je KornjacaNS objasnio par stvari vezano za njega, vise ne skidam nista sa xbox360iso.
Sta ima da se objasnjava kod RatioMastera? Ja vec uploadovao preko pola terabajta, i jos ni b od bana.
Iskreno, bitGamer sije Blackcatz, pogotovo u izgledu. Mnogo vise linkova, mnogo veca aktivnost, mnogo vise seeduju, sve je na visem nivou.
Ko zeli invite za bitGamer (trenutno imam 2) neka mi posalje email)
Veliki je problem u Srbiji odnos DL-UP, evo npr ja imam 4mbps down i samo 256kbps up. Sa takvom brzinom gotovo je nemoguce odrzati neki ratio npr na black cats-u ako skidate 3-4 igre za x360 mesecno. Zato koristim vuze shu mode za fejkovanje, mada ostavljam i svoj skromni upload da pomognem ljudima bar malo. Dok npr na HD-bitsu (najjacem HD trackeru ), ni ne pomisljam na to, jer je stvarno jako tesko upasti ako se popije banana, a mnogo mi znaci.
evo ovako:
posto me je zainteresovao post od desolator5 gde pominje skidanje sa programom koji omogucava lazni upload pa sam se bacio malo u razmatranje toga i dosao sam do nekih zakljucaka i nasao sam jedan bolji program od vuze shu koji on koristi a zove se uSerenity.
evo jos od jutros skidam igru sa blackcats a upravo sam poceo da koristim taj program i uplaod ide i upisuje n sajt. e sad dajte mi par dana da ga dobro istestiram da vidim koje su mu mogucnost jer ce i meni u skorijoj buducnosti trebati jedan takav program sa kojim cu moci nesmetano da skidam sta mi treba i da varam ujedno a da nemislim o posledicama. o svemu ovome vise za par dana kada budem zavrsio sa svim mogucim cakama i forama.
doduse na svim boljim torrentima sam vec davnih dana napravio dobar ratio pa se nebrinem ali ima par sajteva gde ni klasicni ratiomaster ne prolazi pa ce ako se ovo pokaze ok biti elegantno resenje da se zajebu strani sajtevi u vezi ratia. naravno ja znam i sma da ovo sto radim nije ok ali sta ja da radim kada je meni upload 20 kb/s na 2 mb adsl a dok sam koristio 16 mb adsl mi je upload bio jedva 100 kb/s a cene o tome necu ni da pricam. tako da sam sam prinudjen ovo da koristim a ko ima dobar upload bolje da neka i malo saceka pa neka se duze uploduje nego da zbog nestrpljivost izgubi nalog.
vise o svemu ovome za par dana.
meni je na blackcats prolazio ratiomaster kada stavim na manual upload, sta god to znacilo, ali sam bio banovan posle par dana i sad napraivo novi nalog.
Meni je do sada ratiomaster svuda prolazi demonoid,last torrents (inace po meni najbolji koji sam probao),bitsoup etcā¦
slazem se⦠Last torrents je definitivno najboljiā¦! Doduse,to je ako vas zanimaju i filmovi, serije, programi itdā¦
ima boljih sajtova ako gledate samo xbox igreā¦
i tamo radi ratio master⦠samo mora pametno da se fejkuje
Da,da nisam mislio na xbox igre,vec na ovo ostalo,do sada me nije izneverio,gotovo sta god sam skidao uvek je to bila puna brzina neta⦠A inace tamo sam preko ratiomastera uploadovao po 500 kbps i nisu me banovali,ne znam koja su vasa iskustvaā¦