ETS2 treba da probate u VRu koja perverzija i jos volan
Neverovatno. Blizu smo kvantnim racunarima, konacno.
Daju [REDACTED] na Epic Games trenutno. Iznenađenje, jer igra je izašla tek 31.10. ove godine. Imao sam je na wishlist tako da fino. Inače, to je roguelike igra od Striking Distance studija koji je radio The Callisto Protocol.
@Kejvu i ti si učestvovao u radu
Hehehe da. Dule me je pomesao malo ne bavim se coss player ili sta vec ali definitivno odlican build i sve pohvale za Brixa sta uradi.
- The RTX 5070, priced at $549, is claimed by Nvidia to perform similarly to the RTX 4090, despite having half the memory, raising skepticism about this claim.
- The RTX 5090 and 5080 will be available on January 30, while the RTX 5070 Ti and 5070 are set to launch in February.
RTX 5000 Series Pricing
- RTX 5090: $1,999 – Releasing January 30
- RTX 5080: $999 – Releasing January 30
- RTX 5070 Ti: $749 – Releasing February, 2025
- RTX 5070: $549 – Releasing February, 2025
5080 deluje zanimljivo po toj ceni… Kod nas ce naravno da kosta 800.000 dinara.
Pogledaj ti one bolesnike u Game Centru koji sklopljeni racunar ss 4080 cene preko pola miliona
Pa dok ima bolesnika kao ja koji kupuju stvari po tim cenama, boli ih
Ja cu verovatno ići na 5080, ali da vidimo malo kako će da se pokaže, i da li su opet u igri ovi ringla fazon 12pin connectori. A za cenu samo neki šverc, zajebi naše lešinare
Ja rešio da sklopim nešto, ali vidim da je baš loša situacija sa B650 pločama u radnjama, imaju samo one najbednije i nešto skuplje varijante, uglavnom Gigabyte i Asus. Na par mesta vidim da imaju na stanju Msi Pro B650-S Wifi i Msi B650 Gaming Plus Wifi, pozovem i naravno da nemaju. Asrock varijante isto 0 bodova.
Danas sam baš gledao novi Moore’s Law is Dead video, prilično je pesimističan po pitanju snabdevanja i najavljuje probleme kao sa Rtx 30 serijom. Ja se lomim da li da uzmem sad 4070 Super ili da sačekam 5070, eventualno 9070/9070xt.
Edit: Negde sam video da je Zotac smislio neko zanimljivo rešenje za konektore, imaće neki safety light koji pozeleni kad ga gurneš do kraja, da prostiš na lošem francuskom