Zašto vecina misli da Sony nešto “muti”? Zar vam sve do sad nije bilo dovoljno da se uvjerite? Ma ok, uzimajte ljudi šta hoćete, vaše pare. Ja sam se odlučio na očigledno.
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Zašto vecina misli da Sony nešto “muti”? Zar vam sve do sad nije bilo dovoljno da se uvjerite? Ma ok, uzimajte ljudi šta hoćete, vaše pare. Ja sam se odlučio na očigledno.
Ja sam stavio 9-u.
Mislim da je bila OK konferencija. Pocela je sporo ali Sony ima toliko toga da pokaze i za ocekivati je da moraju da prodju i PS3 i Vitu.
Igre su mi OK. Svi smo mi svesni da ce nas vec od pocetak 2014 poceti bombardovati novim naslovima tako da bice tu i ekskluziva za PS4.
The Odred izgleda odlicno i privukao me je taj Steam Punk setup, mracne i maglovite ulice londona i neki… vukodlaci ili sta li je vec ono bilo.
Destiny… to je za mene must have.
Assassin Creed izgleda super. I ja sam primetio da je malo stucao pa sam se bas zainteresovao sta je. Po nekim informacijama Sony ce kanda morati da ubacuje brzi hard jer GDDR i GPU jure ko ludi a opet neki pominju da je potrebno jos samo malo optimizacije. Anyway igra izgleda brutalno dobro ali je necu uzimati jer nisam bas fan AC fransize.
Driver Club me je zainteresovao jos od februara. Dopada mi se taj social aspekt koji ce biti u igri.
Killzone… za mene jedan od najboljih FPS-a koji postoje. Samo da su zadrzali onaj heavy filing kad se krecem. MP ne sumnjam da ce biti dobar.
Ali najvise me je, naravno, odusevilo to sto cu moci da igram polovne igre, sto necu morati da prolazim checking proces svakih 24h.
Jos jedna stavka koja me je odusevila (i zbog cega je ocena 9 umesto 8) jeste podrska Indy developerima. Zaista sam vec pronasao par igara koje me interesuju,
Eto. Zadovoljan i jedva CEKAM UNBOXING.
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk
Druze sto se navlacis na WERT-ine trolove. Mani coveka. Njemu MS i Box iz zadnjice vire. Taj bi iz inata vikao da je Box bolji i da je 1000 dolara release price i da moras da dajes krv svaki mesec i saljes u Redmond na overu.
U sutini nek svako kupi sta zeli i uziva… to je poenta.
^A nije da se “navlacim”, već mi žao čovjeka Nikako da shvati…
Ogroman plus za polovne igre pokazali su da nisu prodane duse realno.Ali daleko vise ekskluzivnih igara je prikazao ms dok se sony najvise zadrzao na multiplat igrama koje smo vec videli po sto puta, plus ekskluzive iz februara i dve nove u svakom slucaju dosta slabije.
Kada bi birao konzolu samo po igrama koje sam video to bi bio sigurno One,ali su tu zato i cena i restrikcije tako da bas ne mogu da se odlucim.
Sve se svodi na to da li ce MS uspeti i pored gluposti oko polovnih igara da ubedi kupca nekim drugim stvarima da je to za igraca isplativo jer ce dobiti time to i to.Jer slicna je bila i prica ovu generaciju sony je imao besplatan mp a Live se placao ali je bio davoljno bolji da mi nije bilo zao kesa e sada je pitanje sta ce oni uraditi da nekome ponovo ne bude zao kesa…
Za konferenciju 7 od mene pogotovu nakon sto sam na ovom forumu od par Sony fanboyeva zakljucio da ce sony na e3 prikazati 40+ ekskluziva
cough cough…Lordis…cough cough
“Lordish” to nije izjavio već je prenjeo vijest od IGN-a. I ne da će biti 40+ exluziva, već igara između Ps3, Ps4 i PsVite.
“cough cough”? Prolazi to još u tvojim godinama
Mogao si i babu tvoju da citiras znam da si napisao…Ali ti si tada bio ubedjen u to :D…
Pronađi moj post pa ga postavi ovdje. Nemoj lagati. Do tada, jezik za zube.
Evo namam pametnija posla nego da trazim…bolje po tebe da ne trazim jer si toliko gluposti izjavio u poslednje vreme mene bi bilo sramota…
Lažeš i to na veliko. Tvoj problem, ali mene ne prozivaj lažima. Zabranjujem ti. A Admini i ostali mogu provjeriti moje “gluposti” pa da se sami uvjere.
