Mene samo brine kako ce 2K izgledati za tekst, vise bih voleo da je 4K. S druge strane 2K jeste neki sweetspot za visok FPS u igrama. Pih.
A rejtinzi su cini mi se standard za OLED. Tu parametri kao kontrast, boje i ugao nemaju bas puno smisla, sve je maksimalno dobro. Varijabilan moze biti HDR i nivo osvetljenosti, i dakle connectivity, glossy/mat, kurvatura i aspect ratio…
Model Size Resolution Refresh Rate Screen Type OLED Warranty
ROG Strix OLED XG27AQDMG 27" 1440p 240Hz Glossy Three Years
ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 1440p 240Hz Matte Two Years
Navodno ima i glossy varijanta
@padawan
P2422h je ovo moje govance, 4x usb a, 1 usb c. Ali da, kapitalizam i konzumerizam, što da prave all purpose uređaj kad mogu 2
7900XT se može kupiti za 700 eura. Dobar deal ili bolje čekati novu generaciju? Trenutna grafa je ok no ističe joj garancija za par mjeseci, pa bi možda sad bilo zgodnije prodavati.
Ahahah, sloboda trzista, konkurencija, demokratija…
A zapravo komunizam 3.0
Prave “zavod” isto sto i Ei Nis…
Ko jos veruje u one debilne price “mladih strebera iz garaze” koji magicno osvajaju svet svojom genijalnoscu
Ma pusti, zapadnjačko licemerje ko i uvek. Uplašili se da im ne otme snapdragon deo kolača.
Pre par meseci pitao na redditu nešto oko matične, kaže mi lik “ne mogu da verujem da kupuješ msi, kineski brand, kupi asrock, taiwan, bla bla komunistička partija”
Rekoh hoćeš ti da se odrekneš iPhonea, za koje kineski foxcon proizvodi poluprovodnike i ostale komponente, i koji imaju mreže na zgradama da “radnici” ne mogu da izvrše samoubistvo.
Napisao mi samo “komunjaro” i posle par desetina downvotea obrisao komentar i profil.
To ti je taj mindset
Nije bas tema ali je preslikano. Zapadna fora je da u svemu imaju “kao izbor” sve kao dva najveca brenda… kao imas Kocu i Pepsi… koji drze sve ispod…
Kao imaju tipa RekitBenkizes i Protor i Gembl… koji drze svu hemiju… tako bukvalno svi segmenti… kao ima Amd i Intel… kao nvidia i amd… kao imas Samsung i Iphone…
Pa do satro kao imas dve partije i kao glupa raja satro bira predsednika. A sve jedna velika firma jedna partija… najbolja diktatura kada glupa ovca misli da ima slobodu i jos bi ubila za tu “slobodu” cetvrti rajh u punom zamahu.
Umesto federa koji drži ruku imaš amortizer. Da li vredi nzm. Pogledaj fantech ili tako nešto se zove firma-vidi kod njih jer su jeftiniji od gaytrona a za Gembird imam samo reči hvale.
Imam Arctic X1-3D već duže vreme i prezadovoljan sam njime. Odličan kvalitet izrade, vrlo dobro drži monitor. Ujedno je kontrola pozicije glatka, plus dobro sakriva kablove. Vredi pomenuti i da se odlično slaže uz još jedan isti takav držač, ako ti bude trebalo za 2 monitora.