Only Fun's

jel ovo stvarno njegov tvit? osecam transfer blama sve dovde. :melting_face:

Bas tako, i mene je blam, i vrapci na grani znaju da komet azur nije najmocnoiji spel, nego je Ranis dark moon :slight_smile:

1 Like

Jeste. I ja sam morao da provjerim. Mada ne znam što sam sumnjao s obzirom kakva je imena prije davao.

1 Like

Grok done them dirty :sweat_smile:

3 Likes

Koliko su mi Grimes i on bili kul na tviteru dok su iole imali moralistički pristup u tom nekom socijalizmu, bar ona (doduše pitanje je koliko je sve to bio performans).

Čitav taj vajb tech-art, kvir, anti-kapitalizam, AI + komunizam je bio previše dobar da bi bio istinit.

Ne znam, nisam nikad puno obraćao pažnju puno na njega niti znao puno o njemu. Djelovao mi je ok, kao neki biznismen prljavo bogati koji je down to earth koji zapali džoint kod Rogana na show-u. Sjećam da su ga poredili sa Bruce Waynom po medijima i slično, imao je popularnost.
Kad se upustio u kultoroški rat, palamuđenje o woke virusu i Trump je spasitelj nebuloze tu mi je već postao antipatičan i stavio sam ga na mute.

Ahaha, koji ste vi carevi.. :grin:

Klasican “Zeljko Mitrovic iz US” Samo je lvl jaci pa se lozite po onom starom srpskom principu odnosno kompleksu da je sve strano bolje..

To je isti nivo kao “cuda iz garaze” Ahahahha.. Drzavna prica kao i sva ta “garazna cuda” Koja sasvim slucajno “otkriju neki kod pa naprave neko cudo” :rofl:

2 Likes

O kakvom ti loženju pričaš, fino kažem da nisam znao lika, gledao ga jednom na Roganu. Kažem kako je lik djelovao na prvu
Željko Mitrović tako nije mogao ni na prvu. On je ipak malo veći pajser.

3 Likes

Isti pajser samo vise para u igri..

Više para i više mozga. Od Mitrovića nikad smisleno nešto nisam čuo. Lik lupa nebuloze i teorije zavjere. Musk je mogao proći na neku priču, kao istražujemo svemir, idemo na Mars, Neuralink, Starlink, bla, bla…

Kao sto rekoh, vise para bolja rezija, bolji glumci. Predstava ista.. Rijalitiali samo za drugu grupaciju ali svakako rijaliti za ispiranje mozga.

8 Likes

4 Likes

5 Likes

1 Like

2 Likes