Ljudi najbolja stvar je privatni torrent poput bitgamera i bcg covjece ja igru od 8GB skinam ta 3h:i nesto sitno
Takoje brate . Nerazumem zaĆĄto ljudi kukaju za tim megauploudom toliko kad postoje tako moÄni torrent trackeri kao ĆĄto su ova dva i mnogi drugi .Ako imaĆĄ brz net moĆŸe da je skineĆĄ i za 10 minuta .
Da ti torrenti su ultra brzi jedino sto je tesko dobiti invite za njih.Ja sam svoj dobio od odlicnog prijatelja Mrkki-a kojemu se zahvaljujem
Kukaju jer ako ne seed-uju blokirace im account i onda nema skidanja, vecina nasih torrent korisnika su leecher-i ;).
Megaupload je bio bas za takve i onako te vrste downloada su omogucavala pirateriju na tacni sto nije bilo uredu.
Neka plate newzbin pa neka skidaju, tamo ima svega cak i vise nego na torrent-ima.
Sent from my IRC using Twitter
Ja imam u seedu preko 700 torrenata ,newzbin moĆŸda ima viĆĄe sadrĆŸaja od jednog ili dva torrent trackera zajedno a od 20 Torrent trackera koliko aktivno koristim nema ĆĄanse da bilo ko moĆŸe da ponudi viĆĄe .
To je tacno, vecina nasih ne zna ni sta je torent, sta seed, neko pokaze kako se skida i toliko. Mada meni je najteze na nekim torentima kada nema leachera pa se tesko odrzava ratio, ja imam telekomov 4mb koji ima upload oko 60 kad mu bas ide, i meni nije problem posto komp nikad i ne gasim pa seedujem, ali dzabe kad niko ne skida. Ali ima za to neki seedbox-ovi mada se nisam cimao za to.
Mene je Danijel pozvao na blackcats i dobro im je odradjena fora sa seedpoints-ima, tu se relativno lako odrzi ratio, jer za vece fajlove samo je bitno da drzis upaljen 36 sata seed i ono ti uracuna kao da si seedovao ceo torent, a ti mozes ladno da limitiras na 1-2kb upload. Ali to ako nema ljudi. Ako ima onda nema o cemu da se prica, to je najlakse, pustis pa ono odradi.
x360-club org ,preporuka !:da:
OdliÄan je poslo sam ti PM .
Sada se teze dobije invite, pre nije bio takav problem za invite niti registraciju, vecinom to je pocelo od kako se ugasio megaupload. Ja isto inace od kako znam za pirateriju skidam sve sa privatnih trackera.
imas li koji invite za mene osim bitgamera ako imas molim te pm
Odgovoreno.
Otvoreni ti za registraciju :
Speed.CD ( lak za seed sistem poena )
ILOVETORRENTS
Upitanju su generalni veoma dobri trackeri iz Amerike na svakom ima oko 300- 400 naj novijih Xbox 360 igara.
e ali kako da seedam na speed cd nezz posto sam nov u ovome mozes mi poslati pm
Moze invite za x360-club org? Saljite na pm. Hvala unapred.
Od danas je na bit freeleech, sad do kad ce trajati nznmâŠ
Week 1 (Saturday 4th - Friday 10th): Console
Xbox, Xbox 360, Gamecube, Wii, Playstation 2, and Playstation 3
Week 2 (Saturday 11th - Friday 17th): Portable & Mobile
iPhone/iPod/iPad, Android, 3DS, DS, Game Boy Advance, and Playstation Portable (PSP)
Week 3 (Saturday 18th - Friday 24th): Other
Burning/Ripping Tools, Guides/Game Documents, Movies/TV/Video, and Music
Week 4 (Saturday 25th - Friday 31st): PC
Linux, Mac OS X, and Windows
Po meni je Black Cats najjaciâŠpored tog ludog sistema Upload-a imas opciju da skidas igre vec konvertovane za JTAG-RGH konzole znaci nemoras ni da se zezas sa konvertovanje ISO2GOOD i ostali programi.
PS imacu uskoro jos pozivnica za BC od nedelje pa javljam se da vas usrecim
Pa ja za rgh i ne koristim iso2god. Koristim samo backup creator.
i ja sam koristio samo XBC, ali iso2god je mnogo bolji. dobijes mnogo manje fajlova, lakse je za kopiranje. a iso2god stavis opciju Cropped iso partial rebuild i dobijes manji iso kao kad radis preko xbc.
Medjutim danijel je hteo da kaze da vec imas torente sa preradjenim RGH igrama, npr ne moras da skidas Skyrim iso od 7gb, pa da ga preradis na 3.5gb i kopiras, nego odmah imas rgh skyrim velik 3.5 gb, skines kopiras i igras.
Ima neko invite za x360-club org? Hvala unpared