Piratski sajtovi

Sa kog trackera si slao ako nije tajna kod mene je bila upitanju Arena BG .

torrentday, bitgamer, leecherslair

a sto se tice arenaBG trackera, secam se da mi je ninja poslao torrent serije wire kako bih skinuo zadnju epizodu posto je na mom torrentu zadnja epizoda bila neka ponovljena iz 5 sezone, skidao sam normalno.

Posto je Demonoid oboren, izgubio sam glavni izvor stripova.
Ovo se odnosi na aktuelne knjige koje se prodaju u americi (DC The New 52 naprimer).
Zamolio bih vas da me uputite na neki dobar sajt sa kog mogu da skidam stripove u .cbr formatu, sto sam mogao do sada da radim preko Demonoida na kom su se vec sutradan nakon izlaska stripa pojavljivali skenovi i tu je bilo zaista svega…nazalost, ovaj sajt je oboren, kao sto vec sigurno znate.

Hvala unapred :slight_smile:

Edit: Tema ugašena, post prebačen u temu piratski sajtovi.

Otvorena registracija na X 360 Club Ruski tracker koji ima integrisan sistem poena lak za seed odlične brzine Downloada.
Ko voli nek izvoli.

Odakle biste mi preporučili da skinem npr. igru kao što je Skyrim za LT 2.0? Probao sam i ovaj ruski sajt i nije loš, mada ima valjda dosta igara koje su prevedene samo na ruski.

Samo privatni trackeri,od linkova nema vajde sem ako nemas premium…

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Izgleda da ću morati da uzmem premium, i to makar na mesec dana jer me mrzi da se cimam kako bih dobio pozivnicu za privatne trakere.

Nasao sam ja na xbox360 iso. Imas cini mi se mediafire linkove, lakse ces prepoznati ako trazis u imenu NTFS&PAL, cini mi se da je takva nekakva tema

Komics-live http://komics-live.com/live/index.php

Stripzona http://www.stripzona.com/port/index.php?

Ima li neka aplikacija slicna Snappzmarket-u jer je on zatvoren danas. Zatvorene su takodje Appbucket, Applanet. Pa ako ima neko alternativu neka baci naziv. Aplikacije su bile za besplatno skidanje aplikacija sa android telefona.

Ima l’ ko pozivnicu za bitgamer? Ne fejkam, niti ista slicno. Seedujem i na public trekerima, tako da to garantujem nije problem. Ako neko zeli i moze da mi ucini, na PP.

Hvala.

imao sam do pre neki dan,jedino ako hoces da sacekas par dana…

Na Bitgamer se moze uci samo pozivnicom?

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

pa jok :smiley:

I sta si sad mislio sa tim odgovorom?pitao dam jel se moze registrovati samo po pozivnici,ili su registracije otvorene odredjenim terminima?

Samo pozivnica, ali imas nekad i otvorenu registraciju. Samo prati ovu temu, imamo glavnog pirata na forumu, on obicno napise gdje je otvorena registracija, zna on ko je :smiley:

samo po pozivnici,hteo sam malo da se nasalim ali me nisi skontao…Sto se tice ovog drugog,stvarno se nesecam da je za ovih 76 nedelja koliko sam tamo bar jednom otvorena registracija…

Da se ispravim, za registracije sam govorio uopste o privatnim trekerima, nisam na bitgamer, pa ni ne znam da li ima ili ne

Ma nije frka,opusteno.nebi bilo lose ako neko ima pozivnicu da je prosledi na PP!

Imam jednu pozivnicu za bitgamer,javite se na PM…