OD - KNOCK Teaser Trailer

Konačno vesti o ovoj Kojima igri. Naravno naš 3lateral pokidao sa facijalnim animacijama.

6 Likes

Kako je moguće da ovo izgleda ovoliko dobro.
Ovo je PT all over again… jedva čekam.

update: sad odgledao BTS i vidim da je pomenuo novu vrstu tehnologije, grafičke mogućnosti čak snažnije i od DS2, što mi govori da je ovo verovatno nex-gen title + možda čak i neka vrsta cloud-streaminga koja će biti moguća :thinking:

1 Like

Znamo već da igra korisiti cloud tehnologiju značajno, ne samo u smislu streaminga nego vjerovarno i u samom dizajnu igre ali je dosta kriptično i ne znamo skroz tačno kako. Isto igra je počela kao projekat za Google Stadiju.

Izgleda dobro i rekao je da nije cutscene. Ja sam oduvijek kontao da je ovo next gen naslov.

“10. years since the horor”, yup… P. T. :face_holding_back_tears:
Biće ovo top, ali imam osećaj da neće ovo bar još dve godine. Jedva čekam da vidim sve što je P. T. mogao da bude, napokon. :face_holding_back_tears:

2 Likes

Da, sećam se da su pričali o korišćenju cloud resursa, ali kako? :thinking: Možda će next-gen moći da inkorporuje in-engine i cloud assets ujedno. Vrlo interesantan koncept jer koliko god 3D scan-ova da su uradili deluje neverovatno realistično.

Jedna od teorija.

Ovo je samo teorija i nagađanje ali zaista ne djeluje iz priče i šta je Kojima govorio da je riječ samo o načinu delivery-ja. Nego da je cloud tehnologija u samom dizajnu igre.

Bese jednom Piter Molino koji je najavljivao ground brekaing sistem imerzije u igri Fable 3 koja ce uvesti revoluciju u gejming as a whole. Na kraju se ispostavilo da je iskopirao drzanje za ruku koju je imala igra Ico. Ico se pamti, fable 3 jedva a Piter skoro uopste.

just sayin’

1 Like

Kodžima nije Piter Melino. I Kodžima nije ništa specifično obećao, sve je prilično kriptično i nagađanje.
I gledao sam ovu prezentaciju, nekoliko puta je ponovio da ne može još uvijek pričati o sistemima u igri.
Ja se slažem sa pretpostavkom da cloud tehnologija igra bitniju ulogu u dizajnu igre od puke metode delivery-ja. Pi meni rzumna pretpostwvka sa obzirom na sve što su rekli do sad.

1 Like

Vrlo interesantna spekulacija.
To što je izabrao Xbox nije uopšte slučajno, tako da totalno ima smisla.

Jedini čovek koji u isto vreme na stejdž može da dovede Xbox i Phil Spencer-a, pa posle par minuta krene da priča o novom projektu sa Playstation-om i tu se Hermen predstavi :sweat_smile:
Ima ih sve u šaci.

1 Like

ahaha kakav blast from the past :rofl:

Jedan od te matore generacije game dizajnera kojima je slava malo udarila u glavu, pa su svakave gluposti obecavali i pokusavali. On jos i vise od drugih.

Doduse ja ni kojimu nesto ne ljubim, al covek s razlogom ima unikatan status u game industriji. Mozda nesto i bude od toga sto prica.

1 Like

Kojima je cudan isto koliko i njegove igre. Ali jednostavno ja ga poredim sa Jobs-om. Covek vec ima 62 godine, i jednom kad ga ne bude, ostace dugo dugo upamcen kao covek koji je pomerao granice u gejmingu na sebi svojstven cudan nacin. Ovo za OD sto prica kako ste naveli kripticno i whatnot, okej, daj boze neke revolucije, ali ponekad se neke vizije predstave a sama tehnologija to na kraju ne iznese i onda postanu sami sebi parodija. otud i paralela sa Molinom.

1 Like

Trojica madlads-a na reddit-u su uspeli da pronađu sve reči :))

Takođe su uspeli da pronađu ‘napuštenu kliniku’ koja se pominje… i to… “18km od Atami-a” :eyes:
Atami je grad sakriven u ustima iz prvog trejlera.

update: Ima i ovoga

Komentar kaže „Deluje mi da su one oči na zidovima zapravo drugi igrači, možda preko mobilnih telefona, da upozore ostale ako su u opasnosti? Kao da možeš da posmatraš tuđu igru i da im pomažeš. Pošto igra mora da izgleda filmski, stari leak je imao baš čudne uglove kamere, pa možda to ima veze.“

Sve spekulacije naravno (sem prvog razotkrivenog teksta), ali vrlo interesantne spekulacije.

1 Like

kakva recenica

1 Like

wish i was joking :sweat_smile:

2 Likes

Sad ce Kojima da scrapeuje sve jer “smo” ga provalili :smiley:

1 Like

Bgm jeste kul koncept.
Zamisli tražiš “oči” i gledaš da l su iskolačene ili zatvorene u zavisnosti šta ljudi na telefonima prijavljuju :grinning_face_with_smiling_eyes:

Pa, ovako postavljeno, ako sve “proradi” kako treba, bice zesca hororcina.

Isključio bih tu opciju odmah jer svi znamo kako ljudi vole da budu toksični i spamuju sa glupostima, tako da bi mi samo upropastilo iskustvo jer bi možda 10% ljudi zapravo “radilo ono što treba” a ostali bi se sprdali, isto kao u Souls i Elden Ring sa onim porukama i glupostima. :joy: Koliko ljudi skoči u smrt jer pročita poruku da je dole neka tajna ili sl. :joy: Sve što ima veze sa online interakcijama drugih igrača u mojoj single player kampanji - skip u mom slučaju.

1 Like

Ova devojka iz trejlera mi poznata nesto.

I ovo ja zovem next gen :smiley:

2 Likes

Prognoze su za sl godinu… al sve nešto i ja mislim da je next gen :grinning_face:

Glumila u IT.