Nova reorganizacija Xbox divizije

Uvijek se mora gledati kontekst. Kad neko preuzme ekipu koja je u zoni ispadanja ne očekuješ od njega da osvoji ligu. Uspjeh je kad dođe do sredine tabele.
Po meni je napredak vidan. A skidanje Sonija sa trona će biti teško. Vidjeli smo iz leakovanih mejlova da im to jeste cilj do 2030.

1 Like

Ajde, dajem im benefit sumnje. A i simpatican je i izgleda kao veliki nasmejani meda. Doveli su nekoga sa prezimenom Bond ko nije beli privilegovani muskarac. Sta moze da podje pogesno. :smiley:

Prema misljenju analiticara Microsoft ce strpljivo cekati i iskoristiti prvu pravu priliku za kupovinu Nintenda. To bi po meni tek bio “boom”. Mnogi ce reci to je Japanska korporacija koja nece u ruke Amerikanaca, ali nikad bolji odnosi nisu bili izmedju ta dva tabora.

Nema od toga ništa

2 Likes

Lol pa ne.

Mogu da zamislim shitstorm i blokadu u najavi. Mislim da su ceo slucaj iskonstruisali vise da zaplase MS i zaustave u nesmetanom sirenju, tako da taj merger ne bi prosao ni u najludjim snovima.

Drugo, bice veliki izazov hendlovati i ovo. Sad su kao neki investicioni fond vise sa gomilom kompanija u vlasnistvu.

https://twitter.com/tomwarren/status/1722360979982328204?t=IkqvlBr1SrhK9QR25eYiPw&s=19

1 Like

Javicu vam kad bude nova reorganizacija i u mojoj firmi, sto je svakih par meseci. :sweat_smile:

Kotik propo

2 Likes

Oh vidi jos jedna reorganizacija u Xboxu.

Jel oni uopste nesto rade, ili se samo reorganizuju? :rofl: