https://youtube.com/shorts/MmP4wnWZjq4?feature=share
Bas originalno i u metu
https://youtube.com/shorts/MmP4wnWZjq4?feature=share
Bas originalno i u metu
Nekad mislim da ti nas zajebavas
Pa jel imas ti neke obaveze? Ili sve mekano, basket blok vari se, bleji se smeje se?
Pa kad stignes stignes
Pa neke obaveze imam ali gledam da se ne stresiram previse zbog njih i gledam da ne nabijam sebi nikakvu tenziju, jer uglavnom su to stvari koje nisu vredne sekiracije, a i ono kako se kaze nikad ne znas zasto je nesto dobro.
Znas ja sam jednostavan, skroman momak koji pronalazi srecu u malim stvarima i ja ono sto bi se se reklo trudim se da 24 sata budem prikacen na neki izvor Bozanske pozitivne energije i u nekoj vrsti molitve i ono trudim se (na tome isto treba raditi) da sam stalno fokusiran na pozitivne stvari i da sve bude “mekano” i sto pozitivnije.
Inace ne varim i nikada me nisu zanimale nikakve psiho-aktivne supstance.
Gledajte do kraja.
Vidi Diksi mozemo da ti oprostimo. Ali hvalospev GSP nikako… moras biti 101% lud da ti je to do jaja. Ili prosto stvarno blejac 1001%
Ili Goran Vesić
Gresis, Goran Vesic to radi za pare. Ovaj nas mucenik ovde iz zablude
Haha kakav crni hvalospev, daleko od toga da ja sad nesto glorifikujem GSP, mislim GSPko GSP je takav kakav jeste , nego samo kazem da i takav GSP kakav jeste opet je manje stresan i ekonomicniji nego voznja kolima, ono zabodes se unutra, mozak na pasu i boli te uvo. ; )
Nego kad spomenu Diksi, juce Daretu bio rodjendan i kad sam mu cestitao rodjendan pita on mene, jel si bio onaj dan ispred suda da podrzis onu tvoju Miss CZ-a , ono zive duse nije bilo, pa mislim ko ce da je podrzi ako neces ti.
Kaze on mojoj sveci, e zamisli kad bi vam to doveo kuci , ono vasi Mika i Slavko jesu ovako tolerantni, ljudi intelektualci, imaju razumevanja za sve i znaju da je on ovako specifican i da mogu svasta da ocekuju od njega (sto ne mora biti nuzno nesto negativno) ali ja mislim da kad bi to cudo doveo kuci (makar na kafu samo) i to pravo iz CZ-a ja mislim da bi vasi Mika i Slavko oboje istovremeno u nesvest pali. : d
Inace Dare je za rodjus dobio gramofon.
E nego kad smo kod GSP-a jel zna neko gde bi mozda mogao da nabavim maketu tramvaja ali mislim na onaj old’skul tramvaj, oni stari cehoslovacki tramvaji (ne spanci ili svajcarci), crveno-beli, popuarni “pankeri” ?
Hocu da poklonim mojoj Brazilki jedan, mislim ti tramvaji su ipak na neki nacin jedan od simbola Beograda, pa eto nek ima i nek je uvek podseca na BG.
Inace kad je bila ovde prosli put poklonio sam joj maketu starog Porsea 911 u cast Beogradskog Fantoma (inace Beogradski Fantom je oduvek bio na neki nacin i neki moj alter ego) a Beogradski Fantom je svakako isto jedan od simbola i mozda i najveca moderna legenda grada Beograda.
Inace ja da sam gradonacelnik ja bi od toga napravio atrakciju i okupljao turiste i na Slaviji bi umesto one idiotske fontane (i plocica koje su pocele da se odvaljuju vec nakon 2 meseca) onako na trgu podigao jedan veliki beli Porse u cast Beogradskom Fantomu i mozda onako malu fantomsku masku uz neki kul natpis ili mural , tobi nezvanicno bio trg Beogradskog Fantom , za strance Belgrade Phantom square iliti praca Fantasma de Belgrado na portugalskom.
No
comment.