Novi NFS biće predstavljen 21. Maja!

Ako i dalje bude Need for Speed : The Burnout, I’ll pass…

remake Burnout 3 ili Burnout Revenge ili oba, i sreci nikad kraja

remaster underground 2 ili kolekcija underground, pa me mrzite koliko hocete zbog toga sto hocu remaster :stuck_out_tongue:

Gle kad bude shift 3 :slight_smile:

Ovakav remaster bi bio ok. Još da najave Remastered Collection + Underground 3…

:smiley:

Ima još jedna slika:

A kada se malo za****va sa njom se dobije ovo:

Tako da je možda ipak povratak Undeground! :slight_smile:

Takođe, na FB su u poslednje vreme često spominjali Underground, navodeći da je možda i najbolji NFS… Ok, **** It, Hype Engaged.

Veoma je moguce da ce biti nekakav Underground-esque igra. Zatvaraju NFS World, ljudi su bili besni zbog toga, ljudi uvek kukali za UG3 a dobijali Burnout.

Posljednji NFS koji je pokusao da bude kao Underground je bio Undercover, a svi znamo kako se to zavrsilo…

Shift nece biti, Slightly Mad Studios radi na Project Cars i to je njihovo cedo sada, jedini developement studio koji EA ima je Ghost, koji su bivsi Criterion ( Burnout developeri ) a Black Box je pukao posle Run-a i World-a.

Ako bude Underground 3, necu izlaziti iz kuce barem nedelju dana. :smiley:

I ja isto :slight_smile:

Sent from my Q10 using Tapatalk

Podseca me na carbon :slight_smile:

Jes vala, mrak plave boje dominiraju, neb me cudilo da je Carbon. Ne bih se protivio ni Shiftu 3 iako nemam valjan kontroler/volan.

Al Underground 3 bi bio keva. Da cepa neki TBC TBC TBC TBC iz gepeka i da lomi stakla na okolnim zgradama.

Izbacili su danas na FB gejmplej iz Most Wanteda. Možda bude neki nastavak Most Wanteda…

Ne, bolje da ne diraju Most Wanted više, nakon 2012… Ugh…

Sent from Despair Academy using Amala Network

Meni je mw bas dobar.I stari i novi :slight_smile:

I rest my case. :smiley: Novi je teško ******.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Po meni je sasvim dobar iako naravno nije kao stari al opet je ok i ima nesto zanimljivo u sebi.Pro street i undercover su mi ocajni npr :slight_smile:

I ja sam bio zadovoljan I onim iz 2012te

Sent from my Q10 using Tapatalk

Oh god, oh god, hype hype hype :smiley:

Lik je valjda otpusten iz Ghost Gamesa pa je odlucio da na redditu napravi neki Q&A Thread :

I’m fired so…
May 21th: *Need For Speed Underground 3 announced.
*1:32 Teaser trailer.
*Full reveal at E3 2015 and gameplay trailer.
*In development since October 2011.
*43 cars at the moment in the latest build (yes there will be Skyline and some prototypes).
*2 DLCs planned for Q1 2016 (Fast & Furious (name still undefined) pack and unique decals from racing sponsors and japanese cars).
*Overwatch still used.
*Music Style: RnB, Hip-Hop, Electronic.
*No drifting challenge but we have worked on “Point Blank race” and Speed Hunters challenges.
*1080P & 30 FPS for PS4; 900P & 30 FPS for Xbox One.
*Game running on heavily modified Frostbite 3 engine.
*Semi Open-world.
*Full customisations of vehicules and their assets.
Ask me anything Reddit.

evo i link : Reddit - Dive into anything