Ako igras sa Xbox 360 kontrolerom vuce ti setings grafike sa te konzole.
Zaobidji te repackove i nadji onu obicnu verziju od 100+ gb pa probaj sa tim. Rdr 2 empress recimo.
Nadji ima na netu optimizacija, ono sta da se popali, sta pogasi da se sto vise izvuce. Nisam ni ja verovao koju su nauku napravili od igrice i toga da ona valjano radi.
Morat ću ovo da probam, jer je izgleda optimizacija dosta loše urađena.
Ljudi sta mislite o 1080TI? Jel ima neka bolja alternativa da ima RT a da nije preko 350e?
Asusov sistem komora za izbacivanje prasine je topcina.
Otvaram po prvi put laptop reko da ga malo ocistim kada unutra sve kao da je juce upaljen.
Odlicno je, ali i kuci nemas prasine toliko to je sigurno.
Isto tako kada sam otvorio MAC mislio sam da ce biti sve zapuseno kad ono prilicno cisto posle par godina. Gotovo je identicno unutra uradjeno.
Pa dva puta nedeljno usisavam plus je preko dana dok sam na poslu sve provetreno i naravno nema duvanskog dima.
Sve to znaci. Isto lokacija gde zivis kao i spratnost. Neverovatno koliko manje prasine ima neko od 5 pa na dalje sprata u odnosu na nize gradjevine.
Ja na 6tom.nemam prasinu ali me ubija miris kada neko kuva ispod mene
Ili npr osetim travurinu kada neko pusi xD
E jbg to ne moze da se izbegne. Jedino sve zatvoriti i to je to.
Ovo je normalno u Srbistanu, inace desava se 1 u 1000 godina da iznenade i ponude realne cene neke tehnike, sve ostalo je trpanje para u dzep bez osvrtanja
Gigatron ima taj pederski fazon da neke stvari su im uvek na Sok ceni i nije moguce upotrebiti druge popuste. Vec 2 meseca merkam jedan objektiv da bi iskoristio neke bonuse koje imam ali nikako da se vrati na normlanu.
Top, bice to ozbiljna masina.
Procesori ne nose toliko da se oseti. Pogotovo sto ti nisi preskakao nekoliko generacija.
E inace taj kulerje atraktivan ali bukvalno bolje hladi neki Noctua zaboravio sam sada tacan model bese do 100e
Ne postoji tema o kvantnim racunarima, pa stavih ovde, zaista obecavajuće stvari od IBM-a:
Sa razlogom ne postoji. Niko nema kvantni komp
Nece ga ni imati jos dugo dugo , ali je zanimljiva tema svakako
Dal 2060 vredi 40,50e vise u odnosu na 5600xt?