Kako vam se čini sada kada je prošlo (a ko nije gledao sinoć, uspeo do sada da pogleda)? Koji su plusevi a koji minusi?
Sveukupno je bila ok prezentacija, malo dosadna jer onog japanca nisam skoro ništa razumeo, ali je sveukupno ok.
- Izjašnjavanje o nepostojanju restrikcija za korisnike
- Igre koje su prikazane su mahom interesantne
- Najava FFXV i KH3
- Jeftinija cena u odnosu na PS4
- Aktivna podrška za PS3 i Vitu
- Podbadanje MS
- Dizajn konzole, moglo je biti bolje, ne sviđa mi se ovaj retro pokret u gamingu
- To što nisu pokazali neku od eksplozivnijih ekskluziva, poput God Of War ili Uncharted
- Nerazumljivost onog japanca
Sveukupno je ocena 8
Ja imam par zamerki vezanih za igre. Npr. prikazali su 3 gameplay-a i svi su bili multiplatform naslovi (od koji je jedan fail-ovao na sred scene). Da, prikazali su FF versusXIII ali bio je prikazan i 2006. The Order mi izgleda solidno ali ko zna kad ce izaci, svakako nece biti day 1 igra. Od ostalih ekskluziva samo su prikazali isto ono sto i u februaru, nista spektakularno. Medjutim, potpuni highlight kad su rekli yes offline igranju, polovnim igrama i ceni od 400 evra.
Evo za jedan vise od MS,dopalo mi se sto ne moras biti online da bi igrao igre,mozes da prodajes i menjas polovne igre ,sto nije bilo najave GoW i uncharted novih delova (ovo posebno),igre su sasvim ok i naravno cena.Nije mi se dopalo to sto sad ne mozes MP da igras dzaba,a lik cak nije imao ni hrabrosti da to kaze,ovo sa versus mi je bilo totalno bez veze -lepo je sto ce igra izaci lose mi je to sto su je sad reimenovali u 15 nekako cheap,i ne dopada mi se retro dizajn konzole.
Dao sam visoku ocenu, samo zbog objava oko DRM, second hand i always online. Nije da me te stvari dotiču, ali mislim da su prava potrošača iznad sopstvenih mogućnosti/okolnosti. Cena takođe, posebno kada uporedimo sa Xbox One.
Same igre, pa ne znam ni sam. MIslim da je MS bio u tom pogledu bolji i samo su galopirali kroz naslove i otkrivali nove igre.
Sony je prikazivao multiplatformske gejmplej snimke a za svoje nove igre je puštao trejlere koji su bili kraći (što je isto ok). Kao i kod MS, nisam video nešto što je killer app. Jako me zanima The Order. Dopada mi se estetika i art, deluje kao svež koncept (podseća me na jednu Xbox/PS2 igru, ali se ne mogu setiti naslova).
Zanimljivo je da je sada PSN+ u stvari gold za PSN i potreban za igranje multiplejera i košta 5$ mesečno. Videćemo šta sve pokriva. Ovi iz GIant Bomb tvrde da je cena na 399$/399Eur promenjena u toku dana, što je isto ok.
E da, Destiny izlgeda dobro i deluje da se igra dobro, to me raduje.
FFXV (što kaže Argo, cheap) i KF3. Za sada su ove igre objavljene za PS3 i PS4, glasine su da SE još uvek žestoko pregovara sa MS da budu multiplat (zato nije jasno da li su ekskluzive ili ne). Lično, posle FFXIII-2 ja sam sa jrpg na raspustu ali ok, da vidimo kada će se ove igre uopšte pojaviti.
Uglavnom, nekoliko rečenica od Jack Tretona su napravile da prezentacija bude epic. Svaka čast na tome.
