Piratski sajtovi

Ja u poslednje vreme koristim irc + xdcc. Nema nikakvog ratia, a brzina je kao s privatnog torrent sajta.

Da nema neko mozda invite za blackcats games ?
Hvala u napred.

Isto pitanje, ako ima neko bio bih mu veoma zahvalan :slight_smile:

Otvorena vam je registracija na Bitsoup.org veoma dobar Generalni tracker.

Važna informacija : Otvorena registracija na Xbox Skay torrent trackeru ovo vam je jedinstvena prilika.

Jedna vazna info. sto se Xbox-Sky trackera tice, ako ste regani i na njihov zvanicni forum nemojte niti slucajno koristiti isti pass. za tracker i forum, meni su tako bili haknuli racun, a i mom kolegi isto tako imao isti pass i kasnije su ga bann-ovali jer nije uspeo povratiti taj ratio sto su mu skinuli…dobro je da sam ja na vreme otkrio(skinuli su mi samo 80GB-a) i promenio pass. i od tada sve u redu.

Znaci Ratio Master ne radi na Sky-u?Posto na bitGAMER-u i IPTorrents prolazi bez problema

Ne, niti nemoj pokusavati jer ce te provalit sigurno i bann-ovati. Drzis seed kako treba i miran si…

Ok hvala ti.Malo mi je losiji upload pa zato ga koristim.Znam da nije fer prema drugim ljudima zato sidujem kad mogu ali cim padnem ispod 1 upalim ga da se vratim nazad.

nece da se registruje kaze turi enter a correct e mail adress
:expressionless:
Edit
Iz nepoznatog razloga nije hteo da prihvati gmail, pa sam sa yahoo.

I meni juce xbox-sky.cc banovao gmail adresu… Nisam ni pokusavao vise, ne opterecujem se previse.

Inace, sto se tice ratio-a, nikada ne varam, imam 2mbps upload i nije mi problem da ostavim na 100-150kbps da se siduje i danima. Posto uglavnom skidam sa ā€œgames torrentsā€ mnogo mi idu na zivce ljudi koji cim dobiju 100% fajl iskljucuju seed. Pa ostavi ga na 10-20kbps nekoliko sati (ako ne mozes vise i duze), nece svet da ti propadne. U ostalom, takvo ponasanje (varanja i izbegavanja ratio-a) nanose stetu celoj torrent zajednici, a kratku i malu dobit samo sebi.

Zato, posteno i opusteno. 10ak kb/s svako danas moze da izdvoji. Osim ako nije bas, bas na uzasnoj konekciji.

Ima li neki seed sistem kao na Blackcats ono ako niko ne skida da ti posle nekog vremena daju ratio 1 .Za sve Ŕto si skino.
Koliko vidim klasičnih poena nema kao na TorrentDay.

Ljudi imam dve pozivnice za Black Cats… dajem ih i to pod sledecim uslovima :

Samo ozbiljnim clanovima Xbox Republike… znaci niko nikic sto je juce registrovan i ima jedan post nece dobiti…

Saljite PM. Tu sam danas jos 20-ak min. i onda sam opet sutra ujutro od 08.h tu tako da ako ne odgovorim danas do 16h sutra ujutro dajem pozivnicu.

EDIT: PRVA otisla kolegi "STUDIOVPC " nek je sa srecom Torentovanje :wink:

EDIT : DRUGA otisla clanu/kolegi " INTRUDER" on se javio odmah posle STUDIOVPC…

Nemam Vise Drugari,Ukoliko budem imao odmah vam javljam ovde…

Mene su upravo banovali sa Revollutiona TT zbog takvih kao Å”to si ti, nisam bio ni kriv ni dužan , Banovali su i čoveka koji je davo pozive godinama bio deo trackera doniro čak i pare , ali poziv dao pogreÅ”nim ljudima na…bsmo i ja i on.
Ma sve bih vas istrebio vas Ŕto varate kako vas nije sramota, bruka teŔka.
Izvinjavam se ostalim koji rade poŔteno zbog ovog tona , ali poludeosam kad sam sazno Ŕto mi se desilo.

Bring it na PM :slight_smile:

Gde su sad ovi naŔi članovi sa foruma Ŕto isteruju pravdu niko da reaguje nikakav komentar, bruka a reagovalo se za neke naj sitnije gluposti.

sta ima da reaguju kad ih ne dotice. ja sam vec imao polemiku sa cheaterima, to je najgora sorta sto postoji, pirateriju kapiram donekle, nemaju ljudi para, ali da ti je sve na dlanu i ti hoces da varas i da uvaljujes onu stvar onome sto te je pozvao sa poverenjem da koristis treker to ne mogu u 5 zivota da skapiram. idioti pa na kub, sramota, takvima bi trebalo davati banove gde god se pojave.

cak mi je i gold status skinut koji nisam ni trazio, jer su indijanci prijavljivali kako sam ā€œpregrubā€, sto mene ne dotacinje mnogo, ali stvarno ih treba sve kolektivno zabraniti i onemoguciti im da normalnim korisnicima kvare koriscenje ugodnih torrenata.

Ne znam Å”ta hoćeÅ” da reagujemo, na ovom forumu ne krade niko niÅ”ta, Å”ta se radi na drugim mjestima ja na to ne mogu da utičem, mada se slažem s tobom 100%. Iako sam samo jedan indijanac.

pa jesi ti zemljace ovde moderator ili baba neka koja se okolo zali, sto meni nisi poslao poruku, nije mi palo na pamet da si se ti zalio na mene. hocu da reagujes i da zastitis korisnike, bolje nego sto skidas statuse i zavodis pravila tamo gde nema potrebe i pravis vojsku od foruma.

dakle, kada se pojave ljudi na najboljem i najkvalitetnijem balkanskom konzolaskom forumu koji promovisu cheatovanje a analogno tome i uvaljivanje u 1001 problem pametnije ti je da banujes takvog idiota nego sto ces da mene ispravis ili se pozalis nekom sto sam toboze ā€œpregruboā€ nesto rekao. ja nisam ovde zbog statusa druze moj niti licnog benefita i promocije, ja sam ovde jer je kvalitetan forum i nastojim da doprinesem koliko mogu i koliko znam. laik nisam, igre i xbox obozavam, nikog ne vredjam i mislim da sam kao takav eligible clan foruma, pa nije neophodno da me iko sa 30 godine opominje i ima dvostruke arsine. naravno sve ovo gore ne znaci da cu da trpim kojekakva izivljavanja.

Mislim da ova tema nije mesto za iznosenje problema sa nekim moderatorima ovog foruma. Kada neko kaze da je ovaj forum ā€œnajbolji i najvkalitetniji balkanski konzolaski forumā€ onda treba imati na umu da je to tako zato sto su ga admini i moderatori napravili da bude takav. Moguce je tvrditi da su svi odlicni osim jednog moderatora koji se eto nepravedno namerio na jednog clana ali opet - ovo nije mesto za resavanje takvog problema.

S’ druge strane se potpuno slazem da treba banovati ljude koji otvoreno promovisu cheatovanje medjutim, ne znam da na forumu igde postoji pravilo protiv cheatovanja ratia na privatnim torrent trackerima.