Mene su razocarali kada su odustali od Unreal Tournament-a… Koji je to promasaj…
Vreme ce pokazati, najbolje je sacekati i u praksi videti kako sta. MS se ne oglasava ko zna sta budze sada mozda nesto dobro.
za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2
Ma ok ali samo cekaj da vidi kako ce UNREAL ENGINE 4 izgledati na boxu,a izglrdat ce totalno UNREAL.BTW totalno se slazem s tipom iz milanovog videa mislim stvarno necu ja doc na prezentaciju gaming konzole i slusati o jbnom FB i glupim social stuff,ja zelim igre i to napraviti sto uzbudljivije
Milane, jesmo drugari na LIVE-u ali tebi ko da je neko stavio OGLAV na glavu i ne mozes da percepcionises vise od 45 stepeni.
Box igram samo zato sto sam iz velike nuzde morao da prodam jednu od dve konzole. Odlucio sam se da to bude PS3 jer sam mogao dobiti vise para i sto na Boxu-u imam vise prijatelja. I iskreno se danas kajem zbog toga ali u tom trenutku nisam imao puno vremena za razmisljanje.
Na PS3 si mogao da chatujes. To nije nikakva novina kod Sony-a PS4. Jedino sto je realno bilo na Box-u a nije bilo na Sony-u jeste Cross Live Chat (pri tome, samo da te podsetim, MS nije izmislio niti je Box prvak konzola koja je imala Live Cross Game chat). Dakle to sam ti vec odavno rekao da priznajem kao nesto sto jeste zaista prednost Box-a ali uopste to ne vidim kao nesto sto je toliko bitno da ne mozes da igras bez toga.
Pri svemu ovome ja uposte ne hejtujem Box za razliku od tebe koji si levi,desni hejter PS-a, linkujes mi klip koji ne radi ali predpostavljam o cemu se radilo na istom. Takvih ce biti i za Box kad izadje. X puta vadis neke informacije i donosis neke zakljucke, linkujes ko zna kakve izvore i maltretiras bele strane ovog foruma dezinformacijama kao da si opterecen i poplasen. Ponavljas se non stop. Uhvatio si se tog Cross Chata a do pre 3 godine nisi ni znao sta to znaci.
Sta si ti zamislio… sta je to novo sto ce Box da donese? Sta ocekujes revolucionarno od nove Box konzole? Da li si siguran da ce sve sto sad imamo prilike da citamo i slusamo zaista biti tako (mislim na informacije koje se ticu obe konzole). Sta uopste revolucionarno ocekujes od obe konzole. Sve to sto ces tek imati na novim konzolama, vec sada imas na PC-u… ako cemo iskreno.
Mene bas briga… ja cu imati obe konzole i najmanje razloga da se flejmujem na polu informacije i nesagledane cinjenice ali brate… ajde se malo informisi. Uzivacu uz obe konzole a ti ostani na tvom cross chatu, dr’z ga i ne ispustaj ga i uzivaj. Eto to je jedni sto mogu da ti kazem
PS: Sto se tice kontrolera moje iskustvo kaze da je za neke igre bolji Box a za neke PS kontroler. Prosto nekad mi vise prija raspored stickova kao na Boxi a nekad je raspored stickova na PS-u dobitna kombinacija.
O tome ja i pricam Dzudzi… Sta ste videli nista, sta se vama svidelo, sve… Upravo je to stvar… Ja cu kupiti ono sto mi se svidja i to je ok… Ali o cemu prica, da je SONY imao konferenciju o kojoj ce se pamtiti i pricati i na kojoj su pricali vise o istoriji konzole nego o samoj konzoli… Da nije bilo onih igara koje su pokazali, cela konferencija bih bila propast… Stvar je u tome sto su se ljudi odusevili na ono sto vec sada imamo… Ajde da veceras igramo GOWJ i u vreme dok igramo MP ti meni napisi poruku na face-u… Igraces demo, bez da ga skidas, sto je super… A onda pogledas kakvu konekciju imamo… U svakom slucaju ocekujemo da obe kompanije pokazu sta imaju, ali ono sto smo videli od SONY-a, je nista posebno…
PS: Koji link ti ne radi?
I sta ti od Box revolucionarno ocekujes. Malo lepse govance kao i PS uostalom Ako cemo iskreno.
