Piratski sajtovi

mucim se vec 2-3 dana da skinem The Amazing Spider-man :confused: pokusao sam par torenta ali na svakom je download speed 1-4 kb,znaci trebalo bi mi nedelju dana da skinem :frowning: ako je neko vec skinuo,ako bi bio ljubazan da kaze odakle je skinuo

Probaj xbox pirate, tu je izlomljeno u delove, ali najbrze se skida, imas vecinu igara za xbox

Da li ima negde da se nadje Halo 2 i Halo ODST

Halo 2 ti je za PC i XBOX, ne XBOX 360, a ODST mozes da nadjes na X360 ISO i na Xbox Pirate 100%

ja sam skinuo sa xboxpirate.com preko jdownloader-a kao sto ti je rekao daemonkiller92. samo jedno uputstvo ako ces preko njih registruj se na ifile.it(free acc) i izaberi njihove inkove i ocas posla, ja sam imao problema sa drugima :smiley:

meni je najveci problem na xboxpirate kad nema linkova sem na rapidshare koji je ogranicen na 30 kb/s :headbang:…inace ostali pice i bez jdownloader 1 po 1,tako je cak i najlakse,makar meni :slight_smile:

Imas i direct download links, odatle skida maksimalnom brzinom, nema captcha, nema cekanja, nema nista, skinuo sam inversion za 4 sata :slight_smile:

@minicijusis
Imas na nekim hostovima leechove za rapidshare, oni skinu taj podatak za 5 minuta i manje, posalju ti link, a ti skines sa tog linka, a rapidshare je najcesce na starijim igrama na xbox pirate, imas i mediafire, direct download i gomilu hostova, samo treba da nadjes onaj koji tebi odgovara

I da se nadovežem na daemonkillera, MORAŠ da se registruješ da bi vidio sve hostove. Znači ako vidiš samo rapidshare, vjerovatno je to zato što nisi registrovan. Dva minuta posla i riješena stvar. :slight_smile:

Da, hvala kolegi Son_of_a_gun, zaboravih da to dodam, ali i da dam savet, jer sam skinuo sa svakog hosta po nesto, najbolji su: Mediafire, Hulkshare, Peejee i Direct Download, tu su najvece brzine, bez captcha i samo se ostavi preko noci i eto igre :slight_smile:

Privatni Torrent trackeri su toliko moćna stvar da nerazumem ljude što se bakću sa linkovim i ostalim glupostima :confused:!

I meni nije jasno za torrente sto se ljudi bakcu :wink: Nekom ovako lakse, a nekom onako, vazno da se nadje igra, pa kako god, treba da se zna da ima i jos nesto osim torrenta :slight_smile:

Kako rade ti privatni, mozes li da me uputis, jel potrebna registracija, poziv ili sta?

Da za svaki privatni tracker potrebna je registracija a za one najbolje treba ti i poziv !
Međutim u zadnje vreme otvara se mnogo novih privatnih trackera evo ti link za registraciju za jedan novo otvoreni lak je za seed jer ima sistem poena !

Je l’ zna neko neki dobar sajt za skidanje PS3 igara?

I još nešto, nigde ne mogu da nađem Crysis 1 za X360. Je l’ zna neko neki sajt gde ga ima?

Ps3 iso

Ovaj ps3iso je kriminalan jer koristi sve neke šklj servere, tj ili je download jako spor (tipa 30kbps) ili ima captcha recognition i onda nemam neke vajde od jdownloader-a… :frowning:
Je l’ zna neko još neki site?

pa tesko da ces naci neki sajt a da nije torent sa kojim ce ti brzina downloada biti u full speed-u tvoje konekcije ukoliko nemas premium nalog kod nekog filehostera.

Na xboxpirate (kada su igre za x360 u pitanju) ima hrpa servera, koji piče full speed, bez captcha. Time sam se i ponadao da negde ima i tako nešto al’ za ps3 igre :slight_smile:

ps3 iso :wink:

Koji filehoster normalno radi s tog site-a, jer ja nijedan nisam našao? Pošalji mi ovde ili na PM ako možeš.