Zasto na nas da racunaju, kad na podrucju Balkana prodaju 10 000 konzola…
Nadam se da si u pravu, ali su oni rešili da xbox pretvore u media device, a ne da ostane samo konzola i pics or it didn’t happen, tj. bez nekog dokaza ne verujem Gamestopu niti ikom
uncharted 4 ce opet imati ****** od MP-a, o MP-u u god of war, to necu ni pominjati… Ipak Gears Of War imaju vise MP igraca od vecine PS ekskluziva zajedno
Salu na stranu(nije bila sala), ja cu opet sigurno uzeti box… Prosto, igrao sam uncharted i dosadniju igru nisam video u zivotu… Ne znam zasto, ali mene igra ni malo nije privukla, a hak and slash ne volim… Tako da vecina igara koju sony nudi meni nista nece da znaci iz par razloga, u glavnom zato sto nisam igrao predhodne delove, tako da necu da igram igre od cetvrtog dela… Tako da kakav god da bude nex gen xbox, ja ga kupujem…
Od toga u Madjarskoj prodaju 7 000…
Xbox 720 has at least four unannounced titles in production from Microsoft
Microsoft appears to be going all in with first-party support for the next Xbox.
Credits: Microsoft
RELATED TOPICS
Xbox 720Video GamesNext-Gen ConsolesMicrosoft Game Studios
“Halo”, “Gears of War”, “Fable” and “Forza Motorsport” have been staples for the Xbox 360 and at least three of those are assured to return next-gen with the release of the next Xbox (aka Xbox 720). Microsoft has been criticized in the past for not having original and exclusive titles for its consoles but a Microsoft Product Manager resume discovered Friday confirms that there are at least four all new intellectual properties (IPs) coming.
Jonathan Brown is the current Senior Product Manager/Product Planner for Microsoft’s Vancouver Studios which was renamed to Black Tusk Studios last November. In his LinkedIn resume he wrote, “I have been the primary product manager on four unannounced new IP and have been a key contributor to bringing these IP from the very early concept phase through green light to production.”
In an interview with The Vancouver Sun last year, studio head Mike Crump said, "[W]e are working on Microsoft’s next big entertainment franchise. We’re not working on an existing franchise, we’re looking to build the next ‘Halo’ here in Vancouver, for example, which is really exciting. We are building something from the ground up.”
That distinction is important as it shows that Microsoft is working on AAA franchises and not just Kinect games which have been received poorly by ‘core’ gamers. Other studios with unannounced projects include Microsoft Studios - Log Angeles, Platform Next Studios, Playful Learning, Skybox Sports, Lionhead Studios, Lift London, Press Play, and Microsoft Victoria Studios.
Ja totalno vjerujem u MS i znam da oni definitivno nece razocarati
microsoft je u protekllih par godina kupio dosta studija koji rade potpuno nove igre za njega, po meni od velikih izdavaca ne moze da se ocekuje neka revolucija, vec od tih manjih ali uz pomoc para koji dobijaju od microsofta…
Microsoft ce difinitivno svojim konzolama pokriti igrace u americi…zasto bi amerikanci kupili japanski proizvod (PS) ako mogu da kupe americki (Xbox)
Zato sto je trziste toliko globalno a potrosaci su toliko samosvesni da to americki/japanski/kineski vise nema nikakvog smisla. Jednostavno svi uzimaju ono sto im deluje kao bolja vrednost za novac, perspektivnije, ono sto koriste i njihovi prijatelji.
Wii U se podjednako lose prodaje svuda, npr.
u pravu si ali sta je to u stvari sta ms nudi?
Ne znamo. Suska se da ce imati 2 APU-a sto je ispalo kao prvoaprilska sala sa sve kloniranim Apuom iz Simpsonovih, a pre toga se pricalo kako ce Microsoft kao sto je prvobitno i nameravao da se okrene vise multimedija home centru nego igrama.
