Tek sad vidim da ste ga gore spominjali, samo sam u brzini preleteo. Ako ti se bas bas skidaju igre, a ne daju pare, onda su torrenti the way to go. Ako imas nesto para da das, nabroj sam sebi sta te interesuje, uplati mjesec dana na nekom hostu i poskidaj sve. Ja sam se bas patio sa nekim igrama (Ico&Shadow of colossus) da nadjem u punoj brzini. Jbg, ipak ni piraterija nije dzaba, samo je jeftinija
pirate bay,nema sta nema da se skine
Tačno ali malo koji torrent ima iole pristojno brzinu , kad se pojavi nešto novo seeduje nekoliko ljudi a skida njih na desetine nekad i na stotine.
Da, a onda posle nekog vremena seedovanja i oni prestanu, ostanu jos neki, malo seeduju, dok ne ostanu samo leecheri i torent umre, ti ga nadjes, ponadas se, ali to je to. Zato su privatni torenti super, samo kod nekih postoji problem da nemas kome da seedujes i odrzis ratio.
Ljudi imam Par pozivnica za Black Cats samo ozbiljni nek se jave ako planirate da skidate i ne hostujete i da varate zeznucete mi nalog i necu moci vise da dobijam i delim pozivnice.Znaci svi na forumu gubimo time.Ajd sad svi vi fini omladinci koji volite da delite stvari prijavite se privatnom porukom meni za pozivnicu.
Drugari bili ste brzi nego sto sam mislio…Otislo Pet pozivnica…Kad budem imao uskoro javicu se.Mislim da dobijam po 5 kom.Mesecno tako da ko nije dobio ovaj put nek bude strpljiv bice sledeci put.Samo napominjem sve vas koji ste dobili. Pozivnica je aktivna samo 24h
Ljudi molim vas ako netko ima invite za black cats ili neku slicnu stranicu za x360 jer stvarno nemam odakle downloadati igre.Npr:Brink uopce ga nema nigdje za download.:rock:
Upravo sam ga skinuo sa TPB za nekoliko sati downloada.
Imam ja jedan invite za bitgamer, ako treba nekom,nek se javi na pm.
Hvala nebesima za xbox360iso i netload, kad nema megauploada vise…
Hvala nebesima za xbox360iso i netload, kad nema megauploada vise…
Pa otkad nema megauploada ja vise gotovo ne posjecujem xbox360iso jer je stranica postala s****e svako malo se srusi linkovi dosta obrisanih a vecina uploadera trazi netload premium,mislim ono ako ocu placat uzet cu si original a ne ovako konzola je modificiran bas zbog stvari da neplacam
pa platis cenu jedne original igre, i skidas sve zivo bez limita godinu dana. ne vidim razlog zasto to ne bi uradio, ako ne uzimas u obzir neke privatne torrent trackere
Ma ima mnogo stvari pored netload-a. A sto se tice xboxiso, tamo ima 2-3 sa megathreadovima koji sve stavljaju na netload, a ti pretpostavljam nabasas na njih jer najvise ljudi privuku i svi skidaju odatle. Ali imas manje posecene threadove i sa ostalim, tipa jumbofiles. Ma sve sem rapidshare-a i sto ne moras da cekas je super.
A u svakom slucaju privatni trackeri su tu, mada novije igre cesto ima i na public torentima.
Ima dosta toga i na xboxpirate, lik postavlja na 10-ak hostova, ima svakakvih, pa čak i direkt linkova, šta će ikom više? a x360 iso koristim ako se nadje da nešto zafali na xbox pirate, a to je retko
Sta znam, meni na tom xbox pirate poprilicno fali. Mozda sam ja probirljiv, ali bar 3 igre koje sam trazio, Crysis, Fable 2 i nastavke za njega, po mogucstvu Goty, i Ninja Gaiden II nesto nema. Tj prvu nema uopste, ova druga dva su rapidshare pa licno ne racunam (30kb!), s tim da je Fable igra bez dlc. I to ja ne trazim regione, posto imam jtag. Ali dobro, tu na xboxpirate su u glavnom RF koliko sam primetio, a to nekome odgovara. E da placam rapid vala necu, sve se nadje kad trazis. Nijedan sajt nije savrsen, tako da ja licno pokusam svuda pa gde bude najbolje, i moj savet je da ako nesto ne mozete naci znaci da niste dovoljno trazili.
Ja sam za fable 2 samo skinuo one besplatne i imam skoro sve chievose A i na xboxpirate su dosta igara skinute sa liste, jer su bile postavljenje na megaupload, pa sad, povremeno, radi upload tih starih, ali imaju neke linkove koji nekim cudom jos rade, ali su rapidsare, tako da ispada da maltene ne rade, ali ako nemas izbora, bolje da se skine ikad no nikad… Recimo, ja sam trazio da odigram Kameo, to je mislim baš prva igra ili među prvima koje su izašle za xbox, našao sam na nekom propalom sajtu sa linkovima koji mahom nisu radili, ostavio sam oko nedelju dana i skinulo se
taman kad mi ponestalo igara
A da, nadam se da je to istina, jer ako jeste, i ako bude kao pre, to će biti raj za pirateriju
da da istina je,sto je najbolje nista nije brisano sa servera tako da nas sve ceka u bazi ali ce biti problema jer su svi MU linkovi pobrisani pa ce biti samo oko toga zeznuto…
Neka oni počnu sa radom, ostalo će se srediti…
Haha, ma sredice se to, pa ljudi koji imaju accounte i koji su postavljali linkove ce ih postaviti opet. Ma nije tesko ni da su serveri skroz prazni, da nista nije ostalo, vrlo lako ce se ubaciti jer svi znaju sta je megaupload, a verujem da nece mnogo ljudi misliti na foru “bolje da ne idem tamo, vec su jednom pali”, jer mislim da nece praviti iste greske vec da ce uciti na njima. Videcemo, licno se nadam da ce se ovo ostvariti, bilo bi super.