Only Fun's

@Scalper da nisu pogresili nesto ovi Ameri?

5 Likes

1 Like

1 Like

Jbt da li meni jedinom nije smesno.. Cela ta situacija i prica. Ok, nije se desilo nista sto nismo znali ali opet uzas.

3 Likes

Saznao si tek sad da svet nije pravedno mesto? Jbg osetili smo to na sopstvenoj koži pre 25.godina ali opet nismo naučili ništa iz toga…gospodin sa slike je vezivan sa narko kartelima, cak i oni “naši” što su pohapšeni su išli preko Venecuele. Uz to ide i šverc oružja, nafta jeste glavni pokretač ovoga ali nije glavni razlog. Venecuela je nacionalizovala naftne kompanije dolaskom Ugo Čaveza koje su prethodno prodali stranim kompanijama.

Ameri su govna, to svi znamo…

valjda je novo to sto su se ranije makar pretvarali da imaju neki uzvisen povod, a ne ovako ogoljena invazija i kradja.

1 Like

Ne znam ko očekuje neku visoku politiku od pajaca koji se odaziva na ime Donald Trump. :grin:

Inače je porazno vidjeti ko su svjetski moćnici koji nam kroje budućnost i šta to govori o nama. Duga lista psihopata na prvom mjestu kao što su Putin, Netanjahu, Vučić, zatim sociopate Ping, Orban, Dodik, klovnovi Trump, Zelenski…

Imaju i zajedničku dodirnu tačku da su svi krimosi na ovaj ili onaj način. Današnje ljudsko društvo je politički retardirano sa strmom krivom dalje retardacije.

But, hey, here is a tik tok challenge I bet you can’t do!

8 Likes

2 Likes

4 Likes

A u našem slučaju here is Slobo with another boomer meme. :rofl:

3 Likes

1 Like

1 Like

1 Like

Znam to odavno. Ali ne mogu tome da se smejem.. Valjda jos nisam “prebacio” U glavi da je to cool.

Ok, nije pravedno, nije ni bilo nikada. Ali barem ne moram da se smejem i uzivam dok je silovanje u toku..

aaa kakav blast from the past :rofl:

potpuno sam zaboravio na ove stvari, imali i mi u stanu naravno.

Ne smejem se nikako, veliki presedan-incindent-nazovi ga kako hoces meni je strasno ovo sa pravne strane ali sa druge strane ni jedan civil nije poginuo. Nisu se sakrivali po podrumima, strahovali za svoje zivote ili isli goloruki na americke vojnike dok se oni glavni smeskali i uvecavali svoje bogatsvo kao onomad kod nas. Ovako hiruski precizno poput igracke na automatu problem resen za jedan sat a Rusi 4.godine ratuju za tri kokošinjca, jedan zaseok i dva obora…