Novi NFS biće predstavljen 21. Maja!

Ovo je osvanulo na njihovoj Facebook stranici:

“Are you ready for the next chapter?”

A u p***u materinu, nisam imao net od prekjuče, i sad viidm ovo… Gde je taj teaser? Samo da ne bude Burnout: Underground…

Po onom liku sto je leakovao sadrzaj bice skoro neki trailer, sumnjam da ce biti bas tako sto je on rekao. Ali sta god da bude od ovog NFS-a samo da nema Burnout fiziku.

Treba da vrate fiziku iz UG1 i 2, i MW-a. Ako vec prave Underground 3, onda neka vrate taj adrenalin iz prvog dela (u drgom delu jedva da je bilo adrenalina po meni) Da se juri kolima kroz zabacene uske ulice, preskakanje mosta, da tresti Alternative Rock i brza electro muzika, da se udara nitro kao blesav, samo da bi peskoco voz u Drag trkama, pa sve one nizbrdice gde ti izlecu tramvaji, oni parkovi kroz koje se juri… Uh bre. Nek urade remaster bolje. :smiley:

Ja sam instalirao Most Wanted, rekoh, ajde da odigram malo. “Malo”… Stigao sam do 10-og na listi u cugu :smiley: Inače, MW sam prešao na PC tri puta, na PS2 dva puta, na 360, na GameCubeu… I opet mi se igra :smiley:

A da instaliram Underground 2… Bilo bi za****no :smiley:

Evo ga:

This year’s Need for Speed game is a “full reboot” of the iconic racing series, and is due to launch this fall for Xbox One and PlayStation 4, developer Ghost Games announced today,

What we do now know are high-level points about the new Need for Speed game. First, the game (which is inspired by the Underground series but doesn’t have a name yet) will be an open-world, day-to-night racer featuring “deep customization,” car culture by way of a partnership with EA’s own Speedhunters, and even an “immersive narrative” that Ghost says will pull players through the game.

Well, that’s all folks…

Evo i gamespot infoa: http://www.gamespot.com/articles/need-for-speed-open-world-full-reboot-hitting-ps4-/1100-6427492/

Uhh, sunce mu…! :smiley:

Odgledao sam taj teaser jedno 3-4 puta, i pročitao sam onaj intervju. Nemam pojma šta da očekujem od ovoga. Underground sa Most Wanted pandurima? Carbon? Ali, od svega toga, imam jedno jako bitno pitanje:

Pošto će opet biti priče, ne samo vozi jer ti je dosadno, da li ćemo opet dobiti ovakve “fenomenalne” FMV? :smiley:

All aboard the hype train! Daj Boze da je Underground 3, predugo smo ga cekali! Da li je moguce da se EA opametio i poslusao fanove??? :OO

uhh razor,mia i ekipa…Definitivno ce mi MW ostati u prelepom secanju gde su i prica i gameplay bili na nivou :slight_smile: Od novog NFSa iskreno ne bih da ocekujem mnogo,da se ne bih na kraju razocarao sto je vrlo moguce jer zadnjih 10 NFSa unazad nista spektakularno nisu doneli…

EA has just revealed Need for Speed, and it is to be designed from the ground up as a reboot and not as a sequel to some of the franchise’s more recent, disappointing titles.
This game is to be based around “deep customization [and] authentic urban car culture.”, with a lot of effort being placed in making sure that they satisfy real world petrol heads and not just gamers.

Eto nije UG 3, nego je potpuni reboot NFS fransize. To je po prilicno velik korak, sa obzirom da je bilo vec 10+ NFS naslova, takodje ima i par slika gde se jasno vidi da ima customizacije.

Videli smo kako je Most Wanted 2012 prosao sa njihovim “reboot”-om. Idu mi na zivce sa tim. Mi HOCEMO nastavak, ali su oni nesposobni. Mislim da ne bi mogli da opravdaju hype koji bi nastao za Underground 3. A fizika ce opet da bude kao u Rivals-u cim je “ghost” i dalje umesan. Ali koja bi fora bila da vrate Razora i sl, pa da moraju svi da “saradjuju” zarad nekog viseg cilja… :smiley: Bude Underground 3 sa par likova iz Most Wantda i pun pogodak bi bio. :slight_smile:

Ima potencijala, jer se ipak vraćaju nekim stvarima koje su po meni mnogo dobre: Noćne trke, (mada, ovde izgleda ima smena dana i noći), tuning, (mada, opet, pitanje je u kojoj je meri to prisutno), priča, (opet, pitanje je šta će uraditi, ali mi je to bolje od onog dosadnog sedni i teraj, bez ikakvog validnog razloga). Prisustvo pandura može biti interesantno, ali i dosadno, zavisi od toga šta rade sa njima.

