PES Has Been Renamed eFootball, and It's Fully Free-to-Play

Ma kažem za uopšteno, msm ocena na steam posle ovakvih failova Fallout-a 76 I Cyberpunk igrica koje su bile ne igrive a ljudi pukli full cenu, ispade jadan fudbal i to besplatan najgora igra ikada :rofl:

1 Like

Nisu CP77 i Fallout 76 bas za poredjenje sa PES-om. Fallout jos i ima veliki broj ljubitelja jer IP postoji vec preko 20 godina, CP je nova stvar…Mnogi su odrastali uz WE/ISS koji je kasnije postao PES…tu je problem, mnogima omiljena fudbalska igra je maksimalno osakacena. Nije da imas opcija kao sa gore pomenutim naslovima, ima masa FPS igara sa RPG mehanikama dok kod fudbala imas dve opcije i to ti je to. Neko ko nije igrao FIFU iz iks ipsilon razloga sada nema izbor vec da predje na EA lootbox. :smiley:

Ovo je horor od igre. Sta su uradili od nekad uspjesnog serijala. Ne pamtim da je na trziste izasla ovako ****** igra.

A koliko ce kostati DLC-ovi na PES-u, tipa master liga i sl?

Igra li neko nekim slucajem mozda ovaj fudbal? :joy::joy::joy:
Ja sinoc probao igru,nisam do sada imao pojma na koju foru funkcionise.
Fudbal kao fudbal ovaj ef23 mi je i bolji od fife23 prirodnije se ponasaju igraci na terenu,vise lici na fudbal nego u fifi kad uzmes igraca jednog i desni analog i.udri mico odes das gol.
Samo nisam imao pojma da je ovo iskljucivo online,to me je bas smorilo,sem onih obicnih meceva sa par klubova ponudjenih,prinudjen si da igras online one lige i evente.
Danas cu jos malo da odigram,al ne verujem da ovaj fudbal moze da drzi coveka duze od par dana,sobzirom kako je koncipiran,sve se svodi na kupovinu igraca tj uzimanje novca.

Probaj ovaj pes Sve je skockano i dzaba je .
SP Football Life 2023 - SmokePatch (pessmokepatch.com)

1 Like

Davno su ga oni sahranili…

2 Likes