PayPal počeće ove godine da radi i u Srbiji

jel to ovaj problem?ovo sam copy paste sa jednog foruma:

Imam jedan problem,pa ako moze neko da mi pomogne.Registrovao sam se na ebay 2012,jod dok nismo imali paypal u srb,nista nisam kupovao cisto sam imao pravi account sa pravom adresom zemljmo i sve ostai podatci tacni,kad je dosao paypal pre neki dan,otovrio sam,registrovao i potvrdio e-mail,registrovao visa internet karticu i ukucao kod i postao onaj verifid,e sad imam na racunu u banci 30eura,hocu da kupim neke sluske iz kine koje su 5.80dolara free shiping,ali uvek mi paypal daje ovu gresku.

ovo je ta greska:

ImageTitan | paypal.jpg

zasto ne mogu da platim?isao sam na pay now,i kroz chekout sve sam probao uvek istu gresku javlja.i da pise da salje worldwide

jel ta greska ,na prvoj slici?

Da taj problem, ebay nije lepo vezan sa paypalom, kontaktirajte ebay, sto vise nas kontaktira brze ce srediti problem.

za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2

nisam uspeo da najdem e-mail ili chat ,da kontaktiram ebay,samo ima neke gluposti za otvaranje problema,daj mi link gde da ih kontaktiram.

kupljeno,idite na ebay.de tamo je mala guzva i platite preko ebay.de.

hvala @CR7 za resenje dok ebay.com i ebay.co.uk ne nadju za shodno da otklone ovaj problem. Ja se nisam setio za ebay.de jer ne razumem nemacki bas najbolje, kod Nemca sve mora da radi.

Kad izaberem serbia on mi doda nekih +29e na e-bayu. Sta mu to dodje?

Pa postarina :slight_smile:

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

ček sad,jel je dovoljno imati samo intesinu internet karticu za registraciju na paypal-u i posle za kupovinu preko e-bay-a,ili treba da se ima još neki račun pa onda nešto kao da se vezuje ili tako nešto slično?

jeste ja je imam, intesu povezes verifikujes i placas, e da pare na racunu mora da budu :slight_smile:

za pravopisne greske kriviti tapatalk

ajd ako neko zna ako se otvori ebay acc. usa na primer,dali je on univerzalan za sve zemlje tj da ga koristim i za nemački,austriski itd ili svaki ebay druge zemlje-zaseban acc?

dodato
može,nego mene zezao password…

Moras imati karticu te zemlje na koju otvaras.

nego, jel moze da ti se uplaca na paypal nalog ili jos uvek ne? znam da moze da se placa preko njega ali dal moze da stigne kesh? znam da nije moglo, ne znam dal je to reseno ili ne?

Ne moze i nece moci jos jako dugo. To je ono sto sam ja pricao od starta. Po nasem zakonu niko ne sme bez ovlascenja da ti uplati devize na tvoj racun. A samim tim posto ne postoji niti ce ikada postojati placanje u dinarima preko paypal-a onda sve gubi smisao. Nasa drzava ne zeli da se odrekne tog kolaca i kontrole svih tokova novca. Tako da nema od toga nista za sada.

ajd malo pojasni ovo…
ja imam 1 ebay acc.vezan za pay-pal i sa njim se logujem na svaki ebay:ge,fr,au…

Mislim da US acc moze u ostatku evrope itd. Ali da bi imao US acc moras imati karticu koja je u US. Ako uneses nasu karticu Visa Master bilo sta sistem skapira da kartica nije iz npr US i ne da ti da zavrsis registraciju. To je npr slucaj sa Apple ID kada ga pravis i mozes ti da stavis adresu u US ali kada dodjes do unosa kreditne kartice ne prolazi dalje ako nije kreditna kartica iz zemlje koju si stavio. Tako da problem nastaje kada koristis nase kreditne kartice a hoces da pravis strani acc

logujem se sa svojim nalogom i na ebay usa,kartica intesina izvađena u srbiji,kartica i pay pal registrovani kao korisnik u srbiji…

E samo mi reci sta sada hoces da uradis?

to nije bila tema,rekao sam sve što sam hteo…

Ok. nije problem, samo mi se ucinilo da ti nista ne znaci tekst posto mi nije bilo bas sasno sta bi hteo.