Svrha moje kritike jeste da ne treba da prejudiciras stvari. Nemoj trcati pred rudu. MI pricamo o dve konzole koje… ne da jos nisu izasle vec se o njima gotovo nista ne zna. Znamo nesto o Sony-u. Nekome je to sto je video interesantno a nekom ne. Meni konkretno jeste. Ne sve stvari ali da… neke su mi bas zaokupile paznju… Ali o Boxu tek jedva nesto znamo a ovde se vec prica sta ce biti bolje i kolko ce biti bolje
I uvek ce biti ljudi koji ce voleti nesto vise o drugog i za takve vrste hejtova me bas briga iskreno ali za ovo, sto jos ne znam ni kako izgleda, hajde da prvo skocimo pa kazemo HOP.
Evo pun ti je net i blogovi ljudi koji tvrde da su culi od developera sa poslednjeg CES-a kako ce PS 4 i defo biti jaci od Box-a. Isto ih tako smatram loodim jer trce pred rudu. Da im ti developeri kazu: Ajde skoci u bunar dole su ti dve nove konzole, oni bi skocili
A to su oni pomenuli FB na konferenciji… pa uvek ciljas na ono sto je ultra popularno. Kolko god i ti i ja, predpostavljam da smo tu zajednicki, mrzeli FB jbg… on je popularan.
Brdo ljudi ce mozda pasti na foru:
Jaooo mogu da chetujem na FB i da sherujem slike, klipove. Cuo/la sam da to moze na Sony-u. JUPIII
Kupujem !!! Pa ti kao zakleti MS fan bi to trebao jos bolje da znas.
Da li se secas reklame, iako nisi pusac, za Pall Mall… onaj dalmatinac ili sta li je vec na onoj beloj pozadini sa crnim tackicama. Pa pise: Vidite li psa? MIslite o tome ili tako nesto. E to je batko marketing. Naravno da ce chat biti globalan a ne samo FB ali su ga oni potencirali jer je to popularno. Eto vidis opet se uhvatis za jedno i ne pustas
Sony je za divno cudo dosta stvari vec oktrio na samo konferenciji i tu se sa tobom nikako ne slazem jer onda mora da smo gledali razlicite konferencije. Cak su i lep broj igara su pokazali. Rade ljudi ozbiljno. Rec je ostala na MS-u. Dace Bog da imamo dve dobre konzole pa nek svako bira sta voli a ko moze nek uziva u obe konzole.
Sve, ali sto ga razvuces na ovoliko, mrzime da citam… O novom box-u znamo da ce da izadje i dosta glasina… Ta FB opcija je za pateticne likove koji nemaju zivot… Ja samo kazem, da ono sto su pokazali na konferenciji osim igara je brdo gluposti i sranja… Prosto, igranje dema bez skidanje je ok, ali sta ako je taj demo MP demo, ne SG… Stream, igranje on line, chat i slanje videa ili slika na FB, pa koliko treba da ti bude protok interneta? Ljudi su se nalozili na to, a i sada svi imaju probleme sa igranjem on line bez obzira na konzolu…
Ta FB opcija je za pateticne likove koji nemaju zivot…
Gresis, danasnjim klincima je to skroz cool i super, druga je stvar sto smo mi matori i ogorceni. Tj makar ja. Ti si mozda samo ogorcen
Konzole treba da izadju pa da malo probamo kako to sve radi, tesko je ovako pricati… Za sada se definitivno cini da Sony radi posao mnogo ozbiljnije, prvi predstavlja, sto vuce na samouverenost ili makar bolju spremnost, pravi neki hype kod fanova, okuplja developere.
Za sada su MS fanovi u fazonu Dzastina Bibera
Sto se tice protoka, gledaj: ti video snimci uopste ne moraju da se uploaduju u toku igranja i garantovano i nece. Npr, ne znam da li znas, PS3 ima mogucnost sa PLUS pretplatom da sam skida demoe, apdejtove itd u nekom zadatom vremenskom intervalu od 2h bilo kada u toku 24h i to mu onda bude redovna rutina, sam se pali i gasi. Tako da nesto slicno vec postoji a ideja je da ti takve stvari i ne primetis. Nece sigurno tako glupo napraviti da ometa igranje.
Nista od toga nije bas esencijalno ali sve skupa moze promeniti nacin na koji dozivljavamo igranje na konzoli. Jos gomila sitnica, kao npr da se igre odmah pale i nema cekanja, upalis konzolu iz stendbaj moda i odmah pokrenes igru, nema cekanja na pokretanje i instalacije… Kao i remote play sa Vitom i neprimetan prelaz sa malog na veliki ekran i obrnuto… Bice mnogo cool, nismo ni svesni.
Ja licno od MS-a imam jos veca ocekivanja jer su krenuli u tom pravcu. Ako izduvaju sa ekskluzivama na startu sto verovatno hoce, bolje bi bilo da imaju neki cool trik u rukavu koji bi privukao ljude.
