Piraterija VS. originali

Realno kad gledamo,ljudi u Srbiji nemaju para pa sad vi razmislljajte kolko ocete…

Po kojoj realnosti? Da nemaju posao ili da dnevno puse po 2 pakle cigarega od po 120+ dinara? Vecina onih koji kukaju kako nemaju pare zapravo ono i sto imaju trose na gluposti tipa cigarete, alkohol…

Pa da,u pravu si…

Mozes gledati kako hoces, ljudi koji nemaju posao i sastavljaju kraj sa krajem su oni koji nemaju para(bar po meni). Ja sam drugu racunao koliko on popusi u godini i racunica je bila 140 000 dinara… Sa tim parama je mogao i Xbox i PS3 i LED TV i po par igara za obe konzole da kupi, vrhunac, on je jedan od onih koji kuka kako nema para a ne bataljuje cigarete…

Piraterija- Zbog love :slight_smile:

A ti, el pušiš? -Naravno da ne -Pa de ti ferari?

U garazi, jbg ceka leto…

Ima i jos jedna fora: Moj komsija Pera je pusio 3 pakle dnevno i umro u 98-oj godini.

Milan je u potpunosti u pravu! Odkad sam bacio to djubre, u roku od par meseci sam imao 2-3 para pantalona, majica, dukseva vise, otisao na more…kupio PS3, malo li je? A sada planiram, umesto ferarija, da kupim reno modus, malo li je?:hihi

Za vas koji niste prestali ima jedna knjigetina od 200 strana “Lako je prestati sa pusenjem”:tap:

Ja licno koristim najcesce pirate. To su uglavnom igre koje posjedujem samo da bih vidio kakve su, ili da bih ih igrao krace vrijeme. Dakle to bi bilo nekih 80 % igara.
20% su mi originali, koje kupujem jer planiram da ih igram dugo vremena, i to su uglavnom igre koje su medju najpopularnijim, "provjerenim’’ ako mogu tako da se izrazim. I naravno zbog multiplayera, sto zbog manje sanse da cu biti banovan sto zbog toga sto cu ga igrati dugo.
Dakle, za sada od originala imam Far Cry 3, LA Noire The Complete Edition i narucio sam Battlefield 3. Njima cu biti posvecen do kraja ove godine vjerovatno, a mozda cak i duze.

Inace iskoristio sam neke praznicne popuste pa sam ih uzeo za relativno niske cijene, sve su iz UK. Far Cry 3 sam platio 24 funte, sto je oko 28 e, a sve ukupno me kostalo oko 35 e (shipping, postarina itd.) A inace regularna cijena mu je 48 funti.

I mislim da se isplati dati novac za neku igru koja vas privlaci, pa kakvo god bilo vase stanje sa novcem (dobro, ne bas bukvalno "kakvo god’’). Npr. ako neko nema uslova da kupuje redovno originale, a voli npr. Battlefield, onda se zaista isplati kupiti original, jer je to dugorocna investicija. Imas sp, koji ce svako preci relativno brzo, ali tu je mp, koji prave ljubitelje moze da drzi i vise godina, sve dok ima servera. A cijena BF-a trenutno je 19 funti, dakle za 25 e se moze nabaviti.

Tacno tako…imam i ja dosta pirata, ali kupim original igru za onu koju znam da cu provesti dosta vremena na njoj…

Brate, koliko si ti pušio dnevno… Kad sve preračunam oko desetak šteka dnevno, svaka ti čast.

Lose ti ide racunanje:P Neka bude prosek 5000 dinara mesecno x 12 = 60.000 x 3 godine = 180.000 din(ne pusim vec 3 godine), kao i moja zena, tako da sve to iznosi 360.000 dinara:sun: Takodje sam kupio i laptop, lcd, ne kasljem, ne bazdim, dzemper nosim vise puta a da pritom ne smrdi…i nisam se uopste ugojio:muscle:

U potpisu: happy non-smoker:D

Pa koliko bre to on pusi? Jedino ako bar dve pakle dnevno svaki dan u godini kupi cigarete od 200 din… ne znam sta pusi, al kako god. :slight_smile:
To je vec bezveze, ja preko pakle dnevno nikad nisam ni pusio, a batalio sam na vreme i to je to. Nije mi ni do para, realno mnogo se bolje osecam ovako, a ustedjeni novac, pa i to pravi neku razliku…

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

I ja sam batalio pljuge, i racunica je dobra, sem sto sam se ugojio 20kg, pa sam sve pare spiskao na novu gardarobu :slight_smile:

a da preimenujemo temu u piraterija VS. originali featuring pusenje?

cmon…

Pa pazi to sa racunicom za pusenje nije merodavno, prestao sam da pusim zbog konzola. Svakako ne.

Prestali ste da pusite jer ste videli da vam skodi i da se bez cigareta bolje osecate, sada svi drugi razlozi mislim da su izmisljeni. Sada vise para trosite na grickalice i slatkise :slight_smile:

Error Tapatalk 2

“Vi ste gospodine za 20 godina ispušili dobrog BMWa”
“A ti, ne pišiš?”
“Naravno da ne!”
“A gde ti BMW?”