ja sam na iptorrents apsolutno svega …odlican sajt
i na blackcats naravno za igre
Posto je btjunkie ugasen, preporucio bih vam Download music, movies, games, software! The Pirate Bay - The galaxy’s most resilient BitTorrent site, i to od BOOBSMAN-a, posto su od njega sve igre OK i provjerene.
Evo i link da se ne mucite: Games > XBOX360 - TPB
Zna li neko dobar sajt za skidanje dlc-ova za igrice, al da su torrenti
Inace: XboxPIrate.com
Xbox360iso.com
ThePirateBay.org
Evo ovaj prvi ti je bas samo za Xbox 360 igre, a ova dva isto samo za igre ali mesano(Xbox,PS3,PC), to su ti privatni torrenti, malo teze je upasti…
- xbox-sky.cc (tracker)
- blackcats-games.net
- bitgamer.su
Ja vec duze vreme koristim Torrentz.eu. Fenomenalan sajt, ukucas sta hoces, npr. za Xbox igre: “Assassin’s Creed Xbox”, i ono ti izbaci veliku listu, ti izaberes jedno od ponudjenog, ono ti prikaze na kojim sve sajtovima ima taj torrent, izaberes najbolji od prikazanih, stavis da skida i gotovo.
Znam za to, ali ti izbaci sve ove “obicne aka narodne” trackere, a sa njih dok skines igru prodje cela vecnost nemam ja zivaca za to, nije kao kod privatnih trackera.
Sve zavisi kako kod koga, eto ja sam naprimer juce stavio da skida Hitman: Blood Money, i skinulo za nekoliko sati. Sve zavisi koji je internet, i koliki je protok. Meni je na svu srecu veoma dobar, i nikad mi se nije desilo da skida vise od 2 dana torrente koji imaju manje od 8GB.
Nema to veze sa internetom ako ti je brzina dobra, nego kakav je torrent seed, ako je los torrent seed mozes imati i 100 Mbit/s download-a djabe ti. A ti narodni trackeri imaju X100 losiji seed od ovih privatnih trackera.
bitgamer, skinem igru za sat i 45 minuta.
Jel ima neko mozda invite za BTN? To je privatni tracker za TV serije, bas bih voleo da budem clan tamo.
koristim torrentday za filmove, a koliko vidim sve serije su tamo, cak stavise ako npr odredjena serija ima barem jednu kompletnu sezonu, ona je spakovana u tzv. freeleech pack koji ti ne skida ratio, a dobijas upload ako seedujes. nazalost trenutno nemam invite
Akiris, imas mozda jedan invite viska za bitgamer?
bio bih ti veoma zahvalan!
inace vec nedelju dana trazim impossible game da skinem i nema nigde. ako neko zna gde to mogu da nadjem moze pustiti na pm.
Download Latest Xbox360 Games For Free! | XboxPirate ne mogu da se registrujem…kaze stavi email adresu ja stavim on o5.
Jel ima neko invite mozda za blackcatgames ili bitgamer?
Hvala u napred
Meni za igru treba jacih dva sata da je skinem.
Najbolji vam je sajt za sve i svasta rarbg.com,ne morate da vracate nista a i ne mora da se registrujete.Uvek prvi izbace najnovije igre za xbox 360 i ostale torrente,filmove,PC igre,serije,kazem sve i svasta, i najveci fazon je sto uvek skidate najvecom brzinom,meni skida 2 megabajta u sekundi na 16MB/s paketu.Film od 700mb se skine za 5 minuta.Ko ne veruje neka poseti sajt pa neka se uveri sam.Igrica za xbox 360 od 8.13GB oko sat vremena mozda i manje.
dobar je games torrents (kucaj u google-u)
Nazalost dobar j onaj koji ima najvecu razliku seedera i leechera a da je ispravan odnos.Ili privatno koje je amoguce drzati ratio ili ime igre pa tpb ili kickasstorrent
Kako da se registrujem bitgamer, odma me prebaci na login
Prebaci te na login jer ti treba invite da bi se registrovao na bitgamer, ima dana kada budu otvorene registracije po par sati ali to trebas imati srece da bas naletis.
to ti je privatni tracker i treba ti pozivnica da bi pristupio…