Po izvajama Ubisoftovih zvanicnika - a u njihovu “glad” za jakim hardverom ne treba sumnjati - Xbox ce biti u rangu PS4. Sto nije lako napraviti, ali je, opet, nekako i najrealnije za ocekivati. Imali su dobrih nekoliko meseci da doteraju ponudu.
Sa stanovista servisa - sve karte su otvorene. Ne mogu da ne primetim da Sonijev socijalni interfejs opet izgleda pomalo sterilno i bezivotno. Funkcije su tu, ali nedostaje sarma (as in charm, ne kao srpsko nacionalno jelo). Pogledaj npr Miiverse. Xbox Live je podigao standarde sky-high za socijalni gaming i ocekujem da smisle nesto jos ludje od svega sto smo videli do sada. Na kraju krajeva - OS konstantno evoluira, pogledaj na sta je licio prvobitni X360 OS a kakav je sada. Isto i PS3 OS. Promenili su kompletan shop skoro, ubacili Plus.
Sacekajmo promociju, nema smisla otpisivati Xbox pre nego sto znamo i jednu jedinu stvar o njemu.
Po onima koji su videli next gen PS4 i Xbox “720” kazu da ce sony opet da kaska za ne samo xbox-om vec i Wii U-om… A to je ono sto mene nervira kod glupog SONY-a… Ako te nervira triger, ima da te nervira do PS5… Isto je tako i sa celom konzolom… Recimo svemocni ps2 nikada nije dobio internet konekciju, dok je “losija” Nintendo GameCube je imao “Broadband Adapter and Modem Adapter”… Vec sada smem da kazem, ako vas nesto bude iritiralo, to ce vas iritirati dok ne izadje PS5 za nekih 5-6 godina… A socijalni gaming, ja to gledam svaki put kada prodjem pored socijalnog…
Socijalni gaming = RGH
Pa, Sony je postavio neke impresivne mogucnosti koje ce Microsoft morati dobro da se potrudi da nadmasi. Ne uliva mi poverenje sa naplacivanjem Live-a, zbog nemarnog odnosa prema ekskluzivama, failom Windowsa 8, ponovnim failom Windows phone-a. Izgleda kao da su u silaznoj putanji. Nadam se da gresim.
Ja verujem u novu konzolu i u MS, svejedno cu opet kupiti box a ne ps4. Windows 8 nije fail, to je bolji sistem od Windows 7, samo je problem stvar da je narod prgav i ne voli izmene. Ja npr. , koji sam hard core computer geek i dalje koristim Windows 7, jednostavno zato sto mi se ne svidja Metro, a necu da instaliram razne gluposti, hocu originalni start meni. Windows 8 phone je vrh sistem, meni se svidja vise i od androida, imao sam priliku da probam novi htc, sistem je bombona. MS ide na kartu integracije svih servisa, isto kao sto i Google kupuje sve moguce i za par godina cemo jesti i njihov hleb. Ne verujem da ce od konzole napraviti nesto cemu ne sluzi, igre ce biti na prvom mestu a go govore i ove glasine. Jedva cekam da vidim te ekskluzive, i da konacno stanu rame uz rame sa Sonijem. I da, hocu besplatan Live Nalog kao sto ima PS i punjiv dzojstik. Toliko od mene
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Iskren da budem mene je najviše obradovalo što će ostati x360 kontroler sa neznatnim promjenama jer mi je nekako najbolji kontroler ikad.A za ostalo se ne brinem jer neznam koliko da bude ako bude bolja grafika na ps4 ako mi kontroler ne leži onda džaba.Toliko od mene i da svako ima pravo na subjektivno mišljenje
Milane ti si toliko PS hejter da uopste ne mozes vise biti objektivan u bilo kakvoj diskusiji gde se pominje PS.
