Piratski sajtovi

pa generalno ako se bas striktno pridrzavamo pravila foruma, ova tema ne bi trebalo ni da postoji. ali ajde, kontali smo da nikome nece naskoditi ako neko negde pomene sajt bez da linkuje isti ili sadrzaj sa istog, ali ako ovo preraste u neku polemiku, debatu, vredjanje ili nesto slicno, cela tema ce biti obrisana.

Posto vidim da je frka oko tih zatvorenih sajtova. Ja koristim kickass torrent i odlican je u 90% slucajeva kako pise tako i jeste sto se tice filmova i igara. Imaju sve sveze i lepo radi i najbitnije od svega nema potrebe za nekim pozivima itd. Ja sam sve igre tamo nasao, a igram sve nove igre isto koliko i svi vi ostali ovde.

Bez da ulazim u polemiku s tobom ko te prijavio i zašto te prijavio (a ako ti je to bitno nisam to bio ja i bilo ih je više), i tvoje shvatanje vrijeđanja drugih članova, moram ti reći da je piraterija na kojoj se zasnivaju dvije trećine xbox scene u regionu ubercheat i na neki način je ovdje svi manje-više, ako ne promovišemo, onda blagonaklono gledamo na nju. Ako bih banovao sve članove (uključujući i sebe) koji imaju flashovane konzole, šta bi ostalo od "najboljeg i najkvalitetnijeg balkanskog konzolaskog foruma?

S druge strane, ti promovišeš torrent zajednicu, što je isto cheat, jel treba i tebe da banujem?

Vidi brate, ja sam ovdje dosta dugo, i ne mislim ići, a pamtim vremena kad su jednog Nemesisa koji je danas isto moderator banovali na mjesec dana zato što je Kineze nazvao “žu*aćima”, a tebi su svi ovdje “indijanci”. Možda si ti neki dobar dečko, vidim da te ovdje mnogi vole, ali moje mišljenje je da ti fali malo kućnog vaspitanja. Ovdje završavam svaku polemiku s tobom, a ti se i dalje ponašaj kako hoćeš, vrijeđaj i mene i druge ako hoćeš, ako te neko sutra bude banovao zbog bilo čega znaj da to neću biti ja.

Meni fali kucnog vaspitanja? Pa evo, da to jedan moderator kaze bilo kome, od mene bi licno popio demote iste sekunde. Daleko od toga da su svi indijanci, sam si to za sebe rekao pa sam dosao do zakljucka da si me ti prijavio, a da je nebitno, u pravu si.

Drugo, ljudi, piraterija je jedno, a cheatovanje na torrentima sasvim drugo.Piraterijom ugrozavamo korporacije, a cheatovima jedni druge, iz tog razloga sam apelovao da takvima nije mesto ovde jer mogu samo negativno da uticu na zajednicu. Ne znam zasto je to toliko tesko da shvatis, osim ako nisi u torrentovanju.

@Akiris

Nema vredjanja kao sto vidis, osim sto mi je covek na pravdi Boga rekao da mi treba kucno vaspitanje a sto nadalje vodi tome da mi majka i otac nisu odradili dobar posao, to dakle nije sporan detalj, Ponovo dvostruki arsini. Mozda i nemam kucno vaspitanje kako bi gospodicic rekao ali imam argumente, iznosim ih nekad na nepodesan nacin, i toga sam svestan.

@dev1603

Druze, da, najbolji je forum na Balkanu ali ga ne prave moderatori, nego clanovi i ideje admina i vlasnika, to bi valjda trebao da znas. Moderatori mogu samo da naprave lose/dobre procene u moderisanju tema.

I ajde da zavrsimo ovde, za ostalo imamo PM. Tema se suvise vredna da bi se lockovala. Kao i u svakoj zivoj konstruktivnoj raspravi dodje do mimoilazenja, ali nije razlog da se gasi tema, Svi smo rekli sta smo imali, i to je to.

Ispade ovakva zbrka a ja sam samo hteo da usrecim dva clana i dao sam dve pozivnice.

Ako si pozivnice dobio na legalan nacin, i nije ti ugrozen nalog, xbox zajednica ti se zahvaljuje, a ako si ih dobio prevarom i cheating programima, ili ih prosto imas a koristis torrente na taj poremecen nacin, ovo nije mesto za distribuciju istih.

Zvucis kao da si vlasnik 99% torrenata.Ko cituje njegov problem.Ti nemoj i ne zovi nikog i gotovo.

Poenta je,kao sto vidis,da i nije samo njegov problem vec automatski postaje problem svih ljudi koji ne chituju.

Pa nije to tako jednostavno ako jedna osoba da deset poziva dovoljno je da samo jedan počne da vara osoba koja je dala poziv biće banovana + svi mi koji smo dobili poziv od njega takođe ni krivi ni dužni.
To se meni desilo na Revolutionu TT, kad te banuju sa torrent trackera koji je u top 10 Generalnih na svetu a ti ništa nisi kriv osećaj je strašan.
Evo od juče kao da me neko udario čekićem u glavu.

Nisi pazljivo procitao moj post gore al ponovicu.
Resenje ne moze prostije da bude…NE DAJ NIKOME.Ili ako das ne zali se.
To je sve.

Pa kako uopšte da se Registruješ na tracker majke ti za ove jake poziv je jedini način nema otvaranja slobodne registracije.

Zamolio bi ako neko ima neku pozivnicu
Hvala!!!

Pricam o licima koje daju a zale se.

Ljudi, ima torrent sajtova koliko hocete, dako zakucite neki invite, a ima i sajtova dosta na koje se samo registrujete, ili kao kat.ph bez registrovanja, necete ostati bez igri, ne brinite. A neko ako nece da siduje, neka je svakome na svoju cast, ima nas svakakvih, necemo mi nikoga ispraviti… nekoga mogu da shvatam, kao sto je MitraljezaC, coveku je prespor upload, ne moze da postigne da uploaduje koliko skida , a i desava se da ljudi napune lagano HDD sa skinutim igrama, da prosto moraju da obrisu nesto od igri skinutih, nemaju novca za externi, dodje takva situacija, a na bitGamer msm da ne banuju onoga ko poziva… samo se nemojte nervirati, ovde smo radi zabave…

To sto u ovoj Srbiji download i upload nisu isti je jedna problem.Ja imam download 4 MB, a upload 256 ili 512, a pride se jos i smanji zbog IPTV prosto i da sidujem mesec dana nista od toga nece biti vredno jer je to mala kolicina.

Inace ja sam svoju pozivnicu na bitGAMER dobio do osobe koja maksimalno koristi ratio master, dok sam ga ja upalio 2 puta da bih mogao da skinem nesto sto nisam nasao na obicnim hosterima.

Inace na bitu ne dobijaju svi ban ukoliko nekog provale ili nije odrzavao dobar ratio.

To sto su tebi skinuli gold status je tvoj problem i sam si ga napravio.Sad zbog toga iskaljujes bes ovde po temama.

Ljudi zna li neko sta je sa black cats,nemogu da pristupim sajtu uopste vec dobrih mesec dana?

moguce da si banovan, posto se ovde dele pozivnice i sakom i kapom, tako da sajt najverovatnije radi.

Sajt radi.

Ako nisi bio na sajtu jedno vreme(mesec dana) onda su te verovatno bann-ovali, zbog neaktivnosti…

Jel moze neko da mi da neki link na PM odakle bih mogao da skinem Rockstarov Table Tennis? Prevrnuo sam sve moguce trackere ali ne mogu da nadjem nigde. Moze i http linkovi, situacija je daj sta das.