Što se tiče priče, ne moraju sad da izmišljaju neku epopeju o kojoj će se pričati narednih 500 godina, dovoljno je da koriste formulu koja je bila prisutna u Underground 2 ili Most Wanted: Treba da pobediš ovog lika, ali da bi stigao do njega treba da pobediš ove ostale likove. Na kraju krajeva, neka bude kao u Horizon, gde je festival, gde se takmičiš u trkama, ali i u dizajniru i Tuningu vozila. I da, hoću opet da vrate da se za****vam sa slikanjem automobila za Covere magazina i DVD.

Evo jedne ideje: Lik dolazi u grad u kome se održava festival street trka koji se zove Underground. Na Underground festivalu se trkaš u brojnim manifestacijama, od kojih je jedna jurnjava sa pandurima koja se zove Most Wanted, ali ima i Tuning takmičenja, gde se nadmeće za pojavljivanje po raznim magazinima, DVD i sajtovima vezanim za automobile. Boom, ima za svakog po nešto, i obuhvata sve što je činilo prethodne delove boljim.

Naravno, oni bi mogli biti maštovitiji od toga, ovo je smišljeno za 5 minuta i nije preterano originalno, ali, hej, i ne mora biti preterano originalno da bi bilo dobro.

Pa to, da odrze jednostavnim kao u MW-u: odradi to, to i to da bi dosao do tog nekog lika, i da nadju nekog lika koji ce malo da te iritira i podbada, kao sto je Razor bio, cisto da jedva cekas da mu sve po spisku… Khm. :slight_smile: Sto se tuning-a tice, da vrate neonke pod sasijom, u gepeku i pod haubom. :smiley: Sto se price tice, nesto mislim da ce da idu na foru kao The Run. Ali dobra ti je ideja. :slight_smile: Samo sto bi onda bilo pljuvanja da kopiraju Forzu i sl, znas vec kako to ide. :slight_smile:

Možda bi rekli da kopiraju Horizon, ali, opet, sraće kako je jelte nerealno da moraš da probiješ kroz 10-ak “bossova” da bi došao do tog koji te je za***** :smiley:

****ga, nije isti mentalitet ljudi sad i pre deset godina. Sad sve mora da bude open world, sa ****čkom grafikom, opasnim voice actingom, da ubace nekog guesta koji će da nadmaši ostali likove, poput Kevina Spaceya, itd.

Za The Run nemam pojma šta su radili, jer nisam hteo da igram, jer mi je tad već interes za NFS žešće opao, barem za ove nove. Sad sam, kako bi ameri rekli, Cautiously Optimistic, ali sam uvek spreman za razočarenje, pogotovu ako ima veze sa EA ili Ubisoftom.

Pa da, skroz drugacije vreme. :slight_smile: The Run je bio kratak i nista posebno. Nisi imao nikakve mogucnosti i opcije osim da odaberes auto od ponudjena 3, to je bio jedini izbor koji si imao u igri ako se dobro secam. :slight_smile: Videcemo sta ce biti od ovog, valjda su se bar malo opametili, a grafika izgleda dobro po ovom traileru. Ali i ja sam spreman za razocarenje, ako ga bude. :slight_smile:

Molim @studiovpc da me ne ubije zbog ovog posta(zbog spominjanja fps-a):

Se seca neko u NFS rivals kad je bio zakljucan na 30fps pa neki lik otkljucao na 60fps i sve je islo DVA PUTA BRZE. Vezali su nekako engine igre za fps, i onda je sve islo duplo brze na 60, koje je to plakanje bilo.

The Run je mogao da bude dosta bolji, ideja je bila okej, ocigledno inspirisana mnogim filmova na temu preci ceo USA prvi.

Za sad nisam preterano odusevljen najavljenom igrom, al videcemo.

Evo jos detalja i odgovora na pitanaj u vezi novog NFS-a. Nije nikakav nastavak u pitanju, igra ce se zvati Need for Speed i to je to, nikakav podnaslov nece biti i idu na kartu “old school”. Nije Underground 3 ali kazu da ce imati dosta stvari koje su ucinile tu igru savrsenom. I igra ce biti u istom Frostbite Engine-u kao i Star Wars Battlefront.

Evo i link: http://www.dualshockers.com/2015/05/24/new-need-for-speed-wont-have-a-subtitle-runs-on-same-frostbite-version-as-star-wars-battlefront/

E to ce biti zanimljivo. To je NFS koji sam igrao.

Rekli su da je Reboot, ali da ne znaju još da li će imati podnaslov ili ne. To će navodno do E3 da se dogovore. Videćemo šta će biti od ovoga.

U ovom linku je neko postavio bas to pitanje, i odgovorili su da ce se zvati samo Need for Speed. :slight_smile: