Piratski sajtovi

Svi većinom sa Xbox360Iso, a ostali sa torenta.

Pa skidam sa Jdownloader uglavnom 1 gb linkovi, sto ne skidas sa XboxISO ili Warez-BB tamo imas i igre za PC i konzole i jos jedan ima Irfree…:smiley:

izgleda da mi nesto nije do kompa nece da skida sa Jdownloadera… strasno reinstaliracu sistem…

Mozda bi ti bilo lakse da odradis reinstalaciju JD-a, ubacis novu Javu, odradis Update JD-a…to bi trebalo biti to

Pa mogao bi da probas CryptLoad ili USDownloader slicni su kao Jdownloader ali ne bas ipak probaj…

Ovo ne izgleda loše: TorrentDay - Your Key To The Scene

proradio jdownloader :smiley:

Ja skidam sa warez-a,xbox360iso-a i demonoid-a,mada sam pre skidao sa fddbits-a,to je bio ubedljivo najbolji sajt,uvek torrenti full speed bez obzira koliko ima seeder-a,ali ne znam sta se desilo sa sajtom vise ne postoji izgleda… :frowning:

Al si se…zasto meni Telekom neogranicava brzinu torrenta nego samo tebi?To sto preko torrenta skidas sporo nema veze sa Telekomom vec postoji gomila drugih razloga,od broja konekcija do samog podesavanja.

a jeboga patak, i ti si nasao post da citiras kojem malo fali pa da bude godinu dana kako je napisan tacnije pre desetak meseci je napisan. gde nadje njega da citiras?

inace telekom ne blokira nikoga jer da nekoga blokiraju to bih bio ja, jer evo za ovih desetak dana koliko koristim 16 mb adsl skinuo sam brat bratu minimalno 500 gb a cinimi se da ta cifra ide i malo vise! pa u proseku na svakom boljem torentu je skidao 1.6 mbps. dvd film skida za 45 min a igru za xbox svuce za nesto malo jace od sat vremena, naravno ovo sve ide preko torrenata. po meni je ovo internet koji bi svi trebali da imamo u kucama i verovali ili ne od ovoga vam ne treba nista brze.

evo malo pre gledam kako lik svlaci za par minuta cod black ops sa 26 mbps to leti, brze mu skine igru nego sto ce je sada narezati.

I ja sad prvi put cujem da telekom nekom ogranicava download i to torrenta…pogledaj ti malo bolje podesavanja za program sa kojim skidas torente dal je on namesten kako treba…

Ja sve svlacim sa pirate bay-a ili torrent findera.

ja sa xbox360iso… platim sa drugom 3 meseca… svako po 1000 din… i uzivam :wink: mislim ja njemu uglavnom skidam igrice posto ja igram originale uglavnom… a on ima sporiji net :wink:

Blackcats 2.2 :: signup

narode kome treba dobar sajt za sve konzole evo gore link pa pokusajte da se registrujete. koliko ce biti otvoren stvarno neznam ali evo ja sam u ovom trenutku upravo registrovao.

ovde su vam sve konzole ali nas najvise zanimaju xbox360 igre a od nedavno da kazemo i ps3 a to ovde imate sve i da kazemo ovde skoro pa prvo izadje pa na sve ostale sajtove.

samo pazite ovde jako gledaju na ratio (koliko ste skinuli i koliko ste vratili) a varanje mzoe da pomogne ali tu morate da budete lisica pa da ih prevarite ili da stvarno imate dobar upload pa da regularno vracate skinuto.

pa javite dalis te uspeli, ako vam kaze da j zauzet sajt pokusajte opet i tako sve dogod vas ne prebaci za registrovanje ili nekaze da su puni. ali neocajavajte pokusavajte i jednom ce te naleteteti kao ja sada. poz

ja skidam sa www.webpunkt.ru

hvala druze !!! za ovo ti dodjem xbox1 emulator :smiley: pmuj me da se dogovorimo :slight_smile:

ja pokusao sad na blackats i kaze mi singup busy :frowning:

nazalost ako si pokusao par puta i svaki put ti kaze da je zauzeto onda su sto posto vec popunjeni jer sajt je toliko prebukiran ali isto tako i trazen da se udje na njega da kada i otvore registracije to je mozda na par sat pa ko je uso usao je ko nije jbg.

moj savet ti je ako si uporan i imas zivaca pokusavaj svaki dan da ides na singup, jednom ce te morati pustiti e sada kada tacno to vec ne mogu da ti kazem jer neznam ali budi uporan jedanput ces ubodes a onda si u raju za torrente.

ma sad me pustilo i reg sam se ali mi aktivacioni mail nije stigao za koliko vreme on stize??

ma regajte se na Ilovetorrent.org…PROVJERENO najbolja str za skidanje prvenstveno xbox360 igrica,filmova i ostaloga…