Padawan je napisao “muti”, al u kontekstu “multi”, nije doruckovao jutros pa progutao slovo, ako na to mislis.
Inace, moja ocena je 8.
To samo zato sto 10 i 9 idu za nesto mindblowing, a ovo je bila jednostavna konferencija, zanimljiva, ali da nije bilo pljuvanja po svima koji namecu DRM i sve ostalo, evo u tome slazem se sa onima koji jos uvek misle da je MS konferencija bolja. Mada, kad malo bolje razmislim, najava FF i KH je bas onako iskocila. I iskreno se nadam da ce konacno i zavrsiti te igre.
Nervira me sto svi pricaju “vec vidjeno”. Ok, jeste vec vidjeno, ali to samo zato sto je Sony pustao informacije, i nije se kao MS stekao samo za taj E3, i prikazao sve sto ima i sto ce imati na tom E3. A prikazali su dosta, kako god okrenemo, i sto je najbolje, a svi to uzimaju kao lose, nisu prikazali nijednu od najjacih ekskluziva (dobro, ne bas nijednu), sto znaci da tih par igara koje nisu ni prikazali mozete slobodno da dodate na listu, jer je prosto nemoguce da ne izadju. Sto mi se svidja. Dok je MS prikazao sve sto je imao i to je to.
Dobra je cena, sad je obrnuta situacija nego u proslom ciklusu, i svidja mi se.
Tako da, sto se mene tice, bolja od simulirane MS-ove, sa sve onim creepy japancima koji cine sve to originalnim. Imao je i PS svoje fail trenutke, ali nijedan nije bio toliko los kao kad se BF nije ni pokrenuo na One. Kod Sony-ja je to bilo pokoji lag, ali verujem da ce se to ispolirati na izlasku igara, jer su ovo tek u izradi.
Haha Ma Werta i neki čovjek mi padoše na pamet za njihove izjavljene gluposti, pa sam za to to postavio. Nema više izvlačenja, no-no…
Vid, hvala nisam zapazio
Vecina ljudi tj recenzenata daje veliki plus za ms konferenciju jer bilo je games games games,a to je ono sto e3 predstavlja.Nisam ja nikakav fanboy ms ili sony-a.Samo kazem kako ms ima trenutno mnogo bolje exclusive.Sad citam neki kupuju konzolu i ubrajaj kao + sto sony predstavio destiny woow pa to je multiplatform release i sto smo dobilo od exclusiva na launchu NISTA killzone knack,a za ms odma hrpa ljudi navalila da pljuje kako je xo ****** i ko ce da kupi konzolu s tako malo launch naslova pa sto sad ne kazete nista za sony.Sigurno je kako ce ms i sony naknadno objaviti exclusive,ali major problem bio je taj sto kod sony-a nismo vidjeli niti jednu blockbuster exclusivu.Kako kazu recenzenti bilo bi dovoljno da su prikazali samo sliku ono Uncharted4 ili God of war 4 nadam se da ce nam pokazati malo vise exclusiva.
Bas me interesira sto bi bilo da je ms sacuvao info za used games i povremeni online :P:hihi
Werta, odustani, pre je bilo i interesantno voditi diskusiju sa tobom, sada samo piip i bukvalno piip jer nemaš pametnija posla. Većina članova su kritikovali obe konzole i, za sad, doneli odluke, taman se malo smire strasti i ti počneš tu da piip i opet krene piiiiiiiiiiiip.
Ajde samo editujte te ruzne reci nema potrebe za takvim izrazima…
Mislio sam da će sistem sam ubaciti one ****, ali ne menja sve reči
sredjeno
Nije samo Werta, barem on ne vrijeđa članove već Sony… gospodin čovek pokušava započeti svađu. I to neutemeljenu, samo laže i provocira. To jedino i može.
Admini, molim obratite pozornost. Da ne bude da radi pojedinca većina mora ispaštati čitajući rasprave.
UUUUUUU pa dobro smiri se covjece koji je ovo :mad: Pa daj malo covjece.Sad mi samo jos reci kako je ps4 pokazao bolje exclusive i igre,onda neznam ja ko tu necu biti grub kao i ti pa se necu spustati na taj nivo.Sory ak sam te IKAKO uvrijedio nezz sto je ovo bilo,izgleda da je bio bas los tajming za ps konferenciju mislim da onaj koji se dize u 6 nije bas mogao gledati ps konferenciju ako cemo o tome kako netko nema pametnijeg posla.ALI NEMOJMO VIse o OVOME da nebi bilo nezeljenih banova.PEACE MAN:ruk:
smirite malo strasti i jedan i drugi