Jesmo drugari na LIVE-u ali takvu glupost odvaliti da ce PS4 da kaska i za WiiU-om… pa cak i nakon sto si video prezentaciju Sony-a… no comment. Prosto ljudi ce kupiti ono sto preferiraju. Obe konzole ce biti OK. Svaka sa svojim plus i minus stvarima.
Mislim da je Sony odradio dobru stvar. Hrabro izasao prvi i rekao sta ce ponuditi. Naravno da onaj koji iole malo razmislja, shvatice da Sony nije otvorio sve karte. MS jos nista ne otkriva sto moze da znaci da cak rade i na last minute budzenju… ne znam samo predpostavljam. Jedva cekam obe konzole. Prednost dajem Sony-u (mislim na kupovinu) a svakako cu imati obe.
I mene je PS4 zainteresovao, ako Xbox ne pokaze nista posebno, ja uzimam PS4 definitivno, jer su vise orjentisani na gaming u odnosu na MS koji forsira da napravi od konzole novu generaciju PC racunara. Kinect me vise nece prevariti posto sam se nadao da ce biti hardcore masina, ali od toga ni h od hardcore-a.
I posebno mi se svidja sto ce na PS4 od samog pocetka da funkcijonise PS Move, koji ima potencijala za hardcore gaming. Jedino bih voleo da Dance Central postane multiplatformska igra.
Sacekacu da vidim koje ce igre da najave to mi je svakako mnogo bitnije od specifikacija same konzole,pretpostavljam da ce biti skoro identicne kao i u trenutnoj generaciji.E da, neko je spomenuo ovde da Playstation @ nije imam internet konekciju sto naravno nije tacno,cak sta vise imao je i dosta dobre online igre.
Prevladace i to da li ce novi Xbox podrzavati igre sa stare konzole…
To je zato sto MS ubacuje SLI mod za dve grafike da bude mashincina nemoj TROLL Milana da diras, covek je izabrao stranu i brani svoju MS stranu.
za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2
Ma ne pomaze njemu ni trollovanje :-). Ne zna on ni sta je levo ni sta je desno a kamoli da zna stranu
Sto se tice SLI-a… kolko ja znam Box ide na ATI tako da…
Ajde genije, sta je svemocni SONY toliko uradio da svi mi treba da kazemo bravo? Uveo je chat(da mozes da pricas sa ljudima koje ne igraju istu igru, sto nije bilo sa PS3) koji xbox ima vec 7 godina, uveo je da svi koji igraju u co-opu uzimaju trofeje ne samo jedan(to se moze od izlaska Xbox-a a ne i PS3)… Sta je tu novo? Sta je tu genijalno sto do sada nismo videli i koristili poslednjih 7 godina?Vi pricate sony je pokazao… Samo sta? Da ces moci da igras i da pises poruku na face-u… Da i? Sta sa tim? Vi svi hvalite sony a i dalje koristite xbox… Sto je stvarno pateticno… Kontroler je i dalje ****** na ps-u… I sta tu nije tacno vezano za inovacije… pa sony uvek kasni bar nekoliko godina za ostalim kompanijama… I dalje je NINTENDO glavni sa inovacijama… Pa Wii U je imao vise inovacija od ovoga sto su oni pokazali…
Ko tebi drma kavez, čemu toliki hate? Opusti se čoveče.
Samo pitam:
Sta je pokazao da je za no comment? Sto je posle 7 godina uveo nesto sto sve ostale konzole imaju… Da i? Sta sa tim? Prosto ne znam zasto svi toliko hvale nesto sto vec sada imamo…
Milane svaka cast ja sam uz tebe izgleda kako neki zbilja nevide stvari koji su ispred njih.Nezz dali oni to namjerno ili zato sto stvarno nekuze pa xbox opet ce odnijeti pobjedu i to sam definitivno siguran kao sto se desi na svakom E3-U.I da samo cekajte da EPIC GAMES pikaze U4 na nivom boxu jer znam kako je epic games mnogo vise naklonjen boxu,a uz to siguran sam da ce biti mnogo bolji za optimizaciju