Only Fun's

Rekao bih da si naseo na CNN propagandu. Da bre. Niko nije poginuo, oni su bacali cokolade od kojih su svi samo zaspali i kada su se probudili shvatili su da je sve bio samo san.. Zive u blagostanju i sreci.. Hazari vuku naftu.. Ameri su samo udarna pesnica kao i sve imperije do sada.. A lokalci.. Pa pobiti i svesti broj na tehnicko osoblje..

Pa moguće, pro Ruske medije ne čitam uopste i algoritam mi ih i ne prikazuje mada ono sto sam video da su im plate blagi uzas tipa 60$ a cena hrane je tu negde kao kod nas. E sad mozda i ovi sto “slave” Venecualci sirom sveta (za 20ak godina prebeglo preko 8 miliona ljudi od njih 26-27 koliko ih ostalo) su mozda zapadno orjentisani ili dupeuvlakači i misle da će im to doneti prosperitet.

2 Likes

Zasto odmah uzimas opciju proruski mediji.. To vec dovoljno govori o ispranosti mozga. Gde neko moze da opravdava napad na suverenu zemlju. I tako stalno pa mi smo odlican primer.. Da slave preko samo ces videti sta ce da dobiju.. Kao i Libici sto su slavili i svi ostsli… tako je rekao cnn i to je tacno.

Inace na temu Rusa.. I oni su mentoli i iz iste price.. Da nisu pomogli bi nekome ali su ista ekipa.. A ovaj botoksirani patuljak samo nastavlja gde je stao Trocki..

Da se vratimo na neslane sale..

1 Like

7 Likes

1 Like

6 Likes

12 Likes

3 Likes

5 Likes

5 Likes

2 Likes

9 Likes

3 Likes