vec si napisao jednom. cim ti niko ne odgovoara ili ljudi nemaju ili prosto nece da daju invite. done deal. ja bi ti poslao ali nemam nit sam na tom sajtu
Jel imas mozda za iptorrents ili torrentday?
Nov si ovde brate to je problem, jesi član nekog privatnog trackera trenutno nemogu ti dam poziv na slepo i da rizikujem svoj nalog sa stotinama gigabajta uploada , dva puta sam banovan sa jakih trackera ne svojom krivicom zbog ljudi koji nisu znali šta rade.
Obično se menja poziv za poziv trackera istog kvaliteta i ranga jel je to kakva takva garancija da imam posla sa nekim ko je ozbiljan .
Jesam. Bitsoup
Koliko uplouda si napravio na Bitsoup net koje brzine koristiš trenutno?
Koliko seeduješ torrenata ?
Poslao sam ti.
@Djoksa
Vidim da si napisao, pa potom obrisao da si upload-ovao 1,88TB, a imaš internet od 4Mb/s? To znači da ti je upload oko 512KB/s? WTF?!
Nek’ si prosečno “dizao” po gigabajt dnevno, to ti je bezmalo 2000 dana, a sumnjam da si svaki dan toliko seedovao, što dovodi do zaključka da si koristio neki greedy torrent program, što opet dovodi do zaključka da breb ne treba da sarađuje sa tobom.
Ali saradjuje sa mnom.
‘‘new generations’’ ninja opusti se,sa takvim postupcima i razmisljanjima nece on jos dugo…
U kom smislu nece dugo?
Pa na svakom ozbiljnijem trackeru to je ne moguce da uradis,a i ako pokusas dobijes dozivotnu bananu i tamo neces moci ni da udjes vise a kamo li opet to da radis
nemoj pogresno da me shvatite,koristio sam i ja jedno vreme to sto mislim da je za nase okolnosti ok buduci da je upload smesan bar za ove standardne pakete[eto ti si naveo 4mb] pa i razumem zasto to radite ali ako je vec covek naveo da legalno upload-uje i trudi se da opstane sto vise sa legit nacinom onda je stvarno glupo da se pojavis ti,paja,janko,petko i sve da propadne zbog gluposti
Na trackerima koji imaju sistem poena to ni nema potrebe da se radi,uglavnom svi novo otvoreni trackeri imaju sistem poena.
Međutim stari trackeri kao TorrentLeech, Revolution TT, Waffles, Torrent Damage su zaista brutalno teški za seed .
Apsolutno, to je najveci problem, ne vredi ti upload koji ne mozes da uposlis, cak ni ovakvu bedu kod nas. Ja ne razumem kako ljudi seeduju odavde, uopste mi nije jasno, koji god tracker da sam probao, nece da vuce ich.
Istovremeno kada se skine neki torent sa javnih trekera, seeduje max brzinom, dakle nije do podesavanja nego jednostavno ti trekeri imaju jako cudan sistem prioriteta za seed koji ne pogoduje malom korisniku koji bi samo s vremena na vreme nesto da skiducka.
Ne znam sta su seedboxovi i kako to radi, ali meni legalan nacin jednostavno ne funkcionise! Samo d anapomenem da je isprobano na nekoliko trekera i na zalost, mislim da sam osudjen na piratebay i slicne sajtove, a nadam se da ce i fajl serveri opet zaziveti pa da se isplati uplacivanje premium naloga negde jer ovo je katastrofa jednom recju!
I, please, nemojte da “pricam gluposti jer vama radi”, drago mi je zbog vas, uzivajte, ali meni ne radi, nikada nije radilo, treba mesec dana da ostavim torent da bi uploadovao 100kb, izem im “sistem”.
heheeh bas sam hteo da napisem kako meni i sa malom upload brzionom (512) nije problem da odrzavam pozitivan ratio
kao sto kaze breb mnogi trackeri imaju sistem poena a mnogi imaju i jako dobro odradjen freelech
i stvarno nema potrebe varati pogotovo ako od nekog trazis poziv
meni su primarni blackcats,iptorrents,i bakabt i na svima sam u zelenom sa mojom upload brzinom a da skidam skidam
ne previse al ne ni premalo
i da nebude zabune padawan ovo nema veze sa tvojim postom
ne pokusavam da ti pametujem
E tu je razlika između majstora u torentovanju i običnih ljudi.
Seeduješ iste podatke na 5 do 10 trackera ( tako štediš i hard disk prostor ) skineš sa jednog pa čekiraš na ostale i tako u krug + neki imaju poene gde zarađuješ i ekstra gigabajte .
Ljudi moze neko upustvo,gde vise da skinem te je***e igice
…milsim citam ove postove,trazite pozovnice za te privatne torente,u cmu je tu stvar moze objasnjenje…???
Piratebay i vozi. Neces se leba najesti od privatnih trackera.
Evo da i ja jednom trazim nesto. Ajde ako neko od vas ima tracker gde ima ebook-ova, nek pogleda dal ima Darksiders: Abomination Vault. Cita mi se neki fantasy, a ovo je uvertira za Darksiders 2, na nekih 350 strana. Pa bih zamolio nekog ako nadje na nekom od svojih trackera, nek mi prosledi samo torrent. Fajl je velik nekih 350 mb. Na poslu imam 50 mbit upload pa obecavam da cu seedovati barem dva puta toliko.
dakle ne trazim invite za tracker nego samo konkretno torent fajl. skinete, postavite na sendspace recimo i samo mi posaljete link u inbox. ja skinem, vama skine 350 mb sa vaseg account-a a ja obecavam da cu seedovati barem dva puta toliko.
Ili ako neko mozda ima vise srece od mene pa nadje link za download preko nekog filehostera, nek prosledi link u inbox. ja nisam nasao.
hvala unapred
Meni je drugar jednom prilikom poslo torrent fajl sa privatnog torrent trackera,radio je 5 minuta maksimalnom brzinom i onda je blokiran nemoguće je skidati bilo šta ako nemaš otvoren nalog .
mozda na tom trackeru. pitaj koga hoces ovde koliko torenata sam im slao sa mog naloga, pa ljudi skinuli, i sve je proslo ok. nit je meni blokiran nalog nit nista.
a i ***** onda takav trakcer ako odmah blokira cim je nepoznata ip adresa. to znaci onda da si osudjen da skidas samo sa tog kompa gde si napravio nalog. Ovako nesto prvi put cujem