9-ka od mene bilo je ok
+1 sem dizajna, koji je meni donekle simpatican, jes kao da je naseko kulena al sta sad nisam crnio ni xbox po dizajnu, necu ni ovo
Bre, nisam mogao sve da stavim pozitivno, i ovako me proziva par članova. Što više gledam Ps4 iz raznih uglova, to mi se nekako više sviđa, ali je opet, moglo bolje nekako
Od mene 10-ka, jer su rekli u kratkim crtama sve sto me je zanimalo (used games, online, cijena, izgled), jer da su i oni postupili slicno MS-u gaming industrija bi polako isla gdje ne treba to je sigurno. Gameplay sam vidio od 3 multiplatform igri koliko se ne varam (dok smo od exkluziva gameplay vidjeli u februar, a vidjelo se malo gameplaya iz trejlera od FF i Second Son-a), vidjeli smo da ce biti jos 4 nove exkluzive, meni puna kapa.
meni se svidja sto je dosta mali. Debeli PS3 deluje stravicno koliko je velik.
to je ono sto se meni najvise svidelo, cesto volim da se okupim sa drugovima i da se za*ebavamo uz konzole, kada sam nosio PS3 fat, ja sam umro koliko je ono teško, a vuko sam ga sa jednog kraja beograda na drugi, od zvezdare do surcina. Ni xbox nije nimalo naivan, ali je malo lakši, ili se barem meni tako čini, ako je sad ovo tako malo i lako, to je samo bonus po meni
8 od mene, Zbog kineza ludog i malo su davili u startu… Sve drugo je ok bilo.
Iskreno, sa onim suprotnostima od MS-a, su ih pop*sali. I sami ste culi kako je masa reagovala na sve to.
9 i od mene
bila je jako dobra konferencija
meni je bilo jako drago kad su pokazali i onih par indi igara i doveli te ljude na binu
i bilo je jako debilno citanje komentara na gametrailersu gde su ljudi popljuvali i sony i te igru u tom momentu
pokazali su lepu podrsku za Vitu i PS3
jako malo pricali o tv-u
Dizaj meni ok fino izgleda
naravno onda se pojavio Final Fantasy XV i KH 3
i tu sam vec bio dobijen
ako square da KH u multiplatform bahhh
za FF
jedva ga cekam ali se nadam da je puno kvalitetniji od FF 13
zanimljiv gameplay wachdogsa
i Destiny je izgledao prelepo i zabavno
malo prikazanih ekskluziva ali za to se ne treba brinu kod sonija
i na kraju naravno cena,polovne igre, i konekcija
sto se mene tice microsoft sad moze da menja politiku ne vredi im nista hteli su to da nametnu
cutali su na konferenciji,pa sad makar sve to izbacili i spustili cenu…jos uvek se oseti smrad od pokusaja da se po****… po ljudima
ja otiso na spavanje nasmejan i razmisljajuci kako bi moga biti 100% legalac na ovom istemu (sto ce biti tesk0 za mene i moj dzep ali cak i ako bude hakovana potrudicu se da kupim mnogo vise originala nego do sad)
hvala sony
Mali,zgodan za prebacivanje iz Madjarske
Kutiju bacis,konzola u jednu torbu,gamepad u drugu i vozi misko
Deluje mi ko da ce biti velika nestasica konzola,pa je veliko pitanje kad ce stici
Dajem 7, zbog trol videa o deljenju igara. MS za sada ima prednost u pogledu ekskluziva, a igre su ipak najbitnije tako da… ista ocena, a odluka o prvoj konzoli nepromenjena - PS4.
edit: izgleda da sam ipak glasao i da to nije bilo 7 oh well, I stand corrected.
neznam ismijavaju se oni ms-u neka im,ali pitanje koliko dugo,prije nego i oni posustanu pod utjecajem vise sile.Exclusive uopce nisu pokazane,a vidim da niti u narednim danima nema ps4 exclusiva.Tako da ja iskreno nezz koja ce biti moja konzola.Uopce mi ne smeta taj second hand,djelomicni online.Igre su ono sto me zanima,a ms u ovom trenutku ima mnogo bolje tj raznovrsnije.Moja konzole ce vjerajtno biti XO,ali ako ps pokaze vise igara i neke zanimljive online funkcije.Ps+ je potreban za MP sto je bila najbolja stvar na ps3,a oni su ipak odustali od toga i naplatili uslugu.Ceakm vise informacija i trailera nakon e3
Reče ti i niko drugi…
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Ako PS + mora za muti, to znaci da je Sony-jeva ponuda zapravo gora po igraca, a Microsoftova bolja u odnosu na proslu generaciju. To je nekako proslo neprimeceno pored ovog DRM bullshita.