kakvo tele od osobe
Njihova “caci” ekipa debila.
Nekad stvarni mislim da oni imaju gore Ćacije nego mi.
Imaju, nego smo mi mali pa mi zamisljamo kako je to preko bog zna kako do jaja. A preko ti je sve debil do debila..
Evo ti samo ova glupaca koja lupeta generalno stalno nesto.. Inace najglasnija u pljuvanju Rusije.
Ali..
Njen tata je bio direktor godinama Ruske SBER banke i ozbiljan tajkun. Muz isto tajkun koji ima afera i sve sto je zaradio je zaradio u Rusiji i sa Rusima.
A onda je inace zavrsila neki njihov SegaMega faks za njihove mentole.. Tata joj je kupio funkciju prvu koju je imala.
Samo ukratko o doticnoj..
Ma znam da su komunjarska porodica bili, a sad su veliki Evropejci. Kao i pojedinci kod komšija Hrvata. Ćaci EU ekipa je razjebala EU samo tako slušajući velikog brata iz Amerike. Sad mi je i ovo tragikomično što šalju pojedine zemlje vojsku na Grenland. Al će da ga odbrane od Amera ![]()
Ma generalno zabole me. Samo znam da sta god da se desi mi najebemo.
Puc u Mianmaru mi najebemo.. Rat u Ukrajini mi najebemo.. Otopi se led na Antartiku mi najebemo.. Prdne bizon u US mi najebemo.. Solarna oluja u sazvedzu Orion mi najebemo ![]()
Hoce li nas nesto preskociti.
To zato sto nosis crveni ajfon

![]()
E nije sada crveni. Nemaju u ponudi inace bih. Vladaju ove odvratne boje.. Ja stvarno ne znam koji debil to bira.
Boje su kao majca koja se oprala 7538x i sve izbledelo. Mozes da je nosis samo na gradjevinu ili bacis u djubre.
Brate, marketing je odradio magičan posao. Izbaciš narandžastu boju i svi kompleksaši je kupe kako bi ljudi sa 500 metara udaljenosti znali da si baja i da imaš 17 pro ![]()