Ma ja ću da kupim obe konzole i tako rešim ovaj problem ko i sad što imam i PS3 i XBOX 360 pa neka košta koliko košta jednom se živi samo držim palčeve da obe konzole budu brzo hakovane posle pojavljivanja !
Ma kome je to cool opcija(klinac sam)…sta mi sad treba da postujem na facebooku kako sam u GoW dao nekome HS ili slicno…
we dont want to waste those 3000 torrent trackers now, do we?
Marko i Milane… da li vi kontate da je FB pomenut u kontekstu reklame ?! Aloha… brain cells… gde ste ?!
I sto si se ti Milane zalepio za taj protok interneta. Pa ako je tebi net slab, ne znaci da je i drugima Cak i ovde u Srbiji.
Kako se tako ljudi zalepe za jednu stvar… nije mi jasno. Sa socioloskog aspketa to je pokazatelj da osoba ustvari vec u startu odbacuje nesto i vec u startu to nesto nikako ne moze biti dobro. Verujem da si tako izrezonovao i kad si pominjao Uncharted. Disk se jos nije ni zavrteo u konzoli a vec je bio glup i ****** ali ok ajde da to stavimo pod ono: Uskusi se razlicit.
Jedva cekam Box konferenciju. Bas me zanimaju reakcije pojedinaca
+1 Taj rad. Pa da konačno vidimo kak’a je situacija
Ovo ce biti prva stvar na ms prezentaciji nadam se
Speaking to*Kotaku, an unspecified source stated, “If the connection is interrupted then after a period of time – currently three minutes, if I remember correctly – the game/app is suspended and the network troubleshooter started.”
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Neki od komentara u vezi “always online” Creative direktora u Microsoft Game Studios:
Ispod je njegova “prepirka” sa jednim developerom iz BioWare-a
I jedan drugi develoepr koji nema veze sa pričom od gore:
Uglavnom, niti su potvrdili niti su opovrgli, što je razumljivo. Možda je damage control u pitanju a možda se lik samo dobro zeza i trolluje. Ako je “always online” istina, onda me zaista zanima kakav im je plan da ponove uspeh koji su imali sa 360.
Auuuuuuu… ovo bas zabrinjava.
Taj Adam Orth zvuci kao razmazeni ser*nja. Lepo ga covek pita, zar nisi video kakav debakl su doziveli Diablo 3 i SimCity, a on kao: “haha sta me briga, ja zivim u razvijenom urbanom centru, nek se presele”. Jel on normalan, kakva je to globalna strategija?
Meni ne ide u glavu kako neko moze da ti proda konzolu za vise stotina dolara i igru za makar 60, i onda ti _zabrani _da igras single player ako internet (!) zakaze. Ja sa D3 nisam imao puno problema, samo malo laga tu i tamo, i jednom nije mogao da se nakaci na servere recimo 45 minuta. Ali da mi tako bez razloga oduzmu i tih dragocenih 45 minuta koje sam u svom danu odredio za razbibrigu je bilo strasno. Bezobrazluk maksimalni, a ne mozes im nista.
Sem da kupis PS4.
edit: ako troluje, zasluzuje a punch in the face - s ovakvim stvarima se ne treba saliti.
Bolje bi bilo po njega da troluje, jer je ovo bezobrazluk. “Ako nekad imam loš signal, neću da kupujem telefon” i “Ako mi nekad nestane struja, neću da kupujem usisivač”? Ako je to zaista stav koji je i u MS, onda će se Soni obogatiti. Svima nama se desilo da nam makar jednom izbaguje internet, ne znam jednu osobu kojoj se nešto nije desilo, i šta sad, ako imam problema sa time ili ako odem na selo neću moći da koristim taj proizvod? Fuck that, onda dok ne hakuju nema od toga ništa, barem za mene
Ako troluje i to na svoju ruku, mislim da mu je taj lunch break bio poslednji u ms-u
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Zakuvalo se opako. Ovo su svi veći gaming sajtovi pokupili kao vest, tako da sigurno leti perje u Redmondu. “Always online” u smislu da je potreban net za pokretanje igre je kretenski potez, prosto zvuči sumanuto da mogu to uvesti kao model funkcionisanja.
Što se tiče samog lika, ne znam šta mi je gore, to da hintuje na ovaj feature ili to da je Creative Director u MGS, tj ako je ovo glavudža koja vodi taj sektor onda budibogsnama! Pre zvuči kao neki činovnik nego neko ko barata igrama. Jeza.