OD - KNOCK Teaser Trailer

“I pitched to many people, to the big companies, and also to the up-and-coming companies. All of them said the same thing,” "They said that I’m crazy, and that they really don’t understand the concept that they will not be able to do it.

I wanted to go beyond the limit of the ‘scariness’ that other games had reached. It’s a single-player game, I wanted to make it as scary as possible. But for those that might stop playing when it gets too scary, I have thought of system that will allow them to keep going"

3 Likes

Možeeeeeeee :sign_of_the_horns:

1 Like

Ja ovog Kojimu nista ne razumem, bojim se :blush:

Jel ovo neka igra koja izlazi uskoro?

Ovo je pričao i prije, da niko nije htio da radi igru sa njim i da su svi govorili da je lud. Mislim da je to zato što ima nešto veze sa cloud-om i nije klasična igra jer ovo je prvo Google Stadia htjela da radi sa njim pa kad su se oni ugasili završio je sa Microsoftom koji je jedini pristao.

Pa generalno je sve oko igre vrlo kriptično :sweat_smile:
Mocap je odradjen odavno, ali tek su sada krenuli sa intenzivnim radom na igri.

Ovo sotonsko stvorenje na vratima je Hunter Schafer definitivno.

Šta god da je, čovek je napravio P.T. koji je bio samo običan teaser za igru, a uvek ga listaju medju najstaršnijim ‘igrama’.
Mislim da kod njega horor funkcioniše jer je mnogo čudan… iako je više puta naglasio da ne voli horore jer je plašljiv dosta.

Da, pretpostavke su da iako je single-player experience da će ljudi na netu morati da rade zajedno kako bi pronašli rešenje (P.T. 2 bukv), ne znam koliko je cloud upetljan u sve to.

Iskreno malo mi je čudno što je Fil Spenser pristao na ovo. Vrlo je eksperimentalno, a Kojima je poznat po korišćenju gimicka npr da te tera da koristiš mono slušalicu uz mikrofon koju smo svi dobili uz PS4 :sweat_smile:
Xbox i nema te neke gimick stvari sem Cloud-a. Čak ni kontroler nema motion-senzore na Xbox-u, tako da me živo interesuje šta će da izvede.

update: ali mehanizam gde ‘ako se mnogo uplašiš’ možeš da sačuvaš za kasnije… tačno osećam da ni u rest mode-u nismo sigurni

1 Like

Zvuči interesantno, ja sam radoznao na šta će to ličit. Ali ovako generalno mogla bi igra biti fejl s obzirom na šta liči danas gaming publika i diskurs. Eksperimentisanje je nepoželjno, već vidim kako kukaju na gameplay i kako je glorifikovani tech demo i nemaju sise u igri i sl. :skull_